Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

8 κλασσικά παιχνίδια τυπου Arcade- Action- Platform



Όσοι είστε γεννημένοι πρίν το 1980 σίγουρα θα έχετε προλάβει να παίξετε στον υπολογιστή σας κάποια από τα παρακάτω παιχνίδια που άφησαν εποχή. Παρ΄όλα αυτά ακόμη και είστε κατά πολύ νεώτεροι σίγουρα θα έχετε παίξει τουλάχιστον ένα από τα παρακάτω παιχνίδια αν όχι στον υπολογιστή σας σίγουρα στην αγαπημένη σας κονσόλα ή στο κινητό σας τηλέφωνο-Τάμπλετ.

Σήμερα συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιό δημοφιλή παιχνίδια για τα Windows εκείνης της εποχής που εξακολουθούν να είναι ακόμη και σήμερα  αρκετά δημοφιλή.

1
Prototype ΙΙ : Κλασικό παιχνίδι shoot 'em up
Το Prototype 2 είναι ένα shoot 'em up παιχνίδι εμπνευσμένο από τα κλασικά παιχνίδια του R-Type. Διαθέτει 3 πλήρη επίπεδα, ποικιλία από αναβαθμίσεις όπλων, δυνατότητες επιλογής και διαμόρφωσης των διαστημοπλοίων.Το παιχνίδι έχει δοκιμαστεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό και μπορεί να να τρέξει σε πολλές διαφορετικές συνθέσεις υπολογιστών, εάν δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε την επιλογή shaders στον πίνακα εκκίνησης. Author's Website:

2
Xenon 2000 - Project PCF
Είναι γεγονός ότι παρά την επανάσταση των 3d games τα τελευταία χρόνια υπάρχουν ακόμη παιχνίδια που μπορεί να φαντάζουν απλά και παλιομοδίτικα, όμως δεν αφήνουν ασυγκίνητους πολλούς, ένα τέτοιο παιχνίδι είναι και το σημερινό, από μία εταιρεία που ξεκίνησε το 1987, κορυφαία στην εποχή της, την bitmap-brothers με πάρα πολλά παιχνίδια στο ενεργητικό της. Ποιος δεν θυμάται το Magic Pockets, Gods, Cadaver, Xenon 2, Speedball 2, The Chaos Engine, The Chaos Engine 2, Speedball 2100 που παίζαμε στην Amiga και που άφησαν εποχή.
Author's Website:

3
Asteroids 
To Asteroids είναι ένα 3D παιχνίδι από τον Michael Davies, και βασίζετε στο παλαιό κλασικό Asteroids όπου οποία θα πρέπει να καταστρέψετε τους αστεροειδείς, σπάζοντας τους σε μικρά κομμάτια. Αναπτύχθηκε σε Visual 100 + + με υποστήριξη DirectX 8.1, θα τρέξει κάτω από οποιοδήποτε σύστημα Windows με 3D κάρτα επιτάχυνσης.
Author's Website:

4
Space Invaders OpenGL : Κλώνος του κλασικού Space Invader
Το Space Invaders OpenGL είναι ένα 2D/3D κλώνος του κλασικού Space Invaders που παίζαμε παλιά στις λέσχες, αναπτύχθηκε με την βοήθεια του OpenGL API. Είναι γραμμένο σε γλώσσα C / C + +, για να παίξει στα Windows. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολύ καλά γραφικά και ήχο κλάσεις ανώτερο από το παλιό Space Invaders που ξέραμε. Θα παίξει σε όλα τα windows.
Author's Website:
5
A Flipping Good Time
Πρόκειται για είναι ένα γρήγορο και πρωτότυπο 2d παιχνίδι τύπου platform, το μέλλημα σας είναι να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας παρουσιάζονται ξεκλειδώνοντας κάθε φορά και διαφορετικές πίστες.Τα πολύ όμορφα γραφικά και το ικανοποιητικό game play το καθιστούν αρκετά ενδιαφέρον και σας υπόσχεται να περάσετε πολλές ξενοιασιάς ώρες διασκεδάζοντας μαζί του.
Author's Website:

6
Chromium B.S.U. Αrcade-style διαστημικό shooter game
To Chromium B.S.U. είναι ένα γρήγορο σε ρυθμό, arcade-style, top-scrolling διαστημικό shooter game. Είστε ο καπετάνιος του φορτηγού πλοίου Chromium BSU και θα πρέπει να παραδώσετε προμήθειες και για τα στρατεύματά σας στην πρώτη γραμμή. Το πλοίο σας έχει μία μικρή συνοδεία ρομποτικών πλοίων-μαχητών που μπορείτε να ελέγχετε με σχετική ασφάλεια από το καράβι.
Author's Website:

7
Delux Pacman Το πιό αγαπημένο παιχνίδι όλων των εποχών
Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι που να είναι πιό γνωστό σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα ένα arcade παιχνίδι που αναπτύχθηκε από τη Namco και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία, στις 22 Μαΐου 1980. Είχε την άδεια διανομής στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Midway όπου και κυκλοφόρησε εκεί για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1980. Εξαιρετικά δημοφιλές από την αρχική του κυκλοφορία του μέχρι και σήμερα το Pac-Man, θεωρείται ένα από τα κλασικά video games. Μετά την εμπορική του απελευθέρωση έχει κατά κόρον χρησιμοποιηθεί σε διάφορες παραλλαγές όπου μία από αυτές είναι αυτή που παρουσιάζουμε και που κατά την γνώμη μου είναι μακράν καλύτερη όλων από τον Neil Roy. Σε αυτήν την έκδοση διορθώνει μερικά προηγούμενα λάθη της προηγούμενης έκδοσης καθώς και κάποιες προσθήκες σε επίπεδο γραφικών. Το παιχνίδι θα παίξει σε όλα τα windows και πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορείτε να προσθέσετε και να παίξετε με joystick εκτός από το πληκτρολόγιο.
Author's Website:

8
Wings of Fury : Παιχνίδι δράσης με κάποιες μικρές πτυχές προσομοίωσης
Το Wings of Fury είναι ένα παιχνίδι δράσης με κάποιες μικρές πτυχές προσομοίωσης, στο οποίο ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του πιλότου στο αμερικανικό αεροπλάνο Hellcat F6F σ στον Ειρηνικό κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.Η αρχική έκδοση του Apple II, κυκλοφόρησε το 1987 από Brøderbund. Είχε μεταφερθεί το 1990 σε Amstrad CPC, Commodore 64, Amiga και PC-DOS, και το 1999 σε Game Boy Color. Πρόκειται για μία Remake έκδοση με όμορα γραφικά και ήχο που θα ενθουσιάσει τους φίλους του είδους.
Το παιχνίδι υποστηρίζει και ελληνικά , επομένως μόλις μπείτε στο μενού επιλέξτε  Language αλλάξτε την γλώσσα στα ελληνικά, πατήστε εκμάθηση για να δείτε πώς ακριβώς παίζεται και  αφού ρυθμίστε την ανάλυση του βίντεο επιλέξτε νέο παιχνίδι για να ξεκινήσετ.
Author's Website:

lovefortechnology

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα