Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η ΣΚΕΨΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΛΗ




ΤΟ ΥΛΙΚO ΜΑΣ ΠΕΡΙΒAΛΛΟΝ ΕIΝΑΙ ΕΙΚOΝΕΣ
Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ
ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΠΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΥΚΝΩΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΟΤΑΝ "ΠΕΘΑΙΝΕΙ" Η ΥΛΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΗΣ  Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΠΥΛΩΣΗΣ - ΠΥΚΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΟ.
Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΥΚΝΩΣΕΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.


Ο εγκέφαλος είναι ένας ισχυρότατος δέκτης πληροφοριών σημάτων μηνυμάτων που τις οπτικοποιεί και τις υλοποιεί σε κατάσταση υλικής πραγματικότητας. 
Δηλαδή η σκέψη δημιουργεί υλική πραγματικότητα.
Ο άνθρωπος εκπέμπει μέσω της σκέψης διαχεόμενη ενέργεια
αν καταφέρει να επικεντρώσει και πυκνώσει την ενέργεια θα δημιουργήσει πύκνωση ενέργειας άρα ύλη.
Όταν πιστεύουμε σε κάτι, όταν αγαπάμε αληθινά, επικεντρωνόμαστε στην αγάπη, και δημιουργούμε την υλοενέργεια που νιώθουν οι άνθρωποι μεταξύ τους.
Για παράδειγμα δυο ερωτευμένοι άνθρωποι
.


Επίσης όταν εστιάσουμε την ενέργεια αυτή δηλαδή την σκέψη μας καμπυλώνουμε τον χώρο και δημιουργούμε υλική πραγματικότητα.


Ο Χριστός είπε πίστεψε και θα μετακινήσεις βουνά


Είμαστε ότι σκεφτόμαστε! Ότι εμμονή έχουμε αποπροσανατολίζει το σήμα που δεχόμαστε, και δημιουργούμε αρνητικές καταστάσεις πραγματικότητας γύρω μας...Ένας άνθρωπος για παράδειγμα μεμψιμερής που όλη μέρα σκέφτεται αρνητικά θα δημιουργήσει την ανάλογη για αυτόν πραγματικότητα.


Αν επιζητούμε με εμμονή κάτι όπως για παράδειγμα να αποκτήσουμε κάτι ακριβό, δημιουργεί αυτόματα την ανάγκη για να το αποκτήσουμε, άρα μεγαλώνουν οι φόβοι μας για μην τυχόν δεν το αποκτήσουμε, αυτό δημιουργεί αντίθετες καταστάσεις από αυτό που περιμένουμε. 


Θα μπορούσαμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι με τα λίγα αλλά η ο δυτικός τρόπος ζωής μας δημιουργεί συνεχώς υλικές επιθυμίες και για να τις αποκτήσουμε οι ανάγκες μεγαλώνουν, οπότε το ίδιο και οι φόβοι μας μήπως δεν τα καταφέρουμε, σαν αποτέλεσμα ζούμε συνεχώς δυστυχισμένοι. Διότι εμείς από μόνοι μας δημιουργήσαμε αυτή την πραγματικότητα.

Ο Χριστός είπε:


"Αν έχετε μικρή πίστη, όσο ένας σπόρος συναφιού, μπορείτε να πείτε σε αυτή την μουριά "ξεριζώσου" και φυτέψου στην θάλασσα και θα σας υπακούσει."

..όνειρα αληθινά..


morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα