Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Διαλογισμός: Ένας Τρόπος Ζωής

Vibration

Ο διαλογισμός προσφέρει μια εναλλακτική κατεύθυνση στις αμιγώς υλιστικές αξίες της σύγχρονης ζωής. Είναι ένα μέσο για την εναρμόνιση ή επίλυση της φαινομενικής σύγκρουσης μεταξύ της πνευματικής και της υλικής όψης της ζωής.
Ο διαλογισμός δεν είναι ένας τρόπος διαφυγής από την πραγματικότητα αλλά ένα μονοπάτι για να ανακαλύψουμε τον πραγματικό Εαυτό, την πνευματική ύπαρξη, την ψυχή. Ο βασικός σκοπός του είναι να βοηθήσει το άτομο να φέρει σε εξωτερική εκδήλωση αυτό που πραγματικά είναι στην εσωτερική πραγματικότητα. 
Ο διαλογισμός οδηγεί, μέσω της ατραπού του γίγνεσθαι, προς την πνευματική ικανότητα του είναιγνωρίζειν και πράττειν. Ο διαλογισμός, επομένως, εμπλέκει όλες τις εκφάνσεις της ζωής, υποκειμενικές και αντικειμενικές. Αποβλέπει στη χρησιμοποίηση του νου από την ψυχή, ώστε να τον εισαγάγει σε δράση ευθυγραμμισμένη με το σχέδιο για την ανθρωπότητα. Μέσω αυτής της διαδικασίας, που επικεντρώνεται στο Σχέδιο, ο διαλογιζόμενος κινητοποιείται, φωτίζεται και απολαμβάνει την ευκαιρία να συνεισφέρει στην πλανητική εξέλιξη, με τον εν δυνάμει πλούτο, τον οποίο ο καθένας κομίζει μέσα του.
Ο πραγματικά αποκρυφιστικός διαλογισμός ασκείται ως υπηρεσία προς τη φυλή του ανθρώπου.
Σήμερα η ψυχή της ανθρωπότητας βρίσκεται στη διαδικασία να αναλάβει τον έλεγχο στον τρόπο ζωής της προσωπικότητας. Έχει ξεκινήσει η μακρά διαδικασία κατά την οποία η ανθρώπινη φυλή θα εμποτιστεί από την ψυχή. Η άσκηση του διαλογισμού μπορεί τώρα να εξυπηρετήσει για την επιτάχυνση και συμπλήρωση της διαδικασίας μέσα στον πλανήτη, λογιζομένου ως όλου. Στο παρελθόν, η συνεργασία με τον πλανητικό διαλογιστικό ρυθμό αποτελούσε υπηρεσία ολίγων προδρόμων. Σήμερα μπορεί να γίνει τρόπος ζωής για πολλούς.
πηγή: http://www.lucistrust.org/el/arcane_school/meditation/the_science_of_meditation

enorasis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα