Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Επαναστατικός καθαρισμός των εντέρων!

ρίζα έντερα-καθαρισμού-συνταγή

Συστατικά που απαιτούνται:

- 1 κουταλιά της σούπας μέλι
- Μισό κιλό φρέσκα παντζάρια
- Μισό κιλό φρέσκα καρότα
- 1 Χούφτα αποξηραμένα βερίκοκα
- 1 Χούφτα σταφίδες
- Νερό

Τρόπος παρασκευής:

Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι τα παραπάνω συστατικά είναι βιολογικά. Ψιλοκόβουμε τα καρότα και τα τεύτλα και τα βάζουμε σε ένα εμαγιέ μπολ . Βάζουμε νερό στο μπολ τρία με τέσσερα εκατοστά πάνω από τα λαχανικά. Ψιλοκόβουμε τα βερίκοκα και τις σταφίδες και τα προσθέτουμε στο ίδιο μπολ.

Τοποθετούμε την κατσαρόλα στη φωτιά, ώστε το μείγμα να βράσει. Μόλις τελειώσουμε το μαγείρεμα, αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και  αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά. Προσθέτουμε το μέλι στο μείγμα, σκεπάζουμε το μπολ με ένα καπάκι και το αφήνουμεν α παραμείνει σε ακινησία για 12 ώρες σε δροσερό και ξηρό μέρος

Μόλις περάσουν οι 12 ώρες, σουρώνουμε το μείγμα. 

Πίνετε το υγρό που προκύπτει και χρησιμοποιείτε τα υπόλοιπα για τους σκοπούς του μαγειρέματος.

Αυτή η ποσότητα είναι αρκετή για δύο ημέρες θεραπείας. Θυμηθείτε να το διατηρείτε στο ψυγείο.

Τρόπος κατανάλωσης:


Καταναλώστε μισό φλιτζάνι του φαρμάκου τρεις φορές την ημέρα, πριν από τα γεύματα. Η όλη διαδικασία καθαρισμού διαρκεί περίπου 4 εβδομάδες.


Παντζάρι

Τα παντζάρια είναι απίστευτο φυσικό καθαριστικό τόσο του αίματος όσο και των εντέρων. Ο καθαρισμός των πνευμόνων και του παχέος εντέρου είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούν να εφαρμοστούν - εκτός από αυτά μπορεί να επηρεάσει τη γενική υγεία του σώματος και να ωφελήσει τον οργανισμό. 

Το παντζάρι περιέχει πολλά μέταλλα, όπως κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, ιώδιο και βρώμιο. Περιέχει επίσης βιταμίνες Β1, Β2, Β6 και C. Εκτός από τον καθαρισμό των εντέρων, αυτό το λαχανικό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση του καρκίνου και στη διαδικασία αντιμετώπισης των πετρών στα νεφρά.

Καρότα

Τα καρότα είναι βασικό συστατικό για την αποτοξίνωση του σώματος, επειδή είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και καροτίνη βήτα , την οποία το σώμα μετατρέπει σε βιταμίνη Α

Η αντιοξειδωτική δράση της καροτίνης βήτα βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Αυτό σημαίνει ότι η καροτίνη βήτα επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης και κάνει το δέρμα να αποκαθιστά τη φυσική λάμψη του.

Η βιταμίνη Α, η οποία βρίσκεται στα καρότα, είναι επίσης αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι επίσης εξαιρετική έναντι των λοιμώξεων.

Αποξηραμένα βερίκοκα, σταφίδες και μέλι

Η κατανάλωση σταφιδών και αποξηραμένων βερίκοκων βελτιώνει τη λειτουργία των εντέρων, ενώ το μέλι βοηθά στην ταχεία επούλωση των τραυμάτων, στις ασθένειες των εντέρων και του στομάχου, στον πυρετό, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα εργαλείο καθαρισμού. Αυτό το εκπληκτικά υγιεινό προϊόν της μέλισσας ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα