Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Το πιο υγιεινό ρόφημα - Αντιμετωπίζει την αρθρίτιδα, ανακουφίζει τον πόνο & την φλεγμονή και προστατεύει την καρδιά σας!!!

Είναι από καιρό γνωστό ότι τα αντιοξειδωτικά έχουν τον κύριο ρόλο στην παρεμβολή και τη ρύθμιση της ανάπτυξης των ελευθέρων ριζών στο σώμα, και είναι ακριβώς αυτές οι ελεύθερες ρίζες, που οδηγούν σε πολλές ασθένειες συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Το Κουρκούμη θεωρείται ως ο βασιλιάς των μπαχαρικών, και στην Ινδία οι άνθρωποι το προσθέτουν σε σχεδόν όλα τα πιάτα. Εκτός από τη χρήση του στο φαγητό, το κουρκούμη είναι επίσης αναντικατάστατο συστατικό σε πολλές φυσικές θεραπείες που επηρεάζουν πραγματικά θετικά την υγεία . Αυτό το μπαχαρικό περιέχει περισσότερα από 300 αντιοξειδωτικά, που σημαίνει ότι ακόμη και όταν χρησιμοποιείται μόνο του, εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη θεραπεία.

το-πιο υγιεινό ρόφημα-ποτέ-να-να-κεράσματα-αρθρίτιδα ανακουφίζει τον πόνο-φλεγμονής-και-προστατεύει-σας-καρδιάς

Συστατικά:


Θα σας δώσω μια συνταγή χυμού από κουρκούμη στην οποία  μπορείτε να χρησι μοποιήσετε σκόνη κουρκούμη ή φρέσκια ​​ρίζα κουρκούμη, εάν το επιθυμείτε. Αυτό το πολυ-ποτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αναλγητικό, χάρη στις αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες του , και παρέχει ένα ευρύ φάσμα οφελών για την υγεία.
  • 1 κουταλιά της σούπας σκόνη κουρκούμη
  • τζίντζερ, μήκους 5εκ
  • 5 καρότα
  • 2 λεμόνια
  • 1 πορτοκάλι
  • 1 αγγούρι
Προετοιμασία:


Καθαρίζουμε τα εσπεριδοειδή,  το τζίντζερ και τα καρότα. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, και σερβίρουμε με παγάκια. Για βέλτιστα αποτελέσματα, πίνετε αυτό το χυμό το πρωί, μισή ώρα πριν από το πρωινό σας.

Θεραπευτικές ιδιότητες

Αρθρίτιδα

Ο χυμός από κουρκούμη ανακουφίζει επιτυχώς την φλεγμονή που προκαλείται από αρθρίτιδα . Όταν αραιώνεται, η κουρκουμίνη, ένα από τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στο κουρκούμη, καθίσταται ενεργή και ανακουφίζει την ακαμψία και τις διογκωμένες αρθρώσεις.

Κατάθλιψη και άνοια

Αμερικανοί επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι το κουρκούμη μειώνει τον κίνδυνο κατάθλιψης και άνοιας, και ανακουφίζει τα συμπτώματα αυτών των καταστάσεων.

Ο Δρ Ajay Goel, ο επικεφαλής ερευνητής, ανέλυσε τις ιδιότητες του κουρκουμά μαζί με την ομάδα του. Βρήκαν ότι το κουρκούμη είναι 2-5% μόνο λιγότερο αποτελεσματικό από ό, τι τα φαρμακευτικά αντικαταθλιπτικά, και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν προκαλεί παρενέργειες.

"Μιλώντας από την άποψη της ιατρικής, έχουμε μια φυσική θεραπεία που είναι μόλις 2 τοις εκατό λιγότερο αποτελεσματική από τα φαρμακευτικά προϊόντα, και το 2 τοις εκατό σημαίνει απολύτως τίποτα", δήλωσε ο καθηγητής Goel και πρόσθεσε ότι «το κουρκούμη είναι ασφαλές, ακόμη και όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. "

Οι επιστήμονες προσπαθούν ακόμα να καθορίσουν με ποιον τρόπο το κουρκούμη επηρεάζει την κατάθλιψη, αλλά πιστεύουν ότι αναστέλλει τα ένζυμα που αυξάνουν τον κίνδυνο κατάθλιψης, και επίσης μειώνει το επίπεδο των κυτοκινών, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν την αντίδραση του οργανισμού στο στρες.

Πόνος

Σύμφωνα με ορισμένους ερευνητές, το κουρκούμη είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία του πόνου και της φλεγμονής που προκαλείται από στεροειδή φάρμακα.
Εμπειρογνώμονες στο Natural Institutes of Health πιστεύουν ότι το κουρκούμη είναι πιο αποτελεσματικό στην θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, διότι σταματά την καταστροφή των αρθρώσεων. Το κουρκούμη περιέχει NF-kB, μια πρωτεΐνη που ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς στο σώμα που βοηθούν στην καταπολέμηση του πόνου.

Καρκίνος

Είναι από καιρό γνωστό ότι τα αντιοξειδωτικά έχουν τον κύριο ρόλο στην παρεμβολή και τη ρύθμιση της ανάπτυξης των ελευθέρων ριζών στο σώμα, και είναι ακριβώς αυτές οι ελεύθερες ρίζες, που οδηγούν σε πολλές ασθένειες συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Ο χυμός από κουρκούμη  παρέχει μεγάλη προστασία έναντι των ωοθηκών, του παχέος εντέρου, του προστάτη και του καρκίνου του μαστού.

Πεπτικά προβλήματα

Αυτός ο χυμός μειώνει το φούσκωμα, την καούρα και ανακουφίζει από την γαστρίτιδα. Εκτός από τον χυμό, μπορείτε να προσθέσετε σκόνη κουρκούμη ως καρύκευμα σε σχεδόν κάθε γεύμα. Παίρνετε ένα κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη κάθε μέρα.

Καρδιά και αιμοφόρα αγγεία

O χυμός από κουρκούμη ρυθμίζει τη χοληστερόλη, προστατεύει την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία. Χρησιμοποιήστε τον για την αποτροπή πιθανών καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Αποβάλλει τις τοξίνες

Αυτός ο χυμός θα επιτυχώς την αποβολή των τοξινών από το σώμα, και θα βελτιώσει επίσης την χροιά του δέρματος σας.

healthyfoodhouse

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα