Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Θέλω να ζήσω έστω και μια φορά

martinak15 / Flickr


"Θέλω να ζήσω έστω και μία φορά», ψιθύρισα στη σκιά μου ένα μοναχικό βράδυ.

"Θέλω να ζήσω μια φορά και να δοκιμάσω την ελευθερία στην άκρη της γλώσσας μου.

Θέλω η φωτιά της αποφασιστικότητας να ανάψει μέσα μου και να με κρατήσει ζεστή σε μια κρύα νύχτα σαν αυτή αντί του τσιγάρου που καπνίζω.

Θέλω να δοκιμάσω το τσούξιμο της αγάπης καθώς κυλά μέσα μου, από το λαιμό μου, τεντώνοντας κάθε μυ στο σώμα μου, και να με ικανοποιεί με τον πόνο.


Θέλω να αισθάνομαι ότι είμαι αγαπητή μέχρι να εξατμιστώ σε ένα εκατομμύριο σωματίδια και να πετάξω μακριά με τους ανέμους του καλοκαιριού.

Θέλω να χαμογελάσω τόσο πολύ, που τα μάγουλά μου να πονάνε και να εκρήγνυται η καρδιά μου, καθώς θα έχω πιει το δηλητήριο της ευτυχίας από τα χέρια της δικής μου ζωής.

Θέλω να καταρρεύσω και να κλαίω σαν μια καταιγίδα που παίρνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Και αμέσως μόλις όλα αυτά πραγματοποιηθούν, θέλω να αντιμετωπίσω το θάνατο. Θέλω να κοιτάξω στα μάτια του, καθώς κάνει έρωτα μαζί μου για μια τελευταία φορά. Θέλω να νιώσω το θάνατο να με κρατάει σφικτά πριν με πάρει για πάντα στη γη από όπου κανείς δεν μπορεί να επιστρέψει ποτέ. 

"Θέλω μόνο να ζήσω μια φορά», ψιθύρισα στη σκιά μου λίγο πριν εξαφανιστεί με την τελευταία αναλαμπή του κεριού που έκαιγε.

Συγγραφέας: Javaria Waseem 

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα