Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η ΤΣΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ



Πολλοί άνδρες, κανονικοί άνδρες, αγόρια στην εφηβεία τους αλλά και στα χρόνια της στρατιωτικής θητείας, δεν είχαν στύση όταν μπήκαν στο μπουρδέλο. Ο ανδρισμός τους και η περήφανη αρσενική ψυχή τους δεν τους επέτρεπε να σηκωθεί το πέος τους με μια πόρνη. Με μια πληρωμένη. Σα να λειτουργούσε μέσα τους μια άφωνη φωνή που τους έλεγε «Αφού δεν τα κατάφερες να ρίξεις μια γκόμενα, ήρθες στον οίκο ανοχής για να δείξεις τον ανδρισμό σου...».
Θα μιλήσουμε σήμερα για ένα φαινόμενο. Την Καλιφά ή, Χαλιφά. Σε πάει στην Ανατολή, στο Ισλάμ το όνομα της εν λόγω τσούλας που έχει τρελλάνει τον κόσμο με τη νέα τύπου πουτανιά της.
Μιλάμε για το πουτανέλι. Την πουτανίτσα που δεν την πιάνει το μάτι σου. Κι αυτός είναι η πυρηνική δύναμη του εν λόγω πορνιδίου. Σεξόβομβα σεμνής... επαρχιώτισσας στο στυλ δούλας, φτωχής εργαζόμενης σε σπίτι πλούσιου. Κάνω φάση.
25-02-15khalifa02
Στήνω απέναντι σου την 21χρονη Μία Καλιφά ξανθιά, βαμένη, με πρόστυχο ύφος, σε στάση προκλητική, με το ένα χέρι της στο πράμα της και το άλλο να κρατάει έναν δονητή και φουσκωμένα τα χείλη της σα να ζητάει κάτι..., τι;
Αποσύρω την Μία Καλιφά και την παρουσιάζω την... ίδια πάλι μπροστά σου όπως είναι στο φυσικό της, δηλαδή μελαχροινή, άβαφη, με ύφος ντροπαλό, και στο υπέροχο κορμί της δυο βυζιά σκέτοι γυαρμάδες Νάουσας, εκρηκτικά και σφριγηλά, αφράτα και εύφορα.
25-02-15khalifa03
Τα ίδια βυζιά, δυο αμμόλοφους στο στήθος της, τα έβλεπες κι όταν ήταν μπογιατισμένη και πρόστυχη ξανθιά. Ποια από τα δύο look της ίδιας Καλιφά σε διεγείρει περισσότερο; Ασφαλώς εκείνο «του κοριτσιού από σπίτι». Σαν καλόγρια μια κοπέλλα θα σε ανάψει πολύ περισσότερο απ' ό, τι η ίδια σα χορεύτρια σε καμπαρέ, σαν πόρνη σε μπουρδέλο.
Ο δαίμονας μέσα της κοιμόταν στην Μία Καλιφά όσο ήταν ένα μουσουλμανάκι στη Βηρυτό που μελετούσε τα μαθήματά της και κυκλοφορούσε αόρατη στους δρόμους. Μέχρι που την κάλεσε αυτήν και την μητέρα της ο πατέρας της που εργαζόταν στην Αμερική. Η εκτόξευση της στην Νο1 πορνοστάρ παγκοσμίως έγινε από ένα... μπεργκεράδικο όπου εργαζόταν σερβιτόρα. Εκεί την ανεκάλυψε ένας σκάουτ της πορνοβιομηχανίας και το κορίτσι έγινε το αστέρι. Κάθε ταινία της σπάει τα ρεκόρ.
25-01-15khalifa01
Το 'χει παραξηλώσει η Μία, όμως. Μέχρι που σε πορνό σκηνές φόρεσε τη μουσουλμανική μαντήλα. Θέλουν να την σκοτώσουν φανατικοί ισλαμιστές. Δεν έχουν άδικο, δεν παίζεις με τη θρησκευτική μαστούρα του αλλουνού.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα