Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Αυτή η γυναίκα βάζει ένα φακελάκι τσάι σε ένα νεροχύτη με βρώμικα πιάτα ... Ας δούμε τι συμβαίνει! (Βίντεο)



safe_image (1)
Είναι κάτι που όλοι μας έχουμε περάσει, όταν στο τέλος μιας κουραστικής μέρας, γυρνάμε στο σπίτι και μας πειμένει ένας νεροχύτης γεμάτος με πιάτα. Δεν έχει σημασία ποιοι τα άφησαν, ίσως πρόκειται για το σύζυγό μας ή έναν συγκάτοικο, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο παρά να τα καθαρίσουμε πρώτα. Ευχόμαστε να γινόταν κάποιος άλλος να το κάνει για μας, αλλά στο τέλος είμαστε εμείς αυτοί που θα το κάνουμε.
Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα αγαπήσετε αυτό το τέχνασμα καθαρισμού. Την επόμενη φορά που θα έχετε ένα νεροχύτη γεμάτο βρώμικα πιάτα, ρίξτε ένα ή δύο φακελάκια τσαγιού  μέσα στο νερό και αφήστε τα πάντα να μουλιάσουν. Το τσάι θα βοηθήσει να ''σπάσει'' το λίπος και οι λεκέδες των τροφίμων, περιορίζοντας την ποσότητα του καθαρισμού που θα πρέπει να κάνετε.


 Η γυναίκα αυτή τοποθετεί ένα φακελάκι τσάι σε ένα νεροχύτη με βρώμικα πιάτα
Φυσικά όλοι γνωρίζουμε ότι το τσάι είναι ένα ρόφημα, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες τροφές και υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση διαφόρων εργασιών του σπιτιού και να κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα. Και το τσάι είναι ένα από αυτά. 

Μπορεί να βοηθήσει στην απολίπανση των βρώμικων πιατών, και είναι επίσης ένα εξαιρετικό αποσμητικό που μπορεί να βοηθήσει στο να φρεσκάρετε το σπίτι σας. 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μιλάμε για τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού. Τα φύλλα τσαγιού μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ανακούφιση ήσσονος σημασίας ερεθισμών του δέρματος. Φροντίστε να μην πετάξετε ποτέ ξανά τα  φακελάκια τσαγιού σας.



Πηγές:

fhfn

womansvibe

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα