Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

To σιταρόχορτο επαναφέρει τα γκρίζα μαλλιά πίσω στο φυσικό τους χρώμα!

με
Τα γκρίζα μαλλιά είναι το απόλυτο αποκαλυπτικό σημάδι της γήρανσης του πληθυσμού. Περίπου το ήμισυ του συνόλου των 50ρηδων έχει τουλάχιστον 50% γκρίζα μαλλιά. Προσπαθώντας να αναβάλλουν το αναπόφευκτο με ακριβές, δυσώδεις και βρώμικες βαφές, η μάχη κατά του γκρι είναι προβλέψιμη ... το γκρι είναι λίγο πολύ ο αήττητος πρωταθλητής. Ή μήπως όχι;
Η τακτική κατανάλωση κοινού σιταρόχορτου που μόλις έχει φυτευθεί μπορεί να επαναχρωματίσει αυτές τις αποχρώσεις του γκρι, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το πλούσιο, φυσικό χρώμα σας και σε μεγαλύτερη ακόμη ηλικία. Και δεν σταματά μόνο στο γκρι. Αυτό το νεοφυτευθέν χόρτο δημητριακών επιβραδύνει την όλη διαδικασία της γήρανσης ανανεώνοντας τα κύτταρα σας, βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος σας, στην καταπολέμηση των όγκων και στην σύσφιξη του χαλαρού και ''κρεμασμένου'' δέρματος.
117
Τα γκρίζα μαλλιά δεν είναι απλά μια ένδειξη γήρατος
Το θεραπευτικό πανάρχαιο σύστημα της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (TCM) συνδέει τη χρώση των τριχών με την ποιότητα του αίματος σας και τη δύναμη των νεφρών σας. 

Σύμφωνα με την TCM, τα γκρίζα δεν σημαίνει τόσο γέρος όσο αδύνατα νεφρά και  αίμα.

Απoτελούμενο από 70% χλωροφύλλη, το σιταρόχορτο, από το φυτό σιταριού  Triticum aestivum , αποκαθιστά την υγεία των νεφρών και του αίματος σας.
Η χλωροφύλλη βοηθά στην ενίσχυση, στο χτίσιμο και στην οξυγόνωση του αίματος. Είναι εντυπωσιακά παρόμοια με την αιμοσφαιρίνη, μία ένωση η οποία μεταφέρει το οξυγόνο στο αίμα. Μόλις καταναλωθεί, η χλωροφύλλη μετατρέπεται σε αίμα. Μεταφέρει τότε θρεπτικά συστατικά, όπως είναι το οξυγόνο, στα κύτταρά, στους ιστούς και τα όργανα, αναζωογονώντας, προστατεύοντας και ενισχύοντας.
Ο διάσημος διατροφολόγος, Δρ Bernard Jenson, ανακάλυψε ότι το σιταρόχορτο και άλλοι πράσινοι χυμοί με υψηλή περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη είναι οι καλύτεροι φυσικοί χτίστες του αίματος. Στο βιβλίο του  Health Magic Through Chlorophyll From Living Plant Life , παραθέτει αρκετές περιπτώσεις στις οποίες ήταν σε θέση να ενισχύσει τα ερυθρά αιμοσφαίρια μέσα σε μερικές μέρες απλά βάζοντας τους ασθενείς να μουλιάσουν σε ένα λουτρό από χλωροφύλλη και νερό. Η τακτική κατανάλωση σιταρόχορτου και άλλων πράσινων χυμών έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τα ερυθρά αιμοσφαίρια ακόμα πιο γρήγορα.
Το σιταρόχορτο αποτελείται από μια εντυπωσιακή σειρά θρεπτικών συστατικών που ενισχύουν και αναζωογονούν τα πάντα, από τα κύτταρα και τους ιστούς στα όργανα και τα συστήματα του σώματος. Εκτός από το 70% της βαφής χλωροφύλλης, το σιταρόχορτο περιέχει 17 βασικά αμινοξέα, 90 μεταλλικά στοιχεία,  13 βιταμίνες και 80 ένζυμα. Ο διαπρεπής ερευνητής επιστήμονας Δρ Earp-Thomas λέει ότι, «£ 15 (6.8039 κιλά) σιταρόχορτου  ισοδυναμούν με 350 κιλά καρότα, μαρούλι,  σέλινο και ούτω καθεξής."

Το σιταρόχορτο πετυχαίνει μια αδιαπέραστη γραμμή άμυνας κατά των ασθενειών. Ως φυσικό και ισχυρό αποτοξινωτικό, Το σιταρόχορτο προστατεύει το ήπαρ και καθαρίζει το αίμα με την εξουδετέρωση  τοξικών ουσιών όπως το κάδμιο, η νικοτίνη, το στρόντιο, ο υδράργυρος και το πολυβινυλοχλωρίδιο.
thumbs_98652-main2.png.660x0_q80_crop-scale_upscale
Πραγματικότητα: Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να αναπτυχθούν σε περιβάλλοντα πλούσια σε οξυγόνο!
Η αποτοξίνωση είναι το πρώτο βήμα. Από εκεί, το σιταρόχορτο αναλαμβάνει την επίθεση ως ένας αποδεδειγμένος αντικαρκινικός παράγοντας που σταματά τους όγκους στις αρχές τους.
Το σιταρόχορτο είναι μια άφθονη πηγή υγρού οξυγόνου. Ενισχύει την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων και την αύξηση του οξυγόνου στο αίμα, βοηθά στην καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων, γιατί ο καρκίνος δεν μπορεί να επιβιώσει σε τέτοια πλούσια αλκαλικά περιβάλλοντα.
Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό  Mutation Research, η  χωρίς κουκούτσι χλωροφύλλη ενάντια στην καροτίνη Β και τις βιταμίνες Α, C και Ε, η χλωροφύλλη είχε μεγαλύτερη αντικαρκινική δράση από όλα τα άλλα θρεπτικά συστατικά. 

Το σιταρόχορτο αποτελεί πραγματικά μια συνολική διατροφή του σώματος!
Σχεδόν κάθε εβδομάδα, νέες ανακαλύψεις γύρω από την εναλλακτική υγεία έρχονται στο φως. Οι περισσότερες από αυτές τις θεραπείες σχετικά με την αντι-γήρανση και τη μακροβιότητα έχουν ήδη αποδειχθεί επιστημονικά ότι θεραπεύουν ένα ευρύ φάσμα ασθενειών ... εξαλείφουν τον πόνο ... επιβραδύνουν ή  αντιστρέφουν τη διαδικασία γήρανσης ... και ενισχύουν την συνολική ευεξία του σώματος. Ωστόσο, αυτές οι ισχυρές εναλλακτικές λύσεις για την υγεία, οι περισσότερες από τις οποίες είναι φθηνές ή δωρεάν, είναι άγνωστες στους περισσότερους ανθρώπους, επειδή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα παρουσιάζουν σπάνια. Αντίθετα, αυτές οι ισχυρές λύσεις για την υγεία αποκρύβονται συστηματικά έως και απαγορευθεί.

ΠΗΓΕΣ:


womansvibe

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα