Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Φανέλες και πουκάμισα αντάλλαξαν μετά τη λήξη του Eurogroup Νικολόπουλος και Βαρουφάκης!

B9_wmBDIEAA24k7
Σκηνές που θυμίζουν έντονα σε όλους τα όσα συμβαίνουν μεταξύ των αντίπαλων ποδοσφαιριστών στα γήπεδα μετά το σφύριγμα της λήξης των αγώνων,εκτυλίχθησαν στο Eurogroup της Δευτέρας μεταξύ του Νίκου Νικολόπουλου και του Γιάνη Βαρουφάκη.
Ο γνωστός βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε ταξιδέψει (και αυτός) στις Βρυξέλλες μαζί με την αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβέρνησης που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαίους ηγέτες, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο σκοπός της συμμετοχής του στη σύσκεψη δεν είχε να κάνει τόσο με τις διεργασίες που λάμβαναν χώρα.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του Eurogroup, ο Νίκος Νικολόπουλος καθ’ όλη τη διάρκεια των συζητήσεων βρισκόταν απομονωμένος σε ένα τραπέζι με καρφωμένο το βλέμμα του συνεχώς στον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών τον οποίο και κοιτούσε με περίσσειο θαυμασμό ιδιαίτερα στα ρούχα.

Μόλις όμως ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έδωσε το σήμα για το λήξη του Eurogroup, o βουλευτής των ΑΝΕΛ μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων Ευρωπαίωνπλησίασε τον Γιάνη Βαρουφάκη και του ζήτησε επιδεικτικά να ανταλλάξουν φανέλες και πουκάμισα.
Ο Έλληνας τσάρος της οικονομίας δέχθηκε με ενθουσιασμό το κάλεσμα του Νικολόπουλου και λίγα δευτερόλεπτα μετά ένα από τα αγαπημένα του πουκάμισα πορτορικανού ντήλερ έγινε κτήμα του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Αμέσως μετά ο Νίκος Νικολόπολος ταξίδεψε με το πρώτο αεροπλάνο για την Ελλάδα προκειμένου να παρευρεθεί στο πάνελ της γνωστής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου («Στον Ενικό»).
Εκεί εμφανίστηκε με την φανέλα και το πουκάμισο που λίγες ώρες πριν είχε καταφέρει να αποσπάσει από τον Έλληνα Υπουργό Οικονομικών.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης συνέστησε απλά στον κύριο Νικολόπουλο να μην ξεχάσει μόλις βγει στον αέρα να έχει τον γιακά ανοιχτό και να μην φοράει οπωσδήποτε γραβάτα.
Όπως τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η ανταλλαγή φανέλων και πουκάμισων που προηγήθηκε στο Eurogroup ήταν συμβολική καιείχε στόχο να στείλει μήνυμα στους ευρωπαίους για το fairplay και την αρμονική συνεργασία που υφίσταται παραδοσιακά στην Ελλάδα μεταξύ των αντίπαλων πολιτικών κομμάτων.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα