Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015

Πώς αποδίδουν οι άνδρες στο κρεβάτι ανάλογα με το σχήμα και το χρώμα της γλώσσας τους

Τα πέντε στοχεία και οι πέντε τύποι άνδρες-εραστές ή 
δείξε μου την γλώσσα σου να σου πω τι εραστής είσαιΟι πληροφορίες που θα διαβάσετε παρακάτω είναι απόσπασμα από ένα γερμανικό βιβλίο "ο Δρόμος της Αυτοκράτειρας" (Der Weg der Kaiserin) στο οποίο αναφέρονται πολλές σημαντικές πληροφορίες για τις ιδιαιτερότητες που έχουμε εμείς οι γυναίκες ενεργειακά και πώς να τις χρησιμοποιήσουμε θετικά για την ζωή μας, όπως για παράδειγμα ανάλογα με την χρονική περίοδο του έμμηνου κύκλου της περιόδου τι είναι κατάλληλο να κάνουμε. 

Πρόκειται για την αληθινή ιστορίας της μόνης κινέζας αυτοκράτειρας, η οποία από φτωχή χωριατοπούλα έγινε παλακίδα και μετά γυναίκα δύο αυτοκρατόρων. Είχε μάθει να χρησιμοποιεί την σεξουαλική ενέργεια κατά την ερωτική πράξη ώστε να έχει η ίδια μακροζωία και υγεία. Οπότε από ότι καταλαβαίνετε ήταν πολύ σημαντικό να κάνει σωστή επιλογή των ανδρών.

Την επιλογή του εραστή της της έκανε με απλό τρόπο, κοιτάζοντας απλά την γλώσσα του και παρατηρώντας το σχήμα και το χρώμα που έχει η γλώσσα του. 

Εάν τώρα γνωρίζετε και κινέζικη αστρολογία Ba Zi (4 πυλώνες του πεπρωμένου) τότε μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία που κυριαρχούν στο κινέζικο ωροσκόπιο ενός άνδρα αλλά και το προσωπικό του στοιχείο, έτσι θα ξέρετε και την απόδοσή του και τις προτιμήσεις του στο κρεβάτι.

Ας πάμε πίσω στο θέμα μας, την κινέζα αυτοκράτειρα.  


Ο άνδρας φωτιά: Είναι η γλώσσα του Μικ Τζάγκερ και του Εινστάιν (βουρ στο ιντερνετ να δείτε αυτή την γλώσσα). Αυτή η γλώσσα ανήκει σε ένα άνδρα με δυνατή προσωπικότητα και με δυνατή σεξουαλικότητα και δραστικότητα στο κρεβάτι, είναι ένας άνδρας φωτιά.

Η γλώσσα είναι μυτερή, μακριά και έχει δυνατό κόκκινο χρώμα. Βγαίνει από το στόμα σε ευθεία και με δύναμη. Δεν δείχνει προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Σύμφωνα με το βιβλίο ο ιδανικός εραστής θα πρέπει να έχει πάνω στην γλώσσα του ένα δείγμα κάλυψης. Εάν όμως η γλώσσα του είναι κατακόκκινη, χωρίς κάλυμα, αυτό μπορεί να δείχνει ότι υποφέρει από ανικανότητα ή ότι δεν θα ζήσει πολύ καιρό. Επειδή η κατακόκκινη γλώσσα σημαίνει ότι το γιανγκ του είναι πολύ δυνατό, θα πρέπει να δυναμώσει το γιν με βότανα, ώστε να ισοροπήσει την ενέργειά του. Ώς εραστής όμως ακόμα και αυτός ο άνδρας είναι καλός ή πολύ καλός, όσο καιρό αντέχει βέβαια.....
Ο άνδρας ξύλο: Έχει πλατιά γλώσσα, με μύες στα πλευρά-άκρα της γλώσσας. Η γλώσσα αυτή ανήκει σε αθλητές ή σε άνδρες που έχουν επιθετικό και χολερικό χαρακτήρα. Αυτός ο εραστής αντικαθιστά την ερωτισμό με το καθαρό "πήδημα". Αντιδρά άμεσα σε οπτικά ερεθίσματα (όπως στα στήθη σιλικόνης). Του αρέσει να βλέπει τσόντες. Αυτός ο άνδρας θα πρέπει να κάνει σεξ με πεπειραμένη γυναίκα για να μπορέσει να ανταπεξέρθει χρονικά.


Ο άνδρας γη: Η γλώσσα του είναι μαλακή, έχει ροζ χρώμμα, λίγο παχουλή/αφράτη και είναι πλατιά. Ο άνδρας αυτός είναι συχνά καλός μάγειρας και του αρέσει η απόλαυση της γεύσης περισσότερο από τα σεξουαλικά όργανα. Όταν τον επισκευτεί η Αυτοκράτειρα, θα την κεράσει ένα καλό κρασί. Εάν η Αυτοκράτειρα του συμπεριφερθεί απαλά και του αφήσει χρόνο, θα του έρθει συχνά η ιδέα να την αλείψει με σαντιγύ και να την γλύψει (κάτι σαν 9 μιση εβδομάδες, λέτε ο Μίκυ Ρουρκ να είναι άνδρας γη; πρέπει να τσεκάρω κινέζικο ωροσκόπιο!!!! χα χα ). Το στρες τον αποσυντονίζει και στο κρεβάτι. Του αρέσουν οι καμπυλωτές και χυμώδης γυναίκες. Εάν όμως η γλώσσα του γίνει πολύ χλωμή και πρηστεί, αυτό σημαίνει ότι έχει χάσει την υγρασία του, οπότε η Αυτοκράτειρα τον αποφεύγει ως εραστή.  


Ο άνδρας μέταλλο: Η γλώσσα του είναι τετραγωνισμένη, είναι σαν ένα τετράγωνο πακέτο. Ο άνδρας μέταλλο είναι λογικός, εξαναγκαστικός. Σε αυτόν τον άνδρας η Αυτοκράτειρα του έδινε την φορολογική της δήλωση ή του έδινε να φτιάξει το κομπιούτερ της, όχι όμως και το σώμα της. Ο άνδρας αυτός είναι πιστός, έμπιστος, αν και μπορεί να γίνει πολύ κυριαρχικός και εξαναγκαστικός. 


Ο άνδρας νερό: Η γλώσσα αυτής της κατηγορίας άνδρα είναι πολύ λεπτή και είναι κόκκινη μόνο στην άκρη της. Ο ιδιοκτήτης της γλώσσας αυτής είναι ντροπαλός και κάπως δύσκολος άνδρας. Είναι σπάνια κακός, αλλά είναι εγωιστής και έχει πολλές απαιτήσεις στο κρεβάτι. Ένας τέτοιος άνδρας είναι καλός για φίλος γιατί μπορεί να είναι διασκεδαστικός, αλλά συχνά να είναι μέσα στον θρήνο και το παράπονο... Ως εγωιστής φοβάται τις δυναμικές γυναίκες, αν και τις βρίσκει ενδιαφέρουσες για παρέα. Έχει εκλεπτυσμένες σεξουαλικές πρακτικές με σεξουαλικά βοηθήματα, στο κρεβάτι μπορεί να είναι διασκεδαστικός. Δεν έχει αυτοπεποίθηση, εμπνέεται από βιβλία ερωτικού περιεχομένου. Του αρέσει να διαβάζει σουρεαλιστές και Σαντ.


Το βιβλίο "Ο δρόμος της Αυτοκράτειρας" έχει κυκλοφορήσει και στα ελληνικά. Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα