Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Κατέβασε τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ από την Κουμουνδούρου ο Μανώλης Γλέζος!

glezos
Ξαφνική κίνηση – βόμβα του Μανώλη Γλέζου βάζει φωτιά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ!
Λίγες μόλις μέρες μετά τις δημόσιες δηλώσεις αντίθεσης  στην πρόσφατη συμφωνία για παράταση της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε η Ελληνική κυβέρνηση, ο γνωστός ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μη μπορώντας να συγκρατήσει άλλο την οργή του για τις υποχωρήσεις του κόμματός του, προέβη σε μία πράξη που έφερε στις μνήμες όλων την παλιά ιστορική του ενέργεια στον βράχο της Ακρόπολης.
Ήταν νωρίς το πρωί της Τετάρτης όταν ο Μανώλης Γλέζος εισήλθε εμφανώς οργισμένος στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου αιφνιδιάζοντας θετικά (στην αρχή) τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή μέσα.

Η ψυχρολουσία για τα στελέχη του κόμματος ήρθε όταν η ιστορική φυσιογνωμία της αριστεράς ζήτησε σε έντονο ύφος την άδεια να βγει στο μπαλκόνι του κτιρίου προκειμένου –με κίνδυνο της σωματικής του ακεραιότητας- να κατεβάσει την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ από εκεί.
Έκπληκτα τα στελέχη του κόμματος και μη μπορώντας να πουνε όχι σε ένα πρόσωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο κίνημα της ριζοσπαστικής αριστεράς, αφήσανε ελεύθερο τον Γλέζο να βγει στο κεντρικό μπαλκόνι του κτιρίου με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα η σημαία του ΣΥΡΙΖΑ να καταστεί μοιραίο λάφυρο στα χέρια του.
Αμέσως μετά το κατέβασμα της σημαίας, ο Μανώλης Γλέζος κοιτώντας στον δρόμοέβγαλε σύντομο λόγο στους πολίτες που εκείνη την ώρα έτυχε να διέρχονται από την οδό Κουμουνδούρου:
«Ελληνικέ λαέ, για ακόμη μία φορά αισθάνομαι την ανάγκη να σου ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη που συνήργησα στην ψευδαίσθηση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του μνημονίου.
Το 1941, όπως όλοι γνωρίζετε, κατέβασα τη σημαία της Ναζιστικής Γερμανίας από τον ιστό του βράχου της Ακρόπολης, στην Αθήνα.
Το 2015 έμελλε να προβώ σε παρόμοια πράξη, αυτή τη φορά κατά του κόμματος που μέχρι πριν λίγο καιρό υποστήριζα με όλη μου την καρδιά.
Την πράξη αυτή την αφιερώνω σε όλους τους Έλληνες πολίτες που αυτή τη στιγμή νιώθουν προδομένοι από την ταπεινωτική συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση την προηγούμενη Παρασκευή».
δήλωσε χαρακτηριστικά, με δάκρυα στα μάτια, ο Μανώλης Γλέζος.
Μετά την ολοκλήρωση του ολιγόλεπτου διαγγέλματός του το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς έβαλε τη σημαία του κόμματος στην τσέπη του και αποχώρησε από την Κουμουνδούρου προς άγνωστη κατεύθυνση.
Το κλίμα αυτή τη στιγμή στην Κουμουνδούρου είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, με όλα τα στελέχη του κόμματος να περιμένουν ανυπόμονα την επίσημη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα στο θλιβερό αυτό συμβάν.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα