Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

70χρονος θεραπεύει τον καρκίνο του παχέος εντέρου, τελικού σταδίου, με αυτό το τσάι!

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

Ο John Tanzi διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου, σταδίου 4, τον Ιούλιο του 2013, μόλις λίγες ημέρες πριν από τα 70α γενέθλιά του. Οι γιατροί είπαν ότι θα ζήσει 2 έως έξι μήνες σε περίπτωση που αρνηθεί την χημειοθεραπεία.

Ο John είχε ήδη δει κάποιους από τους φίλους και την οικογένειά του να υφίστανται χημειοθεραπεία, και να εξακολουθούν να πεθαίνουν, μέσα στη δυστυχία και τον πόνο. Αυτό τον έκανε να αναζητήσει έναν τρόπο για να θεραπεύσει τον εαυτό του και να βελτιώσει την υγεία του, ταυτόχρονα.
70-year-old-man-είναι-ξυλοδαρμό-στάδιο-IV-καρκίνο του παχέος εντέρου-με-αυτή-τσάι

Πρώτα, ο ίδιος εισήγαγε ορισμένες διατροφικές αλλαγές. Αφαίρεσε το κρέας, την ραφιναρισμένη ζάχαρη και τα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη διατροφή του.

 Ακολούθησε επίσης τις συστάσεις του CancerTutor.com και της «δίαιτας του καρκίνου», και συνέχισε να προσεύχετε και να ψάχνει για φυσικές εναλλακτικές θεραπείες.


Η έρευνά του τον οδήγησε σε ένα μείγμα τεσσάρων βοτάνων, το τσάι Essiac, σε μορφή κάπσουλας των 250mg.

 O John άρχισε να λαμβάνει επίσης μία δόση βήτα γλυκάνης σε σκόνη για κάθε 50 κιλά βάρους του.

Το Life Extension Magazine έγραψε, "Οι β-γλυκάνες χρησιμοποιούνται ως ανοσοενισχυτικό θεραπείας (ένα άνοσο διεγερτικό σύστημα) για τον καρκίνο από το 1980, κυρίως στην Ιαπωνία." 

Η Λεντινάνη είναι μια βήτα-γλυκάνη που περιέχεται στα μανιτάρια shiitake, γνωστά ως σπουδαία αντικαρκινική υπερ-τροφή. Αυτά τα μανιτάρια συρρικνώνουν τους όγκους και σταματούν την ανάπτυξή τους.

John ενημέρωσε άλλους ασθενείς που είχαν διαγνωστεί με καρκίνο για να αναζητήσει τι είναι σωστό για αυτούς, να επιλέξουν την καλύτερη φυσική εναλλακτική διαθέσιμη θεραπεία και να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους.

Γίνετε μέλη στη σελίδα του στο facebok “Holistic Cancer and Health Chat Room” και μοιραστείτε ή ρωτήστε οποιαδήποτε απορία έχετε

Πηγές:
healthyfoodhouse
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα