Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

MIEN SHAING: Η Χαρτογράφηση Προσώπου Που Αποκαλύπτει Τα Προβήματα Υγείας Που Αντιμετωπίζει Το Σώμα!

ύφος-shaing-Κίνας-πρόσωπο-χάρτη-αποκαλύπτει-τι-σας-σώμα-με-αγώνες
''MIEN SHAING'' ή χαρτογράφηση προσώπου. Κυριολεκτικά σημαίνει  ανάγνωση προσώπου. Η παραδοσιακή κινεζική ιατρική πιστεύει ακράδαντα ότι το πρόσωπο αποκαλύπτει περισσότερα για το σώμα μας από ό, τι νομίζουμε.
Κάθε μέρος του προσώπου μας αντιπροσωπεύει συγκεκριμένο όργανο στο σώμα μας. Όταν προκύπτουν προβλήματα σε ορισμένους τομείς, όπως για παράδειγμα στο πηγούνι, αυτό μας δείχνει ότι έχουμε και άλλα προβλήματα υγείας που πρέπει να επιλυθούν - αξιώματα κινεζικής ιατρικής .
Είναι η ανισορροπία του δέρματος - για την ακμή, τα εξανθήματα, την ευαισθησία του δέρματος, την φλεγμονή, την ερυθρότητα, τις ρυτίδες και τη χρώση.
  1. Αυτιά - νεφρά
Αιτία: Η πάρα πολύ πρόσληψη αλατιού,  η έλλειψη νερού και πάρα πολλά μπαχαρικά καθώς επίσης και η πρόσληψη καφεΐνης μπορούν να επηρεάσουν αυτή την περιοχή.
Λύση: πίνετε περισσότερο νερό και  μειώστε την καφεΐνη, το αλάτι και την πρόσληψη μπαχαρικών.
  1. Μέτωπο - ουροδόχος κύστη,  καρδιά και λεπτό έντερο
Αιτία: Τα πολύ λιπαρά τρόφιμα οδηγούν σε αργό και υπερφορτωμένο πεπτικό σύστημα. Επίσης, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ο μη αρκετός ύπνος και η κατανάλωση πάρα πολλής ζάχαρης  αποτρέπουν τη σωστή πέψη και προκαλούν χάος όταν πρόκειται για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος σας. Τα βρώμικα καπέλα, πάρα πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών και το άγχος μπορούν επίσης να προκαλέσουν αυτά τα προβλήματα.
Λύση: Τρώτε υγιεινά ωμά τρόφιμα, πίνετε άφθονο καθαρό νερό, αποφεύγετε το αλκοόλ, ξεκουραστείτε και κοιμηθείτε.
  1. Η περιοχή μεταξύ των φρυδιών σας - Ήπαρ
Αιτία: Είστε πιθανώς αλλεργικοί σε ορισμένα τρόφιμα, όπως το σιτάρι ή το κρέας. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι το πεπτικό σας σύστημα λειτουργεί πάρα πολύ και δεν ξεκουράζεται.
Λύση: Όταν πρόκειται για τη βελτίωση αυτού του είδους  κατάστασης της υγείας, τα ακόλουθα πράγματα συνιστόνται: καθαρός αέρας, ηρεμία, υγιεινά και φρέσκα τρόφιμα, άσκηση (όπως η γιόγκα), ζωηρό περπάτημα και  διαλογισμός.
  1. Κάτω από τα μάτια σας - νεφρά
Αιτία: Η υπερβολική κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών και τσιγάρων.
Λύση: Αποφύγετε το αλκοόλ, την καφεΐνη και τα ζαχαρούχα ποτά. Πίνετε άφθονο καθαρό νερό. Ελέγχετε συχνά αν είστε επαρκώς ενυδατωμένοι.
  1. Μύτη και η περιοχή της μύτης - Καρδιά
Αιτία: Φούσκωμα, δυσκοιλιότητα, δυσπεψία, αέρια, και κακή κυκλοφορία. Επίσης, η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε αυτόν τον τομέα του προσώπου σας.
Λύση: Ελέγξτε την αρτηριακή σας πίεση, ώστε να είστε σίγουροι ότι είναι εντός του ορίων.Το βιολογικό πράσινο τσάι θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των τοξινών, αλλά και η μέτρια καθημερινή άσκηση θα βελτιώσει αυτή την κατάσταση της υγείας.
  1. Χαμηλότερη περιοχή προσώπου - Πνεύμονες
Αιτία: Άσθμα,  κάπνισμα,  ρύπανση, όλα αυτά  επηρεάζουν την περιοχή αυτή. Επίσης, αυτός είναι ο τομέας στον οποίο εμφανίζονται οι μαύροι κύκλοι.
Λύση: Βεβαιωθείτε ότι είστε μακριά από τον μολυσμένο αέρα, τον καπνό, το νέφος, κλπ Να αυξήσετε την πρόσληψη οξυγόνου. Εάν καπνίζετε, θα πρέπει να σταματήσετε το κάπνισμα. Η σωματική δραστηριότητα στον καθαρό αέρα  επίσης συνιστάται ιδιαίτερα. Θυμηθείτε να μείνετε επίσης μακριά από τα πικάντικα και λιπαρά τρόφιμα.
  1. Μάγουλα - πνεύμονες και  στομάχι
Αιτία: Άγχος, ανθυγιεινή διατροφή, προβλήματα στο στομάχι, δυσπεψία, κάπνισμα,  υπερβολική ζάχαρη, πιθανές αλλεργίες.
Λύση: Θα πρέπει να εξαλειφθούν ορισμένα τρόφιμα από τη διατροφή σας και να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε  ποιοτικά φυσικά καλλυντικά, κατάλληλα για το δέρμα σας. Υλικά, όπως μαξιλαροθήκες και  κινητά τηλέφωνα μπορούν επίσης να είναι η αιτία αυτής της κατάστασης υγείας. Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή είναι καθαρή.
  1. Περιοχή του στόματος - Κολόν (παχύ έντερο)
Αιτία: Μια διατροφή πλούσια σε λιπαρά, ζάχαρη και διεγερτικά, όπως η καφεΐνη και το αλκοόλ. Αυτή η περιοχή έχει πληγεί περισσότερο από εποχιακά τρόφιμα. Μένοντας ξύπνιοι μέχρι αργά το βράδυ και το στρες μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε ορμονική ανισορροπία.
Λύση: δίαιτα αποτοξίνωσης θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το σώμα σας και να διατηρήσετε την ισορροπία. Τρώτε άφθονα σκουροπράσινα λαχανικά και  πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού. Αν συνεχιστούν τα προβλήματα, συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
  1. Γνάθος, πηγούνι, λαιμός - Ορμόνες, γυναικολογικά προβλήματα
Αιτία: Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το σώμα σας καταπολεμά βακτήρια, το άγχος και τον τρόπο ζωής ή τις διατροφικές αλλαγές.
Λύση: Περάστε το χρόνο σας σε περιοχές με καθαρό αέρα και ασκηθείτε. Η γιόγκα και ο διαλογισμός θα βοηθήσουν επίσης.

healthyfoodstar
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα