Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Προς Υπέργηρους Ευρωπαίους

ΕΥΡΩΠΗ 2015
Γράμματα στην Ευρώπη
H Ευρώπη, αποκαλούμενη συνήθως Γηραιά ήπειρος κατά συνθήκη, θεωρείται ότι είναι μία από τις επτά ηπείρους του κόσμου. Αποτελούμενη από τη δυτικότερη χερσόνησο της Ευρασίας, η Ευρώπη χωρίζεται γενικά από την Ασία στην ανατολή του από το χώρισμα που αποτελείται από τα Ουράλια, τον ποταμό Ουράλη, την Κασπία Θάλασσα, την περιοχή του Καυκάσου (προσδιορισμός των συνόρων) και τον Εύξεινο Πόντο προς τα νοτιοανατολικά. Επίσης, η Ευρώπη συνορεύει με τον Αρκτικό ωκεανό και άλλα υδατικά συστήματα στα βόρεια, τον Ατλαντικό Ωκεανό στα δυτικά, τη Μεσόγειο Θάλασσα προς νότο, και τον Εύξεινο Πόντο και συνδέεται με υδατικές οδούς προς τα νοτιοανατολικά. Ωστόσο, τα σύνορα της Ευρώπης -μια έννοια που χρονολογείται από την κλασική αρχαιότητα- είναι κάπως αυθαίρετη, όπως ο όρος ήπειρος μπορεί να αναφέρεται σε μια πολιτιστική και πολιτική διάκριση ή μία φυσιογραφική.ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ
Αγαπητή γηραία κυρία των μεγάλων οφθαλών και  των γηραιών παρηκμασμένων  κυριών,

παρ όλο τον μεγάλο έρωτα που ομολογεί ο άρχων του Ολύμπου προς σε σένα στην Ξ 321 Ιλιάδος πάνω σε ένα χρυσό σύννεφο που φτιάχνει για την Ερωτική  Ένωση των Ομηρικών Ιδεών, έχεις γεράσει  απελπιστικά πλέον μαζί με τους εκφυλισμένους  ηγεμόνες σου στο λυκόφως των φαουστικών μεθοδολογιών. Και έχετε γεράσει, όχι μόνο γιατί έχεις το δημογραφικό πρόβλημα των πληθυσμών που προσπαθείς να το λύσεις με το σύγχρονο δουλεμπόριο των μεταναστών, όχι μόνο  γιατί οι κυβερνήσεις σου αποτελούνται από εκφυλισμένα φερέφωνα ανυπόστατων πτυχίων και αναξιόπιστων βιογραφικών, αλλά έχετε γεράσει για ένα κύριο και ουσιαστικό λόγο.
Είστε  χωρίς ΠΝΕΥΜΑ και χωρίς καμία ΑΞΙΑ πολιτιστική και περιφέρεσθε  αξιοθρήνητα από τράπεζα  σε τράπεζα και ύαινα πολυεθνική. Δεν έχετε  κανένα όραμα, καμία θέση ανθρώπινη και ανθρωπιστική πέρα από μια ψεύτικη γραμμή υποκριτική.
Οι άνθρωποι οι ήπειροι οι κοινωνίες οι πολιτείες οι χώρες γεράζουν και πεθαίνουν όταν απουσιάζει το Πνεύμα που τις στηρίζει και τις ζωογονεί.

Η κρίση αυτή, δεν είναι κρίση ομολόγων και εγγράφων χρηματοπιστοποιητικών  αλλά μια βαθιά κρίση αξιών για την οποία είστε  υπεύθυνοι  εδώ και καιρό.
Από τον καιρό την ανολοκλήρωτης  επανάστασης της Γαλλικής της Ελληνικής της Αμερικάνικης,
χρησιμοποιείτε την Ελλάδα σαν προτεκτοράτο και αποικία  για να την απομυζείτε και να την ελέγχετε διασπώντας δωροκώντας με τον μηδικό χρυσό, και διαβάλλοντας  τον  λαό της  και η ΝΕΟΤΗΤΑ είναι ένα ελάττωμα στην Ελλάδα  που πρέπει να ξεριζωθεί.
Τι είναι μια χώρα να πτωχεύσει;
Επιχείρηση ζυμαρικών;
Δεν πτωχεύει καμία χώρα.  Αυτά είναι δικά σας άθλια οικονομικά  μαγειρέματα και  ΜΗΔΙΣΜΑΤΑ. Αυτό  που πτωχεύει είναι το ΠΝΕΥΜΑ των χωρικών και το έχετε καταστήσει ανύπαρκτο.
Η Ελλάδα ήταν και θα είναι η ΙΔΕΑ και ο Πολιτισμός της Ανθρωπότητος και ο ΕΡΩΤΑΣ των Ανθρώπων για αυτήν.Το ΦΩΣ.
Χωρίς την Ελλάδα δεν έχετε απολύτως καμία υπόσταση, δεν υπάρχετε. Δεν θα είχατε τι να παρουσιάσετε  στα Μουσεία σας  που θησαυρίζετε  εις βάρος της με όλα  αυτά που έχετε κλέψει κατά  καιρούς. Δεν θα είχατε συγγραφείς ποιητές καλλιτέχνες φιλέλληνες που όλοι τους εμπνέονται και καθοδηγούνται από το Ελληνικό Πνεύμα.
Χωρίς την Ωραία Ελένη και τους Θησαυρούς  που αρπάξατε  και  κτίσατε  τα τείχη τα ψηλά της πολιτικάντικης  και θρησκευτικής εξουσίας δεν θα είχατε καμία ιστορική  υπόσταση και αναφορά μαζί με όλα τα σύγχρονα τρωκτικά.
Να γνωρίζετε πως όλοι οι πόλεμοι ξεκινούν και τελειώνουν στην Ελλαδα και σε αυτό το μέσον της Γης και της Μεσογείου από την εποχή των Μήδων των Μηδίσαντων  και των Θερμοπυλών.
Ή ταν ή επί  τας.
Δεν θα υποχωρήσουμε .
Θα ζήσουμε χωρίς  καγιέν, χωρίς εσάς,  δεν  σας θέλουμε, δεν θέλουμε  τα προίόντα σας. να τα πουλήσετε αλλού μαζί με τα  καθρεφτάκια  στους Ινδιάνους ιθαγενείς και τον γάιδαρο που πετάει.. Δεν σας  θέλουμε για εταίρους, δεν  είστε  ούτε φίλοι ούτε σύμμαχοι. Μια μικρή  χερσόνησος είστε της Λασπώδους Ασίας.  Ένα κοπάδι ύαινες  που καιροφυλακτείτε  πάνω από την Ελλάδα  για να  την κατασπαράξετε.
Είστε μια συμμορία τραπεζικών και πολυεθνικών δολοφόνων τοκογλύφων που νομίζετε πως όλα αγοράζονται και πωλούνται με ένα χρηματοπιστωτικό ανυπόστατο  χαρτί.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ  ΌΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
Είναι και  μερικά που  κατακτώνται  από Ανθρώπους με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΤΙΜΗ που εσείς,  δεν έχετε.
Κάποιος πρέπει να σας πει πως εκτός από  ανόητοι γερασμένοι εκφυλισμένοι είστε και ΝΕΚΡΟΙ.
Αστραία, Φεβρουράριος 2015, 7
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα