Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Φορείο... τελευταίας γενιάς σε τοπικό αγώνα στο Λασίθι! (Βίντεο)



Ο άτυχος ποδοσφαιριστής γλίτωσε τα χειρότερα!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του Α' τοπικού Λασιθίου ανάμεσα στις ομάδες του Βραχασίου και των Ελπίδων. Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο από τη συνεχή βροχόπτωση και με το σκορ να είναι στο 2-1 υπέρ των γηπεδούχων, στο 65΄είχαμε το σοβαρό τραυματισμό του επιθετικού των φιλοξενουμένων στη σπονδυλική στήλη από το κεφάλι του αντίπαλου ποδοσφαιριστή.

Ο τραυματισμός του άτυχου ποδοσφαιριστή φαινόταν αρκετά σοβαρός, αφού ο ίδιος δε μπορούσε να κινηθεί εύκολα για να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι ποδοσφαιριστές έψαξαν για φορείο για να τον μεταφέρουν εκτός γηπέδου, όμως αυτό δεν βρέθηκε ποτέ. Έτσι, η λύση για τη μεταφορά του τραυματία δόθηκε από μία...διαφημιστική πινακίδα, την οποία ξήλωσαν συμπαίκτες και αντίπαλοι για να τον κουβαλήσουν, αλλά και για να μη μείνει στο βρεγμένο τερέν. Τελικά, μετά από δέκα λεπτά βήμα-βήμα ο άτυχος παίκτης βγήκε εκτός γηπέδου, όπου μετά από μισή ώρα ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Για την ιστορία το ματς παραμονής έληξε στο 2-1, ενώ ο άτυχος ποδοσφαιριστής γλίτωσε τα χειρότερα και η ζωή του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.


Δείτε το απίστευτο βίντεο παρακάτω:








ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα