Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Απαλλαγείτε από τις κρεατοελιές σας με αυτές τις φυσικές θεραπείες!!

Εάν αποκτήσετε μια κρεατοελιά, αυτό μπορεί να συμβεί στην ηλικία των 20 με 30 ετών. Παράγοντες όπως η γενετική, οι ορμονικές διακυμάνσεις και η έκθεση στον ήλιο μπορούν να επηρεάσουν τον αριθμό και την εμφάνιση των κρεατοελιών σας.
Σχεδόν πάντα, οι κρεατοελιές είναι αβλαβείς και δεν ενέχουν ανησυχίες για την υγεία. Είναι προβληματικές κυρίως από αισθητική άποψη, δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι δεν τις βρίσκουν ελκυστικές.
Ιατρικά γνωστές ως μελανοκυτταρικοί σπίλοι, οι κρεατοελιές είναι μαύρες, καφέ, ή κηλίδες του ίδιου χρώματος με το δέρμα ή μπαλώματα του δέρματος που δημιουργούνται λόγω της συγκέντρωσης των μελανοκυττάρων. Τα μελανοκύτταρα είναι τα κύτταρα που παράγουν χρωστική ουσία, την χρωστική ουσία που ονομάζεται επίσης μελανίνη.
Θυμηθείτε αυτό: πριν δοκιμάσετε αυτές τις σπιτικές θεραπείες, είναι σημαντικό να επιθεωρήσετε τις κρεατοελιές σας  για  μη φυσιολογικά χαρακτηριστικά, όπως την ασυμμετρία του περιγράμματος, το χρώμα, ή την διάμετρο.
Εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα ζητήματα ή η κρεατοελιά να αλλάζει σχήμα ή χρώμα χωρίς θεραπεία, επισκεφθείτε έναν δερματολόγο για να αποκλείσετε την πιθανότητα να είναι καρκινική. Μην επιχειρήσετε να  θεραπεύσετε καρκινικές κρεατοελιές μόνοι σας.
κρεατοελιές
Οι κορυφαίες 9 θεραπείες για τις κρεατοελιές

  1. Σκόρδο Το σκόρδο είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για κρεατοελιές, διότι περιέχει ένζυμα που βοηθούν στην διάσπαση των συστάδων που παράγουν χρωστικά κύτταρα. Βοηθά στο να ΄΄ελαφρύνει΄΄ τον σκοτεινό χρωματισμό.
Συνθλίψτε μια φρέσκια σκελίδα σκόρδο και τοποθετήστε την στην κρεατοελιά. 
Στερεώστε το με έναν επίδεσμο και αφήστε το όλη τη νύχτα, ή τουλάχιστον για τέσσερις ώρες. 
Κάντε αυτό καθημερινά για λίγες μέρες. Η κρεατοελιά τότε θα πέσει φυσικά. Αυτή η μέθοδος θα δώσει θετικά αποτελέσματα με μόνο πέντε ημέρες καθημερινής εφαρμογής.
Προσοχή: Η εφαρμογή σκόρδου στο δέρμα μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα και ερεθισμό.
  1. Μηλόξιδο Το μηλόξιδο είναι μια πολύ δημοφιλής σπιτική θεραπεία για αφαίρεση κρεατοελιών. Λόγω του όξινου περιεχόμενού του, βοηθά στο κλείσιμο της κρεατοελιάς και την σταδιακή εξαφάνιση της με την πάροδο του χρόνου.
Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι στο μηλόξιδο και τοποθετήστε το πάνω από την πληγείσα περιοχή. Στερεώστε το με έναν επίδεσμο ή ιατρική ταινία και αφήστε το όλη νύχτα. Κάντε αυτό καθημερινά για περίπου 10 ημέρες ή έως ότου η κρεατοελιά ξεκολλήσει. 
Εναλλακτικά, μπορείτε να τρίψετε ζεστό νερό στην κρεατοελιά ή να ξύσετε ελαφρά την επιφάνεια με λίμα και στη συνέχεια να εφαρμόσετε το μηλόξιδο σε αυτήν μέχρι να ασπρίσει. Το αφήνετε μέχρι να στεγνώσει φυσικά. Κάντε αυτό αρκετές φορές την ημέρα. 
Το μηλόξιδο είναι πιθανό να κάνει την κρεατοελιά αρχικά χειρότερη για λίγες ημέρες, αλλά θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα σε μια εβδομάδα. Αν αφήνει ουλή, χρησιμοποιείστε λάδι καρύδας.
  1. Καστορέλαιο Το καστορέλαιο βοηθά στην αφαίρεση μυρμηγκιών, κρεατοελιών και δερματικών ασθενειών. Βοηθά στην διάλυση και την αποβολή ασυνήθιστων όγκων. Η μέθοδος αυτή είναι απίθανο να αφήσει ουλές. Ωστόσο, τείνει να πάρει πολύ χρόνο, δεδομένου ότι ξεφορτώνεται τις κρεατοελιές κατά μία στρώση τη φορά.
Αναμείξτε μια πρέζα μαγειρικής σόδας και μερικές σταγόνες καστορέλαιου. Μπορείτε επίσης να αναμείξετε στο μείγμα ασπιρίνη. 
Τρίψτε απαλά το μείγμα στην κρεατοελιά σας. 
Αφήστε το για μερικές ώρες μέχρι να στεγνώσει φυσικά. 
Κάντε αυτό δύο φορές την ημέρα για ένα μήνα περίπου. 
Εάν δεν έχετε μαγειρική σόδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καστορέλαιο μόνο του.
  1. Λινέλαιο Το λινέλαιο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την απομάκρυνση των κρεατοελιών. Μαλακώνει τις κρεατοελιές και τις χαλαρώνει γύρω από τις άκρες έτσι ώστε να μπορούν να αποσπαστούν εύκολα.
Ανακατέψτε αρκετούς σπόρους ψιλοκομμένου λιναριού και μέλι με λινέλαιο ώστε να κάνετε μια πάστα. 
Εφαρμόστε στην προσβεβλημένη περιοχή και αφήστε την για τουλάχιστον μία ώρα. 
Ακολουθήστε αυτή την θεραπεία τρεις φορές την ημέρα για μερικές εβδομάδες.
  1. Χυμός ανανά Ο φρέσκος ​​χυμός ανανά μπορεί να βοηθήσει στο να ελαφρύνει τον χρωματισμό των κρεατοελιών, καθιστώντας τες λιγότερο αισθητές.
Ενυδατώστε ένα κομμάτι βαμβάκι σε χυμό ανανά και εφαρμόστε το στην κρεατοελιά σας. 
Αφήστε το όλη νύχτα ή μέχρι να στεγνώσει ο χυμός. 
Κάντε αυτό αρκετές φορές την ημέρα για μερικές εβδομάδες ή μέχρι η κρεατοελιά σας να ξεθωριάσει. 
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιείτε φρέσκο ​​χυμό ανανά καθημερινά καθώς περιέχει περισσότερο κιτρικό οξύ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα όξινα υγρά, όπως τα λεμόνια, το γκρέιπφρουτ, και τα ξινά μήλα.
  1. Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ
Όντως πλούσιο σε βιταμίνη Ε και φλαβονοειδή, το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ αποτελεί μια καλή φυσική σπιτική θεραπεία για να απαλλαγούμε από τις κρεατοελιές.
Απλώστε μία σταγόνα από εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ στην κρεαροελιά σας, καλύψτε την με έναν επίδεσμο ή γάζα και αφήστε το για μερικές ώρες. Κάνετε αυτό δύο ή τρεις φορές την ημέρα για ένα μήνα περίπου. 
Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδυάσετε εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ, αφενός, και 10 μέρη λάδι αβοκάντου. Εφαρμόστε στην προσβεβλημένη περιοχή και αφήστε το για 10 έως 15 λεπτά. Κάνετε αυτό καθημερινά μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.
  1. Χυμός κρεμμυδιού 
    Ο χυμός κρεμμυδιού μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγούμε από κρεατοελιές διατηρώντας τον τόνο του δέρματος, λόγω των όξινων ιδιοτήτων του.
Εφαρμόζετε εκχύλισμα φρέσκου ​​χυμού από κρεμμύδι στην πληγείσα περιοχή, χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα. Το αφήνετε για 30 λεπτά ή περισσότερο και στη συνέχεια ξεπλένετε. Κάνετε αυτό δύο ή τρεις φορές την ημέρα για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. 
Εναλλακτικά, εφαρμόστε ένα μείγμα από ίσα μέρη χυμού κρεμμυδιού και μηλόξυδου. Το αφήνετε για όλη τη νύκτα ή τουλάχιστον για μισή ώρα. Κάνετε αυτό καθημερινά για ένα μήνα ή μέχρι η κρεατοελιά σας ξεθωριάσει.
  1. Λιβάνι
    Το αιθέριο έλαιο λιβάνι, είναι στυπτικό στη φύση, βοηθά στο ΄΄στέγνωμα΄΄ της  κρεατοελιάς και την αφαίρεσης της κατά στρώση.
Αραιώστε το αιθέριο έλαιο λιβανιού  με την προσθήκη οκτώ κουταλακιών του γλυκού ελαιόλαδο σε ένα κουταλάκι του γλυκού αυτού του αιθέριου ελαίου. 
Τοποθετήστε το μείγμα στην κρεατοελιά σας και αφήστε το για μερικές ώρες. 
Κάνετε αυτό δύο ή τρεις φορές την ημέρα για μερικές εβδομάδες. 
Για την αποφυγή ουλών, συνεχίστε την θεραπεία για αρκετές ημέρες, ακόμη και μετά την εξαφάνιση της κρεατοελιάς.
Σημείωση: Μην χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο εάν προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.
  1. Aloe Vera
Σε αντίθεση με άλλα όξινα συστατικά, το ζελέ της αλόης λειτουργεί ως μια ήπια φυσική θεραπεία για την αφαίρεση και την ελάφρυνση των κρεατοελιών του δέρματος.
Εφαρμόστε φρέσκο ​​ζελέ αλόης  στην κρεατοελιά και στερεώστε τον με έναν επίδεσμο από βαμβάκι. 
Αφήστε το για τρεις έως τέσσερις ώρες για να μπορέσει η αλόη να απορροφηθεί τελείως. 
Κάνετε αυτό δύο ή τρεις φορές την ημέρα για ένα μήνα, ή μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. 
Πριν δοκιμάσετε αυτές τις θεραπείες, ειδικά αυτές με ισχυρά συστατικά, όπως το σκόρδο και το μηλόξυδο, βεβαιωθείτε ότι το δέρμα σας δεν έχει ευαισθησίες απέναντι τους. Αν η θεραπεία επιδεινώνει την κατάσταση του δέρματος, στη συνέχεια, διακόψτε τη χρήση του.
Πηγές:  
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα