Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΠΥΛΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ MATRIX


Παρασκηνιακά χρησιμοποιείται άγνωστη προηγμένη τεχνολογία από την μετατροπή της εγκεφαλικής ενεργειακής ισχύος  προς ασύρματη δικτυακή ισχύ μέχρι τις αποκωδικοποιήσεις πρωτοκόλλων επικοινωνίας του δια-δικτύου.

Αναφορικά, με την μετατροπή της εγκεφαλικής ισχύος προς ασύρματη, ας επισημάνουμε πως  είναι η διαδικασία που καταγράφει τα εγκεφαλικά κύματα της σκέψης και τα διακινεί στο δια-δίκτυο. Ενεργοποιείται δια μέσου της εγκεφαλικής ενεργειακής διέγερσης.

Όσον αφορά για τις  προσπάθειες αποκωδικοποιήσεως  του "χαρακτηριστικού" τόνου των γραμμών του ΟΤΕ, ενδεικτικά ας αναφερθούν τα εξής:

 Η πολύπλοκη μετατροπή των εντολών ΑΤΧ1/ ΑΤΧ3 για να υπάρξει έλεγχος διαμέσου των υποκλοπών.... Δεν σταματά εκεί ...



Συνεχίζεται και για άλλους πολύ σοβαρότερους σκοπούς, όπως την μετατροπή του πρωτοκόλλου επικοινωνίας TCP/IP του διαδικτύου, που η προσπάθεια αποκωδικοποίηση της συγκεκριμένης αντιστοιχία έχει ως σκοπό να απεγκλωβιστούν "κάποιοι"  πέραν της τετράγωνης λογικής του matrix. Αλλά και για να εισέλθουν και άλλοι εντός του γήινου πλέγματος.

Σχετικά με την εισχώρηση αυτή ιδιαίτερα αποσκοπούν τα πρωτόκολλα IPV6 και ADSL, όπου το τελευταίο έχει υποστεί μετατροπή με το χαρακτηριστικό γνώρισμα " ANTICHRIST.1998"...



ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ-2011


iokh

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα