Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Χωρίς σχέση στα 30;

Οι φίλες σου έχουν παντρευτεί και η κολλητή σου έκανε το πρώτο της παιδί. Μήπως σε πιάνει άγχος; Η ηλικία των 30 και κάτι είναι ιδιαίτερα στρεσογόνα περίοδος για τις γυναίκες. Μάθε γιατί δεν πρέπει να αγχώνεσαι...
412
«Είμαι 30, single και οι φίλες μου παντρεύτηκαν. Τι κάνω λάθος;»
Κατ' αρχάς, μην επιλέγεις την αυτολύπηση. Αν και είναι απόλυτα λογικό να έχεις ανησυχίες σχετικά με το τι γίνεται στην προσωπική σου ζωή, είσαι ακόμη νέα. Είμαστε στον 21ο αιώνα – οι γυναίκες δε χρειάζεται να παντρευτούν με το που θα κλείσουν τα 30 και να κάνουν παιδιά. Η ετοιμότητά μας να εισέλθουμε σε διαφορετικές περιόδους της ζωής μας ποικίλλει από άτομο σε άτομο και μόνο εσύ θα αποφασίσεις πότε είσαι έτοιμη.

Ο φοβερός αριθμός 30 

Κάτι υπάρχει σε αυτό το νούμερο, που χτυπά ένα καμπανάκι φόβου σε κάθε γυναίκα όσο μοντέρνα και αν είναι. Όταν οι γυναίκες αρχίζουν να σκέφτονται τον «πρίγκιπα», είναι κάπου στα 7 τους χρόνια και μέχρι τα 18 η εικόνα αυτή έχει τελειοποιηθεί. Από τα 18 μέχρι τα 30 είναι τα χρόνια που η γυναίκα ορίζει τον εαυτό της, κάνει λάθη και αλλάζει λίγο τα standards του «πρίγκηπα». Η πραγματικότητα επανακαθορίζει τα φαντασιακά πρότυπα.

Ο πανικός


Φυσικά, καμία ποσότητα ωριμότητας δεν μπορεί να σταματήσει τον πανικό. Εάν δεν έχεις σχέση και βλέπεις φίλες να παντρεύονται και να κάνουν παιδιά, θα αναρωτιέσαι τι έχεις κάνει λάθος. Και πώς γίνεται γυναίκες που δεν είναι ούτε τόσο όμορφες ούτε τόσο έξυπνες ή αστείες να έχουν ήδη βρει τον «πρίγκιπά» τους.

 Το μυστικό της επιλογής

Στα 20 σου θα διάλεγες τον επαναστάτη ως αγόρι σου. Στα 30 αυτός ο άνθρωπος δε θα σε ελκύει καν. Το μυαλό και η eimai-21-eton-kai-paratirisa-tis-protes-rytides-sto-prosopo-mouλογική σου τις περισσότερες φορές υπερισχύουν των ορμονών σου. Και ξαφνικά, το αίσθημα της ασφάλειας θα παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο από ό,τι στα 20. Αυτή η διαφοροποίηση, πρώτα η λογική μετά το συναίσθημα, είναι η βασική διαφορά των γυναικών στα 20 και στα 30.

Το μυστικό των ανδρών 

Τα καλά νέα είναι ότι, μετά τα 35, οι άνδρες αρχίζουν και κουράζονται από το παιχνίδι, οι φίλοι τους παντρεύονται, κάνουν παιδιά και είναι πια νονοί, επομένως έχουν δει την εικόνα της οικογένειας. Με την ωριμότητα έχουν μάθει να κοιτούν τις γυναίκες πέρα από το περιτύλιγμα. Οι γυναίκες στα 30, πλέον, ξέρουν τι θέλουν από ένα σύντροφο. Δεν έχουν στόχο να παντρευτούν, αλλά να αγαπηθούν και να αγαπήσουν. Θέλουν ένα σύντροφο.

Κατάλαβες;

Πρέπει να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να εξελιχθεί στη γυναίκα που θα εκτιμήσει, πλέον, σωστά το σύντροφο «πρίγκιπα». Και αυτό δεν είναι θέμα συμβιβασμού. Είναι ότι έχεις την ωριμότητα πια να εκτιμήσεις αυτό που σου ταιριάζει, γιατί τώρα ξέρεις ποια είσαι εσύ.

coachforenergy

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα