Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ APPLE ;;;



Το πρώτο λογότυπο απεικόνιζε τον Ισαάκ Νεύτων να κάθεται κάτω από μια μηλιά, είχε σχεδιαστεί από τον Ronald Wayne, συνάδελφο στην Atari του Steve Jobs και συνιδρυτή της Apple Computer στις 1 Απριλίου 1976 με τον Jobs και τον Wozniak.

Αντικαταστάθηκε από το "ουράνιο τόξο της Apple" του Rob Janoff, η γνωστή πλέον σιλουέτα ενός μήλου με την δαγκωματιά, στα χρώματα του ουράνιου τόξου, που χρησιμοποιήθηκε μέχρι το 1988.






Η δαγκωματιά έγινε για να ξεχωρίζει το μήλο από κάποιο άλλο φρούτο;;; Άραγε γιατί;;;

Ισχυρίζονται δήθεν ότι λανθασμένα το λογότυπο είναι φόρος τιμής στον Alan Turing.


 Έναν ερευνητή με εκτεταμένες  έρευνες σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη . Ο ίδιος αυτοκτόνησε το 1954 , όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με φυλάκιση εξαιτίας της ομοφυλοφιλίας του. Μάλιστα, τερμάτισε τη ζωή του κάνοντας ένεση δηλητηρίου σε ένα μήλο και τρώγοντας το!!! 

Τόσο ο σχεδιαστής του λογότυπου όσο και η εταιρεία αρνούνται κάποια σχέση του λογότυπου με αυτήν την ιστορία!!!

Είναι όμως έτσι;;;

Σήμερα παρατηρούμε ότι η apple, πέραν των άλλων, σταδιακά παίρνει το μονοπώλιο σε εξελιγμένα τεχνολογικά  προγραμμάτων πληροφορικής και τεχνητής νοημοσύνης.

Το δαγκωμένο μήλο υποσυνείδητα λειτουργεί ως μήνυμα και, συνδέεται με το προπατορικό αμάρτημα, που είναι χαραγμένο στην θρησκευτική πεποίθηση πολλών ανθρώπων. Είναι το σύμβολο του καρπού που έφαγαν οι πρωτόπλαστοι από το Δέντρο του καλού και του κακού. Αν συνδυαστεί όλο αυτό με την εξελιγμένη τεχνολογική χρήση, που δίνεται αλματωδώς στους σύγχρονους ανθρώπους μέσω της συγκεκριμένης εταιρείας. 


Τότε η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει ήδη προετοιμάσει σε μέγιστο βαθμό να δεχθούν οι σημερινοί εθισμένοι άνθρωποι της τεχνολογίας όχι μόνο το τσιπάκι αλλά και πολλά άλλα!!! 

Και ειδικά όταν η σύγχρονη κοινωνία βαδίζει στην απληστία της καταστροφής της...



Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΥΘΙΑ 


iokh

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα