Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Φαρμακευτικό ρόφημα για τις γυναίκες - Ιδανικό για απώλεια βάρους, λαμπερό δέρμα και λιγότερη κυτταρίτιδα!


flax_seed
Ο λιναρόσπορος είναι πλούσιος σε πολλά χρήσιμα συστατικά όπως βιταμίνες, ανόργανα άλατα, λιπαρά οξέα και φυτικές ίνες, που ομαλοποιούν την λειτουργία του εντέρου. Ο σπόρος μπορεί επίσης να βοηθήσει στη διαδικασία καθαρισμού του οργανισμού από τοξίνες και  επιβλαβείς ενώσεις, μειώνει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα και μειώνει την όρεξη. Εκτός από αυτό, ο λιναρόσπορος αφομοιώνει τα συστατικά ορισμένων τροφίμων, καθαρίζει τα έντερα και τροφοδοτεί τον οργανισμό με λεκιθίνη. Τα λιπαρά οξέα των σπόρων ενεργοποιούν την λειτουργία των λιπαρών κυττάρων και, ως εκ τούτου, βοηθούν στη διαδικασία της τήξης της περίσσειας λίπους.
Αυτός είναι ο λόγος που ο λιναρόσπορος είναι ιδανικό εργαλείο κατά του υπερβολικού βάρους! Βοηθά στην καταπολέμηση του υπερβολικού βάρους και διατηρεί ιδανικό το σωματικό βάρος.

Μπορείτε να ετοιμάσετε τσάι από λιναρόσπορο . Αυτό το τσάι θα σας βοηθήσει να χάσετε κάποιο βάρος με πιο υγιεινό τρόπο, χωρίς να πεθάνετε από την πείνα. Αν χάσετε βάρος πίνοντας αυτό το τσάι, δεν έχετε να ανησυχείτε για το φαινόμενο γιο-γιο αργότερα.
Αυτό το τσάι είναι ευεργετικό για τους ανθρώπους που βίωσαν κάποιες χρόνιες χειρουργικές επεμβάσεις ή πάσχουν από γαστρίτιδα, έλκος στομάχου, κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα και αιμορροΐδες.
φαρμακευτικών-ποτό-για-γυναίκες-ιδανικό-για-απώλεια βάρους-λαμπερό δέρμα-και-λιγότερο-κυτταρίτιδα
Συστατικά που απαιτούνται:
- 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορος
- 1 λίτρο βραστό νερό
Τρόπος παρασκευής:
Ρίχνετε στο βραστό νερό πάνω από 3 κουταλιές της σούπας λιναρόσπορο. Το κάνετε το βράδυ. Αφήστε το μείγμα σε ηρεμία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Χρησιμοποιήστε θερμό, αλλά σε περίπτωση που δεν διαθέτετε μπορείτε να το κάνετε αυτό με οποιοδήποτε είδος μπολ με καπάκι. Σουρώνετε το μείγμα το επόμενο πρωί. Θα πρέπει να πάρετε παχύ και γλοιώδες υγρό.
Τρόπος κατανάλωσης:
Πίνετε 150 ml του φαρμάκου 3 έως 4 φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν από το γεύμα. Το τσάι πρέπει να προετοιμάζεται το βράδυ έτσι ώστε να μπορείτε να το καταναλώνετε την επόμενη μέρα. Θα πρέπει πάντα να είναι φρεσκομαγειρεμένο. Καταναλώστε αυτό το τσάι για 10 συνεχόμενες ημέρες κάνοντας στη συνέχεια ένα διάλειμμα 10 ημερών. Επαναλαμβάνετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα.
Με αυτό τον τρόπο θα είστε σε θέση να ρυθμίσετε το σωματικό βάρος σας.
Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό κατά τη διάρκεια της όλης θεραπείας.
Με την τακτική κατανάλωση αυτού του καταπληκτικού τσαγιού, θα είστε σε θέση να παρατηρήσετε θετικές αλλαγές στο δέρμα σας. Θα γίνει πιο ελαστικό, πιο υγιές και πιο σφιχτό και το καλύτερο πράγμα είναι ότι αυτό δεν θα χαλαρώσει όταν χάσετε βάρος.
Η κατανάλωση τσαγιού από λιναρόσπορο δεν συνιστάται αν πάσχετε από:
- Ηπατικά προβλήματα
- Πέτρες στα νεφρά
Πηγές:
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα