Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ Η ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!


πηγή: Fosphotos
Να μιλήσουμε σοβαρά. Όταν μιλάς επιστημονικά αυτό σημαίνει ότι μιλάς μόνον σοβαρά. Επειδή ο επιστήμων δεν αναφέρεται σε θεωρίες, ούτε σε εικασίες. Ο επιστημονικός λόγος εκφράζει δεδομένα. Αποδεδειγμένα πράγματα και συμπεράσματα διαπιστωμένα μετά από έρευνες.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι σέξυ άνδρας διότι είναι φαλακρός, αποφαίνεται ο πασίγνωστος Θάνος Ασκητής. Και γιατί τον κρίνεις σέξυ τον υπουργό οικονομικών ρώτησε τον επιστήμονα ο Θέμος Αναστασιάδης στην εκπομπή του; Ιδού η απάντηση του ειδικού:
«Οι φαλακροί είναι πιο χυμώδεις σεξουαλικά, λόγω τεστοστερόνης. Υπάρχουν μελέτες γι' αυτό. Να, γιατί ο Βαρουφάκης έχει ένα λουκ που γράφει».

Να το μάθετε, λοιπόν! Πιο άνδρας είναι αυτός που έχει χάσει ενωρίς τα μαλλιά του. Που σημαίνει ότι οι Εβραίοι γράφανε μαλακίες στην Παλαιά Διαθήκη, ότι έχασε τον ανδρισμό του, τη δύναμή του ο Σαμψών όταν η καριόλα η Δαλιδά του έκοψε τις μπούκλες.
Για αιώνες οι άνδρες ήταν κομπλεξικοί και δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν δύο πράγματα, τα οποία δεν διορθωνόντουσαν ποτέ. Όταν ήταν κοντοί κι όταν ήταν καραφλοί. Σήμερα η επιστήμη τον βλέπει πιο γαμηστερό τον φαλακρό, όπως τον Βαρουφάκη!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα