Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΙΧΘΥΣ – ΙΧΩΡ Η Γέφυρα


Και το ΙΧΩΡ πάγωσε, «κοιμήθηκε». Αποκρυσταλλώθηκε και ήρθε το τέλος του στην Ατλαντίδα.
Πάνω που είχε δοθεί ακριβώς η χρήση του και οι ΥπερΝόες ζούσαν στον πλανήτη, από έναν λάθος χειρισμό ήρθε το πάγωμα.


Ένα πάγωμα το οποίο έρχεται η ώρα να αρχίσει πάλι να λειτουργεί. Αυτή τη φορά όχι μέσα από αλόγιστη χρήση του και όχι μέσα από όσους δεν είναι έτοιμοι να λάβουν.
Όπως ξέρουμε ο χρόνος και ο χώρος είναι διαστάσεις που είναι στη γή. Για τους νόμους του Σύμπαντος μπορεί 30 χρόνια δικά μας να είναι 3 δευτερόλεπτα δικά τους.
Έτσι επειδή για το Σύμπαν ναι μεν εμείς παίζουμε έναν σημαντικό ρόλο στην Δημιουργία, αλλά παραμένουμε σε αυτό το σύνολο, οφείλαμε να λάβουμε την γνώση πάλι από την αρχή. Από την Αρχή για να φτάσουμε σε λίγο να βιώσουμε το Ωμέγα. 

Κάθε ένας από μας είναι μία σημαντική αλλά συνάμα Συμπαντική Οντότητα, με μία καθορισμένη μοναδικότητα. Αυτή η μοναδικότητα του κάθε ένα από μας έρχεται εδώ χρόνια και χρόνια για να συναντηθεί με την αποστολή διάσωσης. Η Οντότητα του καθενός έχει και μία ψυχή η οποία ταξιδεύει στον χώρο και στον χρόνο. Όμως αυτά τα ταξίδια της ψυχής θα σταματήσουν και η ψυχή θα συναντήσει για πάντα την Οντότητά της. Αυτή η Οντότητα ακούει στο όνομα Ανώτερος Εαυτός. Η ψυχή είναι ο απόστολος του Ανώτερου εαυτού, ο οποίος απόστολος θα δημιουργήσει τη γέφυρα για την 7η διάσταση. Η απόλυτη γέφυρα που θα ενώνει το Πάνω με το κάτω. Τους 7 νόμους του Σύμπαντος με τους 7 Νόες που έχουμε εμείς για να περάσουμε στην 7η διάσταση που είναι ο απόλυτος σταθμός. Τα 7 τσάκρα όπως γνωρίζουμε που βρίσκονται στα γήινα καθ’ όλα σώματα θα σταματήσουν τις μέχρι τώρα λειτουργίες τους και θα περάσουν μέσα από τη γη στον ουρανό με την διαδρομή της απόλυτης Θέωσης. Μια Υπερ- Θέωση η οποία θα δώσει στο σώμα την διάφανη υπόστασή του για να μπορεί να μεταφέρει πια εδώ όλες τις δονητικές Συμπαντικές Ιδιότητες.  

Ο Υπερ- Νόος αυτός που θα καταφέρει να δημιουργήσει αυτή τη γέφυρα είναι αυτός που έχει φέρει την γνώση ΙΧΘΥΣ σε απόλυτη αρμονία και ισορροπία.
Αυτή ήταν η στάση μηδέν, η στάση Αρχή. Από αυτή την Αρχή άρχισε πάλι να ξετυλίγεται το κουβάρι για να φτάσουμε στο σήμερα και να είμαστε έτοιμοι να βιώσουμε τους Υπερ- Νόες μέσα από την ΓνΩση κωδικό του Ιησού. Στην οποία ήρθε να μας δείξει την γέφυρα μεταξύ της ΘΕΛΗΣΗ και του ΘΕΟΥ.
Η θέληση πριν από την εποχή μηδέν ήταν σε επίπεδα εγώ και σε επίπεδα χαμηλής δονητικής και γι’ αυτό είχε παγώσει το ΙΧΩΡ. Γιατί ΙΧΩΡ + εγώ = όλεθρος, πόνος, πόλεμος και τέλος. Έτσι το ΙΧΩΡ «φυλακίστηκε» στα σώματα των ανθρώπων και ενεργοποιείται μετά όχι από τεχνικές, αναπνοές κλπ, αλλά μετά από ΑΓΝΗ ΠΡΟΘΕΣΗ και μόνο.
Η Γνώση αυτή δόθηκε απλοϊκά για να μπορεί και ο πιο απλός άνθρωπος να τη θέση σε εφαρμογή. Έτσι μέσα από την εφαρμογή αυτή η ΘΕΛΗΣΗ από χαμηλά δονητικά επίπεδα γίνεται ένα και το αυτό με την ΘΕΛΗΣΗ του ΘΕΟΥ. Και τότε το διπλό μέχρι τώρα γνωστό σε όλους μας Εψιλον δημιουργεί το γράμμα Θ. Ένα γράμμα που όταν μπει μέσα από τον σωστό τρόπο επάνω μας ενεργοποιείται αυτόματα το ΙΧΩΡ. 

Ποιος είναι ο τρόπος όμως?  Ο τρόπος είναι ότι μετά από την εκπαίδευσή μας στην διαδρομή ΙΧΘΥΣ μετατρέπουμε αυτό το ΙΧΩΡ από παγωμένη ενέργεια σε ροή ΥΔΩΡ. Το ΥΔΩΡ είναι το στοιχείο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ, δηλαδή του ΥΔΡΟΝΟΟΥ = ΥΔΡΩΝΟΟΥ= ΑΝΔΡΩΝΟΟΥ= από το Α στο Ω = ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ = ΑΡΩΓΟΙ ΕΑΥΤΩΝ εις τον πλανήτη ΓΑΙΑ, για ολοκλήρωση ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ.
Αυτή η Γέφυρα είναι ήδη έτοιμη, φαίνεται και είναι τεράστια σε διαστάσεις. Χωράει κάθε ψυχή που είναι εδώ τώρα στην Γη ως απόστολος για να λάβει. Όμως η κάθε ψυχή για να λάβει, οφείλει να ενώσει την Συμπαντική της Οντότητα και να δημιουργήσει την υποδομή για την αναστροφή Ώσης. Δηλαδή να αντιστρέψει τις ενέργειες και να βιώνει εδώ κάτω όλο το Πάνω.

Σε αυτή τη γέφυρα θα περάσουν όλοι όσοι έχουν ΑΓΝΗ και καθαρή ΠΡΟΘΕΣΗ. Αυτοί που είναι ο ΛΟΓΟΣ, αυτοί δηλαδή που έχουν δομήσει και κτίσει αυτό το Θ = ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ. Η Ανώτερη αυτή Οντότητα που την αποκαλούμε Θεό και δεν έχει Αρχή και τέλος, μας είπε ότι Εκείνος είναι το Α και το Ω= ο ΑΡΧΩΝ = ΑΝΩ ΙΧΩΡ ΝΟΥΣ. Που σημαίνει ότι ο Νους μας έχει μετατραπεί απόλυτα σε Θεϊκή και μόνο Ροή. Έτσι τα Ύδατα του ΥδροΝόου ρέουν μέσα στο σώμα. Η Θεία Πράνα αντιστρέφει το πράγμα= σώμα γήινο σε Θεϊκό και ο «άνθρωπος» αυτός πια δεν έχει τις ιδιότητες ανθρώπου αλλά ενός Ολοκληρωμένου Μύστη. Ο οποίος Μύστης αναλαμβάνει τον Μύθο μέσα από το Μυώ και καταρρίπτει κάθε παράΜύθι, δηλαδή κάθε ψεύτικο δρώμενο και πλασματικό. 

Δωροθέα 
 
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα