Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Με το να σχετίζεστε με μέντιουμ, η συνειδητότητά σας δεν διευρύνεται

 
 
Οποιοδήποτε μέντιουμ ή οποιοδήποτε άτομο που σχετίζεται με μέντιουμ, σταματά την διεύρυνση της συνειδητότητάς του.
 
Η νεκρομαντεία εμποδίζει την συνειδητότητα απ’ το ν’ αναπτυχθεί.
 
Τα channeling σκοτώνουν τις δυνατότητες της διεύρυνσης της συνειδητότητάς σας και σας κάνουν ανίκανους στο να επιβιώνετε μόνοι σας.
 
Ένα μέντιουμ βασίζεται σε πνεύματα, σε αστρικές δυνάμεις, σε αόρατα σκουπίδια. Τελικά το άτομο που βασίζεται στο μέντιουμ γίνεται πολύ εξαρτώμενο και ψάχνει για οποιοδήποτε μέντιουμ και όλα τα άτομα που σχετίζονται με μέντιουμ και κανάλια. Η συνειδητότητά τους εξασθενεί και τελικά γίνονται θύματα της εξάρτησής τους.
 
Με το να σχετίζεστε με μέντιουμ, η συνειδητότητά σας δεν διευρύνεται. Εξασθενεί όλο και πιο πολύ όσο εξαρτάστε από μέντιουμ και από τα πνεύματα των νεκρών. Γι’ αυτό το λόγο κάποιες φυλές εξαφανίζονται. Όλη η θρησκεία και η ζωή τους βασίστηκε στους νεκρούς προγόνους τους. Ο Θεός σάς έδωσε μια αναπτυγμένη ψυχή. Το ανώτερο είναι μέσα σας. Δεν χρειάζεστε οποιοδήποτε πνεύμα να σας συμβουλέψει.
 
Μια γυναίκα ήρθε και ήθελε να αγοράσει όλα μου τα βιβλία, και ήρθε σε μένα λέγοντας, “Αυτά τα βιβλία είναι αριστουργήματα. Ξέρω ποιος σας τα έδωσε. Τα πνεύματα των άστρων...” Της είπα, “Κυρία μου, κανείς δεν μου τα έδωσε. Εγώ μου τα έδωσα.” “Ω,” είπε, “τότε δεν θέλω να τ’ αγοράσω.” Γιατί εμπιστεύεστε τον κόσμο που δεν βλέπετε και δεν εμπιστεύεστε εμένα που μπορείτε και βλέπετε;


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν 
Consciousness vol.1
 
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα