Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΗΠΑ: Απεβίωσε 5χρονη από στέλεχος γρίπης παρότι είχε εμβολιαστεί

Το 5χρονο κορίτσι πέθανε σε νοσοκομείο τρεις ημέρες μετά την ανάπτυξη ενός στελέχους της γρίπης κατά του οποίου είχε εμβολιαστεί.

Στη μικρή Keira Driscoll είχαν συνταγογραφηθεί στεροειδή και spray, σε μια κλινική Quick Care αφότου άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία με βήχα και πυρετό στο σπίτι της στο Clark County, στο Λας Βέγκας, στα τέλη Ιανουαρίου.
Αλλά μόλις ώρες αργότερα, κατέρρευσε. Η μητέρα της, Tiffany Driscoll, την μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί, βρέθηκε να έχει γρίπη Α.

250B7E6100000578-2925709-Tragic_Keira_Driscoll_from_Clark_County_Las_Vegas_has_died_in_ho-a-82_1422211072560Παρά τις καλύτερες προσπάθειές νοσηλευτικού προσωπικού, η Keira δεν θα μπορούσε να αναβιώσει και μπήκε σε υποστήριξη ζωής. Τρεις μέρες μετά, οι γονείς της πήραν την απόφαση να απενεργοποιήσουν το μηχάνημα.
Μέχρι σήμερα, 56 παιδιά έχουν πεθάνει από τη γρίπη αυτή τη σεζόν – και πάνω από 8.000 σε όλη τη χώρα έχουν νοσηλευθεί με τον ιό από την 1η Οκτωβρίου, αναφέρει το CDC.
Στο τέλος του έτους, το CDC επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι οι θάνατοι από γρίπη και πνευμονία έχουν φθάσει σε επίπεδο επιδημίας, η οποία περιλαμβάνει 6,9 τοις εκατό του συνόλου των θανάτων.
Και τώρα, οι αξιωματούχοι υγείας πιέζουν τους γιατρούς να συνταγογραφούν αντιιϊκά φάρμακα πιο συχνά.
Το ποσοστό επιτυχίας εμβολιασμού μόλις που φθάνει το 23 τοις εκατό και θεωρείται μια από τις χειρότερες επιδόσεις.
Το κενό στην είδηση είναι ότι δεν αναφέρεται σε πόσο χρονικό διάστημα μετά η μικρή αρρώστησε από το στέλεχος της γρίπης για το οποίο είχε εμβολιαστεί. Το άλλο αξιοσημείωτο είναι η μεγάλη βιασύνη των γονιών να σταματήσουν την μηχανική υποστήριξη.
«Ήταν χαρούμενο παιδί κι ακόμα κι αν έφυγε από εμάς, πιστεύουμε ότι ο χρόνος της εδώ, η αποστολή της ολοκληρώθηκε και ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος», δήλωσαν οι δικοί της.
Σίγουρα… σε ένα μέρος που δεν ψεκάζουν με αγνώστου είδους υλικό, οι γονείς ενημερώνονται καλύτερα για τα εμβόλια και την πρόληψη, οι άνθρωποι σε θέσεις λειτουργού είναι πιο υπεύθυνοι και δεν υποκύπτουν σε εξαγορές συνείδησης ή εκφοβισμό και δεν κυβερνά το χρήμα και το συμφέρον. Αυτό είναι ένα καλύτερο μέρος, και δεν χρειάζεται να πεθάνουμε για να το βρούμε…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα