Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

10 Ακαταμάχητα Γυναικεία Χαρακτηριστικά που Γοητεύουν τους Άντρες (πέρα από την εξωτερική εμφάνιση)

Η εξωτερική εμφάνιση είναι πολύ σημαντική ειδικά για την πρώτη γνωριμία και, κακά τα ψέματα, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, το πώς δείχνει το άλλο άτομο είναι καθοριστικός παράγοντας για τη συνέχεια της σχέσης.




Με την ωραία σας εξωτερική εμφάνιση έγινε το πρώτο βήμα και έχετε ραντεβού με τον άντρα των ονείρων σας.  Μπορεί επίσης να έχετε ήδη μια σχέση ή να είστε παντρεμένη και να επιθυμείτε να ενδυναμώσετε τη σχέση σας και να διατηρήσετε τη μοναδικότητά σας στην καρδιά του συντρόφου σας.  Φροντίζετε την εξωτερική σας εμφάνιση, έχετε διάθεση να συνεχίσετε τη σχέση, πώς όμως θα ξεχωρίσετε από τις υπόλοιπες ωραίες γυναίκες γύρω σας;  Λάμποντας!  Εσωτερικά, σαν άνθρωπος, και ξεχωρίζοντας με την ποιότητα της προσωπικότητάς σας.

Να τα 10 γυναικεία χαρακτηριστικά που έλκουν τους άντρες

#1 Εξυπνάδα.  Πέρα από την ωραία εμφάνιση, καλό είναι μια γυναίκα να έχει εξυπνάδα.  Όχι απαραιτήτως του στυλ να λύνει διαφορικές εξισώσεις, αλλά να είναι ενήμερη για την επικαιρότητα στη χώρα μας και τον κόσμο, να έχει άποψη για διάφορα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά θέματα.  Να έχει την ικανότητα να ξεκινήσει και να συνεχίσει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, με πληροφορίες και απόψεις που πάνε παραπέρα από τα κουτσομπολιά και τα νέα των σελέμπριτις.

#2 Κέφι.  Οι άνθρωποι που έχουν κέφι, ζωντάνια και καλή διάθεση είναι πάντα προτιμότεροι στην παρέα από τους γκρινιάρηδες τους κατσούφηδες και τους αρνητικούς!  Οπότε, οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με αυτά τα χαρακτηριστικά.  Αν ο τρόπος σας να σχετίζεστε με τους ανθρώπους είναι να γκρινιάζετε για όσα σας συμβαίνουν, να έχετε κατεβασμένα μούτρα και να λέτε μόνο αρνητικά πράγματα για τον εαυτό σας και τους άλλους, θα πρέπει να αναθεωρήσετε!

#3 Εκφραστικότητα.  Ένα όμορφο γυναικείο πρόσωπο γίνεται ακόμα ομορφότερο όταν έχει εκφραστικότητα.  Δέστε τον άλλον στα μάτια, χαμογελάστε του αυθεντικά, σκάστε στα γέλια χωρίς να συγκρατηθείτε, δώστε έκφραση στα μάτια ή στα χείλη σας: όλα αυτά δείχνουν ζωντάνια, αυθεντικότητα και ενδιαφέρον για τον άντρα απέναντί σας.

#4 Αυτοεκτίμηση.  Πριν ερωτευτείτε έναν άντρα, ερωτευτείτε τον εαυτό σας!  Αγκαλιάστε τον εαυτό σας με όλα του τα θετικά στοιχεία, αποδεχτείτε τα ελαττώματά σας και δείξτε στον εαυτό σας σεβασμό γι’ αυτό που είστε.  Η αυτοεκτίμηση και ο αυτοσεβασμός παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη στάση σας απέναντι στον κόσμο και στο πώς οι άλλοι σας βλέπουν.  Πιστέψτε στον εαυτό σας, προβάλετε τον εαυτό σας και ποτέ μα ποτέ μη ‘ρίξετε’ τον εαυτό σας μπροστά σε έναν άντρα νομίζοντας ότι έτσι θα τον εντυπωσιάσετε.

#5 Αυτοδύναμη.  Από την οπτική της εξέλιξης των ειδών, στους άντρες αρέσει να έχουν το ρόλο του προστάτη, να λύνουν πρακτικά προβλήματα και να αισθάνονται ότι είναι χρήσιμοι και απαραίτητοι σε μία σχέση φροντίζοντας τη γυναίκα τους.  Όταν μάλιστα μια γυναίκα κάνει τον άντρα να αισθανθεί ότι τον χρειάζεται, αυτό τον ‘τραβάει’ ακόμα περισσότερο.
Ταυτόχρονα όμως, υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να δείχνει η γυναίκα ότι χρειάζεται τον άντρα στο πλευρό της και στο να δείχνει αδύναμη και αγκιστρωμένη πάνω του.  Η γυναίκα πρέπει να είναι δυναμική, ανεξάρτητη και να έχει τον έλεγχο της ζωής της. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η αυτοεκτίμηση της γυναίκας και ταυτόχρονα ο άντρας αισθάνεται ότι θέλει να αναμιχθεί περισσότερο στη ζωή της.

#6 Αυτοπεποίθηση.  Η αυτοπεποίθηση είναι στάση ζωής απέναντι στον εαυτό, που επιτρέπει στο άτομο να έχει θετική και ταυτόχρονα ρεαλιστική αντίληψη για τον εαυτό του και για τις ικανότητές του να χειρίζεται καταστάσεις και δυσκολίες.  Το άτομο με αυτοπεποίθηση πιστεύει ότι μπορεί να σχεδιάσει τη ζωή του να πετύχει τους στόχους του, έχει την ικανότητα να περιμένει και να προσπαθεί ξανά, σε περίπτωση που τα σχέδιά του δεν του βγουν με την πρώτη.

#7 Στάση ζωής.  Πέρα από τη θετική στάση ζωής, ένα ιδιαίτερα ελκυστικό γυναικείο χαρακτηριστικό είναι η καλοσύνη και η ευγένεια ψυχής.  Η γυναίκα που έχει να πει έναν καλό λόγο για τους άλλους, που νοιάζεται, που ενδιαφέρεται, που δείχνει συμπόνια είναι πάντα αρεστή και αγαπητή.

#8 Θηλυκότητα.  Η θηλυκότητα δεν έχει να κάνει με το πόσο βαθύ είναι το ντεκολτέ μιας γυναίκας, αλλά περιλαμβάνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τις συμπεριφορές που δείχνουν τη γυναικεία της πλευρά.  Συχνά στην προσπάθειά τους να ανταγωνιστούν τους άντρες στον επαγγελματικό χώρο, οι γυναίκες χάνουν τη θηλυκή τους πλευρά, την χαλαρότητα και την ικανότητα να εκτιμούν τον εαυτό τους για αυτό που είναι.  Όταν μια γυναίκα αγκαλιάζει τη θηλυκότητά της, παύει να είναι ανταγωνιστική και ελεγκτική στις σχέσεις της, τότε τραβάει πολύ πιο εύκολα την αντρική προσοχή.

#9 Αγάπη για τη ζωή.  Αγαπάς τη ζωή;  Είσαι αυθόρμητη, γεμάτη ενθουσιασμό για μικρά και μεγάλα πράγματα;  Έχεις ενέργεια;  Έχεις καλή διάθεση;  Η αγάπη για ζωή αποτελεί μαγνήτη για άντρες και γυναίκες!

#10 Εσωτερική ομορφιά.  Ναι, η εξωτερική ομορφιά παίζει μεγάλο ρόλο ειδικά στην αρχική γνωριμία, αλλά η εσωτερική ομορφιά είναι αυτή που χρειάζεται για να δέσει και να συνεχιστεί η σχέση.  Σου έχει τύχη να γνωρίσεις κάποιον για πρώτη φορά και μιλώντας μαζί του να διαπιστώσεις ότι τον βρίσκεις ακόμα πιο ελκυστικό απ’ ότι με την πρώτη ματιά;  Ή, αντίθετα, μήπως σου έχει τύχει να σου αρέσει πολύ κάποιος και όταν αρχίσεις να μιλάς μαζί του σου αρέσει όλο και λιγότερο;  Και οι δύο περιπτώσεις δείχνουν ότι η εσωτερική ομορφιά μπορεί τελικά να είναι ακαταμάχητο όπλο στο παιχνίδι της έλξης και των σχέσεων! 


Αφιερωμένο στην επιτυχία σας!

greekpsychologypages

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα