Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Γίνε ΑστροΠύλη για να λάβεις την Νέα Πραγματικότητα.




Όλος ο δρόμος της αυτοβελτίωσης και στη συνέχεια προς την Πνευματική ανέλιξη στηρίζεται στο άδειασμα του υποσυνείδητου μας φορέα δηλαδή όλου του αιθερικού μας τοπίου.

Ο υποσυνείδητος φορέας βασίζεται σε συνήθειες οι οποίες έχουν γίνει ένα με το «πετσί» μας. Σκέψεις, συναισθήματα αλλά κυρίως πράξεις οι οποίες γίνονται χωρίς να τις καταλαβαίνουμε.

Το υποσυνείδητό μας χτίστηκε πολλά χρόνια τώρα και εμείς καλούμαστε να βρούμε όλα αυτά που είναι εκεί μέσα του τα οποία μας κλείνουν την πρόσβαση από την αλήθεια μας, από την πηγή μας και έτσι μοιάζει μερικές φορές ότι περπατάμε, αλλά κάνουμε τελικά κύκλους γύρω από τον εαυτό μας. 

Με αποτέλεσμα να νομίζουμε ότι αλλάζουμε, αδειάζουμε και προχωράμε, όμως δεν έχουμε την δυνατότητα να δούμε ότι πάμε και βαδίζουμε κυκλικά. Εμείς αυτόν τον κύκλο οφείλουμε να τον μετατρέψουμε σε ενεργειακή Πυραμίδα, όπως ακριβώς είναι οι πυραμίδες εδώ. 

Γενικά εδώ στον πλανήτη μας υπάρχουν έτοιμες αστροπύλες οι οποίες βασίζονται σε αυτό το τρίγωνο και το πυραμιδικό σχήμα.

Οι αστροπύλες αυτές είναι σε ετοιμότητα και ρέει από εκεί η Νέα Συμπαντική Δονητική. Σε ένα κυκλικό σχήμα αυτή η Νέα Συμπαντική Δονητική δεν μπορεί να εισέλθει με αποτέλεσμα να ρέει μεν αλλά κυκλικά και από την έξω μεριά του κύκλου. Οπότε σε εμάς φτάνουν ίσως κάποια πολύ μικρά στοιχεία αυτής της Δονητικής.

Ο Λόγος που εμείς χρειαζόμαστε τον Λευκό Μανδύα αλλά και το να καθαρίσουμε τον αιθερικό μας φορέα είναι ακριβώς αυτός.

Έτσι μέσα στις ενεργειακές αυτές αστροπύλες θα γίνουμε κι εμείς μία τέτοια αστροπύλη για να λαμβάνει όλα όσα χρειάζεται η Δονητική αλλαγή για να ευδοκιμήσει σε εμάς και στον πλανήτη.

Η Δονητική αυτή μεταστρέφει τα σώματά μας και τα αλλάζει από επανάληψη σε ΓνΏση. Αυτή τη Ώση είναι που θα αντιστρέψει και θα μεταστρέψει την επαναληπτική Δονητική σε Δονητική Οικοδομής. Θα Οικοδομήσει δηλαδή ο Νέος Άνθρωπος όλα όσα θα τον βοηθήσουν να δεχτεί όλη αυτή τη Νέα Πραγματικότητα.

Όταν ένας άνθρωπος είναι ΑστροΠύλη ο ίδιος τότε ρέει μέσα του όλη αυτή η Νέα Δονητική και φυσικά δεν φεύγει, αλλά δημιουργείται η Γέφυρα που τον Ενώνει απόλυτα με τα Συμπαντικά Ύδατα και την Ενέργεια Του Δημιουργού Θεού.  

Το σώμα του από μεταλλαγμένο που ήταν μέσα από την τοξικότητα του αιθερικού του φορέα μετατρέπεται σε ένα διάφανο Φωτεινό Όχημα που μεταφέρει όλη τη ΓνΏση της κεντρικής Μονάδας, δηλαδή του Ανώτερου Εαυτού. 

Μέσα από αυτή τη Διάφανη Πυραμίδα ο άνθρωπος μετατρέπεται από μαθητευόμενος ως προς την Χριστική ενέργεια, κάτοχος αυτής της ενέργειας και τότε από την Ανώτερη Κεντρική Αστροπύλη ορίζεται Αρχάγγελος επί της Γης. Αυτός είναι ο μεταβατικός δρόμος κάθε ερευνητή και αναζητητή της διαδρομής προς την Πνευματικότητα να φτάσει δηλαδή να λάβει και να αναλάβει κάθε πτυχή της περιουσίας και όλα τα «όπλα» του αδερφού μας Ιησού.

Δωροθέα


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα