Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ «ΜΗΝΥΜΑ» ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

Μη της δείξεις της γυναίκας που χώθηκε μέσα σε ρούχο κόκκινου χρώματος ότι είναι εύκολη. Πράγματι, το πιθανότερο αφού ντύθηκε στα κόκκινα να είναι διαθέσιμη. Κι αν δεν το 'χει στη σκέψη ότι απόψε θέλει να το κάνει, σίγουρα η επιλογή του κόκκινου χρώματος εκφράζει τη διάθεσή της τουλάχιστον να εντυπωσιάσει, να τραβήξει την προσοχή. Εσύ, όμως, ο αρσενικός μην την κάνεις να νοιώσει ότι την έχεις σίγουρη.
Όσο κι αν γουστάρει να πάει με άντρα μια γυναίκα, όσο κι αν σ' έχει βάλει συγκεκριμένα στο σημάδι, αυτό που περισσότερο από εσένα επιθυμεί είναι να την κατακτήσεις. Να την φλερτάρεις, κι αν “αντιστέκεται”, να την πολιορκήσεις. Κι αυτό μέσα στο παιχνίδι του έρωτα είναι. Λέγαμε για το κόκκινο χρώμα.

Είναι το χρώμα της κυριαρχίας το κόκκινο, της επιθετικότητας. Θυμώνεις, όπως και σε στιγμές που αισθάνεσαι ντροπή, το πρόσωπό σου κοκκινίζει. Ενώ χλωμιάζεις, κιτρινίζεις, ασπρίζεις στο φόβο. Ξέχνα τα αυτά. Δεν είσαι Κινέζος, κίτρινη φυλή, δυτικός είσαι, λευκός. Στην Κίνα το χρώμα του έρωτα είναι το κίτρινο.
Μη ξεφεύγουμε. Φοράει κόκκινο η κυρία; Έσο έτοιμος να ορμήσεις. Είναι “μήνυμα” το κόκκινο ρούχο. Άσε ότι δίνει αυτοπεποίθηση στην γυναίκα, την κάνει να αισθάνεται ελκυστική, σεξουαλική. Γι' αυτό η κοκκινοντυμένη είναι απειλή για την συνοδό σου, την σύζυγό σου, την σύντροφό σου. Ρίξε μια γρήγορη ματιά στην γυναίκα που έχεις δίπλα σου μόλις αυτή αντικρύσει μια άλλη στα κόκκινα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα