Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΕΙΤΕ


Ένας άντρας και μία γυναίκα, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι στο πρώτο τους ραντεβού. Μετά από πόσο χρόνο θα καταλήξουν στο κρεββάτι; Έγινε σχετική έρευνα από περιοδικό, το Time Out, ρωτήθηκαν 11.000 άτομα, και από τα δύο φύλα, σε 24 πόλεις διαφόρων χωρών. Και τι βγήκε από την έρευνα; Ότι πριν κάνουν έρωτα οι δυο τους το πρέπον είναι να προηγηθούν 3,5 ραντεβού. Μεταξύ τριών και τεσσάρων συναντήσεων, διότι διαφορετικά, δηλαδή αν πέσουν στο ψητό ενωρίτερα ή, καθυστερημένα η σχέση δεν θα μπει στο σωστό δρόμο.
Ποια είναι η δική σου γνώμη; Πάντα ρωτάω αυτόν που με διαβάζει. Γιατί; Σε θέλω ενεργητικό, να μπαίνεις στο παιχνίδι, να έχεις άποψη, να συμφωνείς, να διαφωνείς, βάζοντας τη σκέψη σου. Όχι να είσαι “παθητικός δέκτης”, στην πραγματικότητα δεν είσαι δέκτης, δεν έχεις εισπράξει τίποτα αν δεν το μασήσεις, αυτό που σου πασάρουν για να το καταπιείς ή, να το φτύσεις.
Να σου πω τη δική μου γνώμη επί του θέματος. Δεν χρειάζεται κανένα ραντεβού πριν αρχίσουν τα φιλιά και τα χάδια και συνεχίσουν με τη διείσδυση.
Τι εννοείς, αποδυτηριάκια; Οι δύο άγνωστοι, τέλος πάντων αυτοί που αποφάσισαν να γνωριστούν ερωτικά, συναισθηματικά, σεξουαλικά, να πάνε κατ' ευθείαν για πήδημα; Δεν κατάλαβες.
Σύμφωνα με την έρευνα αν π.χ. το αγόρι βιάζεται από το πρώτο και το δεύτερο ραντεβού να κάνει σεξ τότε θα κακοχαρακτηριστεί. Όπως, από την άλλη, αν οι δυο τους δεν το κάνουν π.χ. μετά το πέμπτο και το έκτο ραντεβού, τότε η δουλειά βρωμάει μεταξύ τους.
Για μένα δεν υπάρχουν όλα αυτά. Ούτε ο “χρυσός κανόνας” των 3,5 ραντεβού ισχύει σε κάθε γνωριμία με άτομο του άλλου φύλου. Δεν καταλάβατε. Να ανοίξω τα χαρτιά μου.
Βγαίνω με μια κοπέλλα και παίζω μαζύ της. Το ερωτικό παιχνίδι. Και σαν παίκτης που βιώνω την παιχνιδιάρικη επαφή μου με την άλλην την καταβρίσκω. Το πότε θα έρθει η στιγμή να θέλω εγώ, να θέλει και εκείνη να γυμνωθούμε θα το αποφασίσει το παιχνίδι, που κι αυτό έχει τη δική του, τη μοναδική του χάρη.
Δεν είναι ξεκομένο κομμάτι από τη σεξουαλική πράξη το “ραντεβού”, είναι κι αυτός έρωτας, είναι μέρος του παιχνιδιού, διότι προσφέρει ηδονή και φαντασίωση. Μιλάς μαζύ της, επικοινωνείς και σκακιστικά προχωράς, επιτίθεσαι και αμύνεσαι, ενώ συνεχώς απελευθερώνεσαι από κάθε πρόωρη επιθυμία και επιδοτείς με θερμότητα τη συνέχεια.
Έτσι το βλέπω. Να θέλω στο πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο να ορμήξω επάνω της, όταν καταλάνω ότι κι εκείνη με θέλει καταπεινασμένο. Όπως και να το καθυστερώ σ' άλλη περίπτωση, μ΄άλλον συμπαίκτη.
Την έχω απέναντί μου και το βλέπω ολοκάθαρα ότι με γουστάρει με χίλια. Είναι επόμενο, διότι είμαι παίκτης, δεν βιάζομαι επειδή είναι διαθέσιμη, αλλά κάνει κέφι να το τραινάρουμε. Επειδή την γεμίζει ολόκληρη αυτό που λέγεται φλερτ, επειδή ψοφάει να ακούσει κουβέντες υψηλής ερωτικής τέχνης στον τομέα της προετοιμασίας.
Σκέπτομαι το στήθος της. Αν την χαϊδέψω τώρα θα το ευχαριστηθώ πολύ λιγώτερο απ' ό, τι μετά από δύο ώρες. Και στο διάστημα αυτό δεν σταματάμε να παίζουμε και οι δύο, γιατί θέλουμε να φθάσουμε στην απόλυτη σαρκική επαφή, όσο γίνεται πιο τρελλαμένοι. Αυτά, από τον παίκτη που αρνείται τους κανόνες “καλής συμπεριφοράς” στο σεξ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα