Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

UFO στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας αποσυνδέει τον ηλεκτρικό εξοπλισμό των δυτών όταν αυτοί το πλησιάζουν σε απόσταση 200μ!! (Φωτογραφίες)

imageeΟι δύτες που εξερευνούν ένα αντικείμενο αγνώστων στοιχείων, στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας, λένε ότι ο εξοπλισμός τους σταματάει να λειτουργεί όταν πλησιάζουν σε απόσταση 200 μέτρων από το αντικείμενο.
Ο επαγγελματίας δύτης  Stefan Hogerborn , μέρος της ομάδας Ocean X  , η οποία διερευνά την ανωμαλία, είπε ότι κάποιες από τις κάμερες των ομάδων και τα δορυφορικά τηλέφωνα σταματούν τη λειτουργία τους, όταν βρίσκονται ακριβώς πάνω από το αντικείμενο, και ξεκινούν να λειτουργούν μόνο από τη στιγμή που απομακρύνονται.

Αναφέρει τα εξής:
«Οτιδήποτε ηλεκτρικό, καθώς και το δορυφορικό τηλέφωνο, σταμάτησαν να λειτουργούν όταν ήμασταν πάνω από το αντικείμενο. Στη συνέχεια, όταν απομακρυνθήκαμε περίπου 200 μέτρα, ενεργοποιήθηκαν και πάλι, έπειτα επιστρέψαμε ξανά πάνω από το αντικείμενο με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. " Τίποτα δεν λειτουργούσε.

 Η σουηδική καταδυτική ομάδα παρατήρησε έναν διάδρομο μήκους 985 ποδών  που οδηγεί μέχρι το αντικείμενο, υπονοώντας ότι το αντικείμενο <<γλίστρησε>> κατά μήκος της διαδρομής πριν να σταματήσει, αλλά είναι σαφές ότι δεν υπάρχουν αληθινές απαντήσεις σε αυτό .
Ο Δύτης Peter Lindberg, δήλωσε: « Έχουμε βιώσει πράγματα που πραγματικά δεν μπορούν να εξηγηθούν και είμαι ο περισσότερο σκεπτικιστής της ομάδας όσον αφορά αυτά τα διαφορετικά είδη θεωριών. "
Και συνεχίζει ..
"Ήμουν προετοιμασμένος μόνο για να βρω μια πέτρα ή ένα βράχο ή μια προεξοχή ή ένα σωρό από λάσπη, αλλά δεν ήταν τίποτα σαν αυτό, έτσι για μένα ήταν μια εμπειρία που δεν έχω ζήσει ξανά, πρέπει να πω."
Το μέλος Dennis Asberg, δήλωσε: « Είμαι εκατό τοις εκατό πεπεισμένος και σίγουρος ότι έχουμε βρει κάτι που είναι πολύ, πολύ, πολύ μοναδικό. "
"Είναι ένας μετεωρίτης ή ένας αστεροειδής; Ή ένα ηφαίστειο; Ή μια βάση για, ας πούμε, ένα U-boat από τον Ψυχρό Πόλεμο, που έχει κατασκευαστεί και τοποθετηθεί εκεί; Ή είναι ένα UFO;
Λοιπόν, ειλικρινά, αυτό πρέπει να είναι κάτι. "
Τα αποσπάσματα αυτά αναφέρθηκαν για πρώτη φορά στο  NDTV . Η  DailyMail  επίσης προσέγγισε την  ομάδα Ocean X  για διευκρινίσεις.
Η ομάδα πήρε μερικές φωτογραφίες, όπως αυτές που βράχοι καλυπτόμενοι από αιθάλη βρίσκονται τριγύρω από μια τρύπα σε σχήμα αυγού και καταλήγουν στο κέντρο του αντικείμενου και δεν έχουν ιδέα τι αυτό σημαίνει.
Δεν διευκρινίζεται: Οι δύτες έκαναν γνωστή δημόσια την ανακάλυψη των σόναρ τους, αλλά περίμεναν ένα χρόνο για να κάνουν την κατάδυση, επειδή έπρεπε να συγκεντρώσουν επαρκή χρηματοδότηση.
Σημείο προσγείωσης: Οι ακριβείς συντεταγμένες του αντικειμένου δεν έχουν γνωστοποιηθεί, αλλά επιβεβαιώνεται ότι είναι κάπου στον πυθμένα του Κόλπου Botnia στη Βαλτική Θάλασσα μεταξύ της Φινλανδίας και της Σουηδίας.
Το αντικείμενο βρέθηκε πρώτη φορά τον Μάιο του 2011, αλλά λόγω έλλειψης χρηματοδότησης και κακή χρονική στιγμή, δεν ήταν σε θέση να συγκεντρώσουν μια ομάδα για να δουν από μόνοι τους  το παράξενο, μεταλλικό περίγραμμα και ένα παρόμοιο αντικείμενο σε σχήμα δίσκου περίπου 200 μέτρα μακριά.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, η ομάδα είδε ένα μονοπάτι 985 ποδών που περιγράφεται ως «ένας διάδρομος ή ένα κατηφορικό μονοπάτι στο βυθό της θάλασσας με το αντικείμενο να βρίσκεται στο τέλος της». 
Η εικόνα σόναρ του αγνώστων στοιχείων αντικείμενου μοιάζει με το φημισμένο σκάφος από το Star Wars, Millennium Falcon.
Όπως ήταν πριν από την πρόσφατη κατάδυση, η ιστορία πίσω από το αντικείμενο είναι μια εικασία.
Ενώ η ομάδα του Ocean Explorer είναι δικαιολογημένα ενθουσιασμένη για το απίστευτο εύρημα της, άλλοι είναι ελαφρώς πιο επιφυλακτικοί και αμφισβητούν την ορθότητα της τεχνολογίας σόναρ.
Στο παρελθόν, η τεχνολογία αυτή έχει προκαλέσει σύγχυση ανάμεσα στα ξένα αντικείμενα και στα ασυνήθιστα, αλλά φυσικά πετρώματα.
Μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν είναι ότι δεν έχουν τρόπο να δουν τι είναι μέσα στον υποτιθέμενο κύλινδρο, αν είναι γεμάτος με χρυσό και πλούτη, κάποιο είδος πηγής ενέργειας, ή απλά πανάρχαια ιζηματογενή σωματίδια.
Η Βαλτική Θάλασσα είναι ένας θησαυρός για τους κυνηγούς ναυάγιων. Πιστεύεται ότι στον πυθμένα της βρίσκονται περίπου 100.000 αντικείμενα ».
Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα υποβρύχιο ελπίζοντας ότι θα προσελκύσει τουρίστες και κυνηγούς wannabe ναυάγιων που θα πληρώσουν για να κάνουν ένα ταξίδι κάτω από το βυθό της Βαλτικής Θάλασσας για να το δουν με τα ίδια τους τα μάτια.
Οι εικόνες από το σόναρ της ομάδας Ocean Explorer δείχνουν ότι το αντικείμενο είναι ένας τεράστιος κύλινδρος με διάμετρο 60 μέτρων και με ουρά μήκους 400 μέτρων . Ένα παρόμοιο αντικείμενο  σε σχήμα δίσκου βρέθηκε επίσης περίπου 200 μέτρα μακριά.
Αγνώστων Στοιχείων Αντικείμενο: Οι δύτες του ναυάγιου είναι εντελώς μπερδεμένοι με το περίεργο σχήμα του αντικείμενου που βρέθηκε στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας.
Τουριστικά ταξίδια: Ο δύτης Peter Lindberg ελπίζει να μεταφέρει τουρίστες με το υποβρύχιο της φωτογραφίας  για να δουν το αντικείμενο.
earthweareone

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα