Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

"ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ"

  Αποτέλεσμα εικόνας για "ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ"

Και είναι σύμφωνο με τους φυσικούς νόμους κάποια βουτυρόπαιδα (που βρήκαν έτοιμα τα λεφτά του μπαμπά τους ) να σκορπούν στον κοσμάκη τόση δυστυχία ; Ενδεχομένως θα ρωτήσουν κάποιοι .

Απαντώ : Ο φυσικός νόμος λέει οτι εάν δεν μπορείς να υπερασπίσεις αυτό που έχεις , θα σου το πάρει κάποιος άλλος . Εάν η τράπεζα έρχεται να σου πάρει το σπίτι και εσύ κάθεσαι στον καναπέ και βλέπεις τον "Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή" και το "Μπρούσκο" και το ποδόσφαιρο , φυσικά θα σου πάρει και το σπίτι και την γυναίκα και τα παιδιά και τα νεφρά σου ακόμη . Εάν δεν ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ και περιμένεις ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ να κινδυνεύσει για σένα , τότε σου αξίζει ό,τι παθαίνεις . Αυτά που έχεις ακούσει για "δικαιοσύνη"  , "ανθρωπιά"  και "δικαιώματα" , ξέχνα τα . Παραμυθάκια για μικρά παιδιά . 

Τα βουτυρόπαιδα των τραπεζών μπορεί να είναι σιχάματα , βδελύγματα , καταστροφείς του πλανήτη ,αλλά ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ και ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ είναι το πιο εξελιγμένο αρπακτικό . Ο φυσικός νόμος τους δίνει το δικαίωμα να παίρνουν αυτά που έχεις ( εσύ , ο αραχτός στον καναπέ ) .
ΟΤΑΝ εσύ μάθεις να αγωνίζεσαι και να συνεργάζεσαι και αποκτήσεις νύχια κοφτερά , τότε ο φυσικός νόμος θα δώσει σε ΕΣΕΝΑ το δικαίωμα επιβίωσης και θα πετάξει στα σκουπίδια τα βουτυρόπαιδα . 


Δεν έχει σημασία το ένδοξο παρελθόν σου . Στον κόσμο που ζούμε πρέπει να αποδεικνύουμε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ την αξία μας . Αν ΣΗΜΕΡΑ δεν αξίζεις , θα σου πάρουν την χώρα (και τα μνημεία και την Ιστορία) οι μπούκλες-φαβορίτες με τις ποδίτσες και μετά θα γελάνε και θα φτύνουν πάνω στον τάφο σου . Και ούτε οι φυσικοί νόμοι θα σε λυπηθούν ούτε η Ιστορία ούτε η Φύση . Διότι η Φύση σιχαίνεται τον αποτυχημένο και λέει "μπράβο" στον επιτυχημένο . Όποιος και αν είναι αυτός .



Pythagoras Pythagoridis

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα