Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Απλά μην κάθεστε εκεί! Οι κίνδυνοι του να κάθεστε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή

οι-κίνδυνοι-του-καθιστικό-fortoo-μακράς infographic


Η εργασία στον υπολογιστή μέχρι αργά το βράδυ αποτελεί μια σοβαρή απειλή, και αυτό μπορεί να επηρεάσει την υγεία του 50-70% των Αμερικανών ... Το να κάθεσαι πάρα πολλές ώρες προκαλεί πάρα πολλές ζημιές στην σπονδυλική στήλη, μπορεί να προκαλέσει καρδιακές παθήσεις, ορισμένες μορφές καρκίνου, παχυσαρκία, διαβήτη τύπου 2, αργή κυκλοφορία του αίματος και υψηλή χοληστερόλη.

Διαδίκτυο


Σύμφωνα με τις στατιστικές, περίπου το 80% των Αμερικανών χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο κάθε μέρα, και υπάρχει τουλάχιστον ένας υπολογιστής στο 90% των σπιτιών. Οι ερευνητές λένε ότι ο αριθμός των χρηστών του Διαδικτύου αυξάνει περίπου 10 εκατομμύρια κάθε χρόνο.

Οι ειδικοί της υγείας εξηγούν ότι περίπου το 40% των ασθενών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την πλάτη είναι ως αποτέλεσμα της ακατάλληλης καθιστικής θέσης και των πολλών ωρών που περνούν μπροστά στον υπολογιστή.

Εκατοντάδες άνθρωποι ζητούν ιατρική βοήθεια, και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν μια δουλειά που απαιτεί να εργάζονται σε έναν υπολογιστή για οκτώ ή περισσότερες ώρες κάθε μέρα. Αυτό το πρόβλημα επηρεάζει ιδιαίτερα τα παιδιά κάτω των 18 ετών, τα οποία αναπτύσσουν σοβαρές παραμορφώσεις στη σπονδυλική στήλη, όπως  κύφωση και σκολίωση. 

Δυστυχώς, 5 ετών παιδιά παρακολουθούν κινούμενα σχέδια και παίζουν παιχνίδια στον υπολογιστή, κάτι που επηρεάζει τη σωματική τους ανάπτυξη.

Οι ειδικοί εξηγούν επίσης ότι, αν εργάζεστε στον υπολογιστή σας για περισσότερο από δύο ώρες, αντιμετωπίζετε υψηλότερο κίνδυνο σοβαρών ζημιών που επηρεάζουν τις αρθρώσεις, τη σπονδυλική στήλη, και το λαιμό. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι τελικά καταλήγουν να παίρνουν φάρμακα για ολόκληρη τη ζωή τους και να μάχονται με τον πόνο από τον οποίο δύσκολα μπορούν να θεραπευτούν.

Στην αρχική φάση οι ασθενείς έχουν προβλήματα με τις αρθρώσεις, και τον αυχένα και πόνο στην πλάτη. Παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πρέπει να κάθονται μπροστά στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή για περισσότερες από δύο ώρες την ημέρα. Ο μυϊκός πόνος είναι μια μεγάλη υπενθύμιση ότι πρέπει να πάμε για μια βόλτα και να κάνουμε κάποιες ασκήσεις.

Πηγή:
healthyfoodhouse

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα