Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Νεκρός εντοπίστηκε ο Σήφης ο κροκόδειλος

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ...
Νεκρός εντοπίστηκε ο Σήφης ο κροκόδειλος

Νεκρός εντοπίστηκε ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός κροκόδειλος του φράγματος Ποταμών στην Κρήτη.
Σύμφωνα με το «www.goodnet.gr» ο Σήφης ο κροκόδειλος εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρός στο νερό χθες από τους ανθρώπους της επιτροπής.
Πιθανότατα, ο κροκόδειλος που είχε αποφύγει με αποτυχία όλες τις παγίδες που του είχαν στήσει διάσημοι ανά τον κόσμο κροκοδειλάκιες, δεν κατάφερε να αντέξει το βαρύ χειμώνα που φέτος επεφύλαξε ο καιρός και στην Κρήτη.
Εδώ και ενάμιση μήνα, από τα μέσα Φεβρουαρίου, οι άνθρωποι της επιτροπής δεν είχαν εντοπίσει τον Σήφη τον κροκόδειλο και δυστυχώς οι ελπίδες του ότι θα έχει παγιδευτεί σε κάποια από τις παγίδες που είχαν στηθεί και θα ανασυρθεί ζωντανός, διαψεύστηκαν.
Σήμερα, στο φράγμα έχουν μεταβεί τα στελέχη της επιτροπής, από τον ΟΑΚ , το Δασαρχείο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, καθώς και ο ερπετολόγος, κ. Πέτρος Λυμπεράκης, με σκοπό να ανασύρουν το νεκρό ζώο.
Στη συνέχεια, το ζώο θα μεταφερθεί στο μουσείο φυσικής ιστορίας προκειμένου να γίνουν εξετάσεις και να απαντηθούν τα ερωτήματα που παραμένουν ανοιχτά από την ημέρα που εντοπίστηκε για πρώτη φορά και προκάλεσε με την παρουσία του έκπληξη και πολύ έντονο ενδιαφέρον, επιστημόνων και κοινού.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα