Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!! PART 1

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε όσους ανεγκέφαλους, προσκυνημένους, πικρόχολους, Νέο-Τάξο-Πραγματιστές, πρωκτολόγους ερευνητές δημοσιογράφους, και φανφαρολόγους και μικροψιλικατζήδες του λόγου που λένε ότι τα σεισμικά όπλα, οι εναέριοι ραντισμοί, τα παλμικά όπλα, οι εξωγήινοι ή οι εσωγήινοι δεν υπάρχουν και είναι φαντασία κάποιων για το θεαθήναι!!!!
Σας το αφιερώνω κύριοι μετά από τιτάνια έρευνα μετά αποδείξεων!!!!
Όλα ξεκίνησαν στο 18ο  αιώνα από ένα Σκωτσέζο που ονομάζεται James Clerk Maxwell ( Τζέημς Κλερκ Μάξγουελ 1831-1879 –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%AD%CE%B9%CE%BC%CF%82_%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CF%81%CE%BA_%CE%9C%CE%AC%CE%BE%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B5%CE%BB).
Ήταν μια μαθηματική ιδιοφυΐα όπου το έργο του οδήγησε στην ανάπτυξη της κβαντικής φυσικής, που οδήγησε αργότερα στην Σχετικότητα του Αϊνστάιν –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CE%BB%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%84_%CE%91%CF%8A%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B9%CE%BD!!!! Εξισώσεις που ο Μάξγουελ σύνδεσε τον ηλεκτρισμό και τον μαγνητισμό και ανακάλυψε άλλα κύματα που ήταν υψηλότερα από τα κανονικά των ερτζιανών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων –http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%95%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AC_%CE%9A%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1 !!!! Αυτά ήταν και είναι τοποθετημένα σε ορθή γωνία όταν έρχονται από το ηλεκτρομαγνητικό κύμα και είναι omni-directional ( Όμνι- νταϊρέκτιοναλhttp://en.wikipedia.org/wiki/Omnidirectional_antenna ) , ενώ τα κανονικά ερτζιανών ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι μετρήσιμα μόνο με κανονικό εξοπλισμό μετρώντας τα σε ευθεία γραμμή!!!!

Ονομάζονται επίσης και γραβιτικά κύματα επειδή ανήκουν στο βαρυτικό πεδίο!!!! Το ηλεκτρομαγνητικό φάσμα –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1του Μάξγουελ έφτασε από υψηλότερο από την τρισδιάστατη φυσική μας πραγματικότητα και το υπερδιάστημα, όπου υπάρχουν τα δυσδιάκριτα βαθμωτά κύματα –http://universalblessing.blogspot.gr/2013/10/cobra_19.html !!!! Ο Μάξγουελ, δήλωσε ότι έρεαν στον αιθέρα εννοώντας το υπερδιάστημα!!!! Τα κλιμακωτά κύματα –https://epamioanninon.wordpress.com/2013/03/05/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1/ είναι τόσο λεπτά ώστε είναι μόνο εκατό εκατομμυριοστό του ενός τετραγωνικού εκατοστού σε πλάτος ως εκ τούτου, πιο λεπτά από ακτίνες Χ και ακτίνες γάμμα!!!! Μπορούν επίσης να υποστούν χειρισμό σε διάφορους τύπους των τρόπων και σε διάφορες συχνότητες!!!!
Όταν ο Μάξγουελ πέθανε, το έργο του είχε ερμηνεύσει τρεις τύπους ( συμπεριλαμβανομένων και των Hertz ), ο οποίος έθεσε τα θεμέλια για τη φυσική, οι επόμενοι φυσικοί -μαθηματικοί αποφάσισαν ότι κάθε τέτοιο κύμα θα μπορούσε να μετρηθεί με ένα όργανο εκείνη της εποχή που ήταν “μυστικιστικό” επομένως ήταν άχρηστο, το οποίο ήταν το Hertz )!!!!
Σύμφωνα με τον Tom Bearden ( Τομ Μπίρντεν – http://www.cheniere.org/ ), στα πρότυπα της φυσικής (από τότε) βάζοντας όλα σε πειθαρχία, περιλαμβάνονται είκοσι δύο λάθη!!!!
Πάμε παρακάτω….
Ο Νίκολας Τέσλα , (1856 ή 1857 – 1943 – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1_%CE%A4%CE%AD%CF%83%CE%BB%CE%B1 ) έγινε πολίτης των ΗΠΑ το 1891 και συνέχισε το έργο του Μάξγουελ!!!! Ο Τέσλα εργάστηκε για τον Τόμας Έντισον, ο οποίος εφηύρε το συνεχές ρεύμα, ενώ ο ίδιος ο Τέσλα εφηύρε το εναλλασσόμενο ρεύμα, αλλά οι δύο άνδρες δεν τα πηγαίναν καλά και χώρισαν τους δρόμους τους!!!!
Ο Τέσλα έφτιαξε εργαστήρια στο Long Island ( Λόνγκ Άιλαντ ) και στο Colorado Springs ( Κολοράντο Σπρίνγκς )και έμαθε πώς να εκμεταλλευτεί τα βαθμωτά κύματα από έναν πομπό σε ένα άλλο χωρίς τη χρήση καλωδίων!!!! Έλαβε μερική οικονομική υποστήριξη από την JP Morgan ( Τ.Π. Μόργκαν ), όπου της ανήκαν τα νέα έργα ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά η Μόργκαν δεν την ενδιέφερε η απώλεια όλων των επιχειρήσεων ηλεκτρισμού επιτρέποντας στους ανθρώπους να αξιοποιήσουν το κενό της καθαρής ενέργειας ( υπερδιάστημα ) αλλα να αποκτήσουν το δικό τους ( αυτό που είναι τώρα και ονομάζεται ) << ελεύθερης ενέργειας –http://zenithmag.wordpress.com/2014/02/07/%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1-free-energy-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9/ >>!!!!
Ο Τέσλα συνέχισε το έργο του ακόμη και όταν δεν είχε χρήματα και πέθανε αδέκαρος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης το 1943, αν και Preston Nichols ( Πρίστον Νίκολς ) στο βιβλίο του <<  Συνάντηση στο Πλειάδες – http://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Project_%28book%29 >> υποστηρίζει ότι ένας περιπλανώμενος αποτεφρώθηκε στη θέση του και υπάρχουν αποδείξεις ότι είχε μυστηριωδώς μεταφερθεί ο Τέσλα στο Ηνωμένο Βασίλειο…..
Τώρα αρχίζουν τα καλά…..
Παρόλο που η δουλειά του Τέσλα τότε στις ΗΠΑ δεν την ενδιέφερε πάνω στην κλιμακωτή ενέργεια, οι Ρώσοι και Γερμανοί του ζήτησαν να εργαστεί για αυτούς, αλλά τους απέρριψε και ίσως πήγε να δουλέψει για τους Βρετανούς….
Προσέξτε όμως, μόλις δύο εβδομάδες πριν << πεθάνει >> έδωσε όλη την έρευνα του σε ένα νεαρό Αμερικανό φυσικό!!!! Οι Εφευρέσεις του Τέσλα ήταν επικίνδυνες σε μέγιστο βαθμό και όχι μόνο βελτίωσε την μελέτη του στα βαθμωτά κύματα αλλα είχε προχωρήσει στο πώς να τα χρησιμοποιήσουν ώστε να μπορούν να προκαλούν τεχνητούς σεισμούς ( ο πατέρας των σεισμικών όπλων ), αλλά δημιούργησε και μια << ακτίνα θανάτου >>, που έχει παρομοιαστεί με όπλο << δέσμη σωματιδίων >>, ( Όπλα δέσμης σωματιδίων μπορεί να ρίξουν σήμερα με λέιζερ χίλια μίλια στο διάστημα σε στόχο )!!!!
Μετά το θάνατό του το 1943, το FBI συμμετείχε ενεργά στην αρπαγή πολλών από τα έγγραφα του Τέσλα, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων για το όπλο της << δέσμης σωματιδίων >> όπου ήταν ικανή να καταστρέψει αεροσκάφη!!!! Αλλα και τα σχέδια μηχανής επαγωγής σεισμού θεωρώντας τα ως << άκρως απόρρητο >>, μήπως θα έπεφταν στα χέρια του εχθρού!!!! Αλλά και οι Γερμανοί είχαν επίσης εφεύρει τα << όπλα δέσμης >> και τα χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!!!! Διαβάστε τα άρθρα μου όλη αλήθεια για τους Βρίηλ και θα καταλάβετε, όσοι θέλουν να διαβάσουν τα 5 αυτά άρθρα ας πατήσουν ΕΔΩ!!!! Σύμφωνα με τον William Copper ( Γουίλλιαμ Κούπερ ήταν αυτός που έβγαλε στην φόρα όλα τα μυστικά σχέδια των ΗΠΑ αλλα και τις αποδείξεις ότι η περιοχη 51 στις ΗΠΑ διοικούταν από τους γνωστούς εξωγήινους Γκρίζους, τον σκότωσαν ένα πρωί τελείως άδικα ως προειδοποίηση …. – http://en.wikipedia.org/wiki/Milton_William_Cooper ) ήταν ένα όπλο που ήταν σε θέση να καταστρέφει τότε σε ακτίνα δύο μιλίων, με χαμηλό στόχο, χαμηλής συχνότητας μέσο ηχητικών κυμάτων!!!! Υπάρχουν επίσης στοιχεία ότι οι Γερμανοί είχαν τεχνολογία βαθμωτού κύματος και σίγουρα είχαν την τεχνολογία αντί-βαρύτητας όπου τους είχε δοθεί από τους περίφημους Γκρίζους – http://en.wikipedia.org/wiki/Grey_alien , όπου και είχαν το πρώτο γνωστό ατύχημα UFO στη Γερμανία το 1939 –http://www.thinkaboutitdocs.com/1936-black-forest-germany-ufo-crash/ !!!! Λεπτομέρειες θα βρείτε στα άρθρα μου για τους Βρίηλ που σας είπα ποιο πάνω!!!!
Το 1940 οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει ένα στόλο από UFO σε οκτώ εγκαταστάσεις σε όλη τη Γερμανία!!!! Οι Ρώσοι, οι οποίοι πήραν πολλούς Ναζί επιστήμονες αιχμάλωτους στη Σοβιετική κατεχόμενη Γερμανία το 1946, ανάγκασε τους Γερμανούς επιστήμονες να κατασκευάσουν το δικό τους στόλο από UFO, το οποίο ονόμασαν << COSMOSPHERES –http://www.abovetopsecret.com/forum/thread456926/pg1 >>!!!! Οι επιστήμονες Ναζί έφτιαξαν επίσης για τους Ρώσους βαθμωτούς πομπούς και όπλα δέσμης σωματιδίων ( Λέιζερ )!!!!
Ο Τέσλα έλεγε συχνά ότι δεν ήταν γήινος!!!! Ότι άκουγε ομιλίες από τους πατριώτες του από έναν << μακρινό πλανήτη >>, οπότε ίσως αυτό ήταν η πηγή έμπνευσης για τις εφευρέσεις του!!!!! Τέσλα συνήθιζε με τα βαθμωτά κύματα του να δημιουργεί σεισμούς και δονεί κτίρια-στόχους ρίχνοντας τα σε κομμάτια, ακόμα και αυτά που δεν βρίσκονταν κοντά στο στόχο!!!! Δημιούργησε το ίδιο αποτέλεσμα με τους μαζικούς πομπούς πηνίο << Τέσλα >> και ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ δυνατός στα βαθμωτά κύματα μέσω του πυρήνα της γης στους αντίποδες και πίσω στην περιοχή του πομπού!!!!
Μια πολύ μικρή γεννήτρια 10kW ενεργειακού επιπέδου με μερική μόνο ιπποδύναμη επέτρεψε γρήγορα τη συσσώρευση με συντονισμό σε εκατομμύρια ιπποδύναμη προς στα κυκλώματα του πηνίου σε << σε πομπό μεγεθυντικής ενέργειας >>!!! Μπορούσε να παράγει ένα είδος νέας αστραπής τοξωτού επιπέδου από το κύκλωμα στα σημεία της γείωσης ή από το σφαιρικό σύστημα της κεραίας!!!! Αυτό που λέει η υπόθεση είναι << ΠΡΟΣΕΞΤΕ >> ότι μπορούσε από την Νέα Υόρκη π.χ. να δημιουργήσει τοξωτή αστραπή με τη χρήση βαθμωτών << δυνατών >> κυμάτων και να τις στείλει σε όποιο σημείο της γης ήθελε με πολύ καταστροφικά αποτελέσματα!!!! Τα βαθμωτά κύματα έφευγαν διάσπαρτα, αλλά αξιοποιούταν ως σωματίδια από το hyperpsace ( Χάηπερσπεης – http://en.wikipedia.org/wiki/Hyperspace ), ειδικά στους αντίποδες ( απέναντι πλευρά ) του πλανήτη!!!! Λένε ότι σταμάτησε την όλη αυτή έρευνα του όταν αποφάσισε από την Αμερική να στείλει την τοξωτή αστραπή του κάπου στην Ρωσία όπου και έγινε η τόσο αινιγματική έκρηξη στις 30 Ιουνίου του 1908 στην Τοτούνσγκα – http://www.teslasociety.com/tunguska.htm όπου και αφάνισε εκατομμύρια εκτάρια δάσους και χιλιάδες ζώα!!!! Μάλιστα την βραδιά της έκρηξης υπήρχαν αναφορές από την Μόσχα ότι για λίγο ο ουρανός κοκκίνησε σαν να έγινε κάπου μια μεγάλη έκρηξη!!!! Αν και η Μόσχα ήταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά….
Ο Τέσλα ισχυρίστηκε ότι η τοξωτή αστραπή του όπου την ονόμασε << ακτίνα θανάτου >> μετά το πείραμα του ότι είχε πετύχει με ακρίβεια χιλιάδων μιλίων με επιτυχία, είπε ότι η συσκευή αυτή θα ήταν χρήσιμη κατά αεροσκαφών αλλα δήλωσε ότι θα την απενεργοποιούσε διότι θα μπορούσε κάποιος αν ήθελε να αφανίσει ολόκληρες πόλεις ή ακόμα και χώρες από τις εκρηκτικές μεταδόσεις του ΕΜ μέσο διηπειρωτικών αποστάσεων σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη!!!! Σύμφωνα με το βιβλίο <<  HAARP – Η το απόλυτο όπλο Συνωμοσίας – http://el.wikipedia.org/wiki/Haarp >> από τον Jerry E. Smith ( Τζέρι Ε. Σμιθ – http://en.wikipedia.org/wiki/Jerry_E._Smith ), ισχυρίστηκε ότι ο πομπός του Τέσλα μπορούσε να παράγει 100 εκατομμύρια βολτ πίεσης, με συνεχόμενο ρεύμα έως 1000 αμπέρ, όπου και είναι ένα επίπεδο ισχύος των 100 δισεκατομμυρίων βατ ( !!!!! ).
Θα μπορούσε να προβάλει την ενέργεια μιας πυρηνικής κεφαλής με ραδιοκύματα σε οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο μπορώντας να την εξαϋλώσει με την ταχύτητα του φωτός!!!! Έτσι λοιπόν λένε ότι υπάρχει απόδειξη ότι το όπλο του Τέσλα χρησιμοποιήθηκε μόνο μια φορά σύμφωνα με τον Σμιθ!!!!
Η δύναμη της έκρηξης στη Τουνγκούσκα υπολογίστηκε ότι ήταν 10-15 μεγατόνους ΤΝΤ, όπου ο Oliver Nichelson ( Όλιβερ Νίκελσον – http://energythic.com/view.php?node=243 ) υπολογίζει ότι συσκευή του Τέσλα μπορούσε να παράγει για πλάκα!!!!
Η έκρηξη όπως είπα και ποιο πάνω ισοπέδωσε εκατομμύρια στρέμματα πευκοδάσους και σκότωσε δύο ανθρώπους, μαζί με ολόκληρα κοπάδια ταράνδων και άλλα ζώα. Μεταξύ 1907 και 1908 ο Τέσλα έγραψε για τις καταστροφικές επιπτώσεις αυτού του μηχανήματος και έγραψε για αυτό και πάλι εννέα χρόνια αργότερα λέγοντας:
“…αυτό είναι αναπόφευκτο, ο [πομπός] μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταστρέψει πόλεις και ζωές >>.
Βέβαια η έκρηξη της Τουνγκούσκα ήταν η ίδια ημέρα με το πείραμά του Τέσλα όπου δεν παραδέχθηκε ποτέ δημοσίως…..
Ο Harry Mason ( Χάρι Μέησον – http://en.wikipedia.org/wiki/Harry_H._Mason ), δήλωσε ότι μια έκθεση το 1938 σε εφημερίδα δήλωσε ότι η << ακτίνα θανάτου >> του Τέσλα έφταναν μέχρι 50 εκατομμύρια βολτ σε μια νέα μορφή ακτινών κύματος μόνο εκατό εκατομμυριοστά του ενός εκατοστού σε διάμετρο και βασίστηκε σε μια εντελώς νέα αρχή της φυσικής που θα μπορούσε να παράγει μια ποιο μεγάλη σε δύναμη ακτίνα θανάτου αν το ήθελε!!!!
Σύμφωνα με τον Μέησον, ένας Αυστραλός, ο οποίος εφηύρε μια άλλη << Ακτίνα Θανάτου >> βρέθηκε να έχει πυροβοληθεί στην καρδιά στην Αγγλία το 1937!!!! Ο Τέσλα είχε ισχυριστεί ότι η συσκευή του θα μπορούσε να λιώσει σε δευτερόλεπτα έναν πετρέλαιο κινητήρα, και ότι αν στόχευε στο φεγγάρι, θα μετέτρεπε ένα σημείο στη επιφάνεια μέχρι που θα πυρακτωνόταν!!!!!!! Κύματα Ανυσμάτων – http://www.biomed.ntua.gr/Portals/1/presentations/undergraduate/ecg_02.pdf μπορούν να παράγουν μια μεγάλη δύναμη απώθησης επί του ατομικού πυρήνα, παρακάμπτοντας τα εξωτερικά κελύφη ηλεκτρονίων, άμεσα σε μηχανική παρεμβολή με τα συστατικά του πυρήνα!!!!
Ιδιωτική έρευνα στις ΗΠΑ δείχνει ότι τα βαθμωτά κύματα λειτουργούν σε μια μη-γραμμική διάσταση του χρόνου η οποία είναι το υπερδιάστημα, σε οποιαδήποτε ταχύτητα από μηδέν έως άπειρο, καθώς δεν περιορίζονται στην ταχύτητα του φωτός!!!!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα, περισσότερα δυτικά πανεπιστήμια αγνοούν και καλά το έργο του Τέσλα και δεν λένε κουβέντα με την δικαιολογία ότι οφείλεται σε μια συνωμοσία για να σταματήσει την ελεύθερη ενέργεια – http://tesla.esa.gr/2013/01/blog-post_834.html και την τεχνολογία της αντί-βαρύτητας –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1 , λόγω της απώλειας των χρημάτων από τις μεγάλες επιχειρήσεις που θα παράγονταν από αυτό, αλλά της Ανατολικής Ευρώπης και τα Ρωσικά πανεπιστήμια περιλαμβάνουν την μελέτη στο πρόγραμμα σπουδών τους, η οποία είναι ο λόγος που οι ΗΠΑ δεν είχαν αντιληφθεί ότι τα βαθμωτά κύματα είχαν χρησιμοποιηθεί εναντίον τους, λόγω μη εξοπλισμού για την ανίχνευση τέτοιων κυμάτων, έως ότου είχαν δεχθεί κρυφά επίθεση για δέκα χρόνια από τους Ρώσους με τη χρήση τους, περίπου το 1960, όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε ανακοινώσει ότι:
Ο Χρουστσόφ –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CF%84%CE%B1_%CE%A7%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CF%83%CF%8C%CF%86 “Δηλαδή οι Σοβιετικοί είχαν κάποια άγνωστα υπέρ όπλα”.
Μετά λέγεται ότι ήταν οι Ρώσοι που κατέρριψαν όλα τα αμερικανικά διαστημικά λεωφορεία και τους δορυφόρους το 1977 και όχι όπως λένε σήμερα η ομάδα << Ε >>, οι ΗΠΑ ήταν εντελώς στο έλεός τους, η Ρωσία έστελνε ανοιχτά τις λεγόμενες << κοσμοσφαίρες >> δηλαδή τύπου ΑΤΙΑ πάνω από τις ΗΠΑ!!!! Αυτά με δέσμη σωματιδίων αλλα και όπλα βαθμωτής ακτίνας ( Λέιζερ δηλαδή – http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%AD%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CF%81 ) που αναπτύχθηκε με την τεχνογνωσία των συλληφθέντων ναζί επιστημόνων είχαν δημιουργήσει απίστευτα γεγονότα όπου οι Αμερικανοί τα έλεγαν αεροπορικά ατυχήματα!!!!
Μετά από αυτό μια τεράστια προσπάθεια έγινε για την ανάπτυξη όπλων δέσμης στις ΗΠΑ Το FBI είχε πραγματοποιήσει τις επιστημονικές εργασίες όλες του Τέσλα για αρκετά χρόνια, η εν λόγο έρευνα ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό….
Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν την κατασκευή των δικών τους βαθμωτών κυμάτων πομπών εκτός ΗΠΑ σε μέρη όπως η Αυστραλία, η Αλάσκα, Πουέρτο Ρίκο, η Γροιλανδία η Νορβηγία, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Τέσλα!!!!  Ωστόσο, έφτιαξαν επίσης πομπούς δέσμης σωματιδίων στο Mάουντακ, Λος Άντζελες, και Λος Άλαμος –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%AD%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CF%81 !!!! Μία από τις πρώτες βάσεις που στέγασαν την τεχνολογία Τέσλα, και ως εκ τούτου, ήταν πολεμική ναυτική βάση Έξμαουθ στη Δυτική Αυστραλία που χτίστηκε το 1968 ( πιστέψτε με έχει πολύ ενδιαφέρον – http://loveforlife.com.au/content/11/01/26/us-military-haarp-facility-exmouthwestern-australia-even-more-advanced-one-alaska ) , και πειραματιζόντουσαν έως το 1969, όπου είχαν ελεύθερη πρόσβαση στην έρημο της Αυστραλίας για να δουν τα περίφημα πλέον όπλα τους στην πράξη!!!!
Η Pine Gap ( Πάην Γκάπ πιστέψτε με και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον – http://www.rense.com/general79/pine.htm αλλα και κάποιοι θεωρούν υπεύθυνη την βάση αυτή για τον χαμό της πτήσης 370 των Μαλλεσιανών αερογραμμών – http://www.smh.com.au/world/flight-mh370-malaysia-wants-access-to-data-from-pine-gap-20140319-352ta.html ), μια άλλη αμερικανική στρατιωτική βάση στο κέντρο της Αυστραλίας ήταν μία άλλη περιοχή η οποία άρχισε να λειτουργεί το 1970 και έχει δύο βαθμωτούς πομπούς!!!! Ακόμα κι αν ο Tom Bearden ( Τομ Μπίρντεν – http://homepages.ihug.co.nz/~sai/Beard_bio.htm ), πυρηνικός φυσικός και ειδικός εμπειρογνώμονας στα βαθμωτά όπλα, ισχυρίζεται ότι η ΗΠΑ αγνοούσαν εντελώς τα ρωσικά όπλα βαθμωτού κύματος όπου έκαναν επιθέσεις με δέσμες σωματιδίων που ποτέ δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, κρυφά οι ΗΠΑ είχαν τα δικά τους όπλα που άρχισαν να χρησιμοποιούν όχι μόνο την τεχνολογία Τέσλα, αλλά και από εξωγήινες συμμαχίες, όπου και αποκτούσαν προηγμένη τεχνολογία χιλιάδες χρόνια μπροστά!!!!
pain gapΗ βάση Πάην Γκάπ στην Αυστραλία!!!!
Ωστόσο, λόγω των διαφορετικών παρατάξεων σε αντίθεση με το άλλο σε θέσεις εξουσίας, οι διάφορες υπηρεσίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ ερευνούσαν η κάθε μια χωριστά!!!!
Μια φατρία εξωγήινων ( !!;!! ) ήταν που ταξιδεύαν στο χρόνο, σε όλο το σύμπαν στη δεκαετία του 1960, με τα σέβη της Αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, διότι πίστευαν ότι πολεμούσαν στο μέλλον, και πηγαινοερχόντουσαν μέσα από αστροπύλες, όπως στη σειρά επιτυχημένη σειρά Star Gate SG1 ( Σταρ Γκέητ ΣΓ1 –http://en.wikipedia.org/wiki/Stargate_SG-1 )!!!! Το << επίσημο >> διαστημικό πρόγραμμα δεν μπορούσε να συνεχιστεί στο φεγγάρι, αλλά είπαν ψέματα για αυτό και τα ταξίδια στο φεγγάρι φαίνεται ότι όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλα συνεχίστηκαν μέσο των περίφημων << Μαύρων Αποστόλων >>!!!!
Σύμφωνα με τους ερευνητές συνωμοσίας ( όπου εσείς ξέρετε να θάβετε μια χαρά << σκεπτικιστές – θεωρητικοί – διανοούμενοι ), λένε ότι πίσω από αυτές τις πολλές τις τεχνολογικές εγκαταστάσεις ήταν οι πρώην Ναζί επιστήμονες, οι οποίοι ήταν τόσο έξυπνοι ώστε να αποικηθεί ήδη Ανταρκτική, η Σελήνη και ο Άρης πριν από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!!!!! Για αυτό έχω φέρει αποδείξεις ειδικά για την Ανταρκτική με τα άρθρα μου << ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΗΛ >> 5 άρθρα όπου μπορείτε να διαβάστεΕΔΩ!!!! Επίσης πολλά για το φεγγάρι όπου κάποιοι κορόιδευαν όταν ανάρτησα το άρθρο << ΣΒΑΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ >> οποίος θέλει να διαβάσει το άρθρο αυτό ας πατήσειΕΔΩ!!!! Σχέδια τεχνικών των Ναζί για UFO βρέθηκαν στη Γερμανία μετά τον πόλεμο και υπήρξε μια τρελή βιασύνη των Αμερικανών, Βρετανών, των Γάλλων και Ρώσων για να αρπάξουν τους καλύτερους Ναζί επιστήμονες για τον εαυτό τους!!!!
Σύμφωνα με το βιβλίο << UFOs : Των Ναζί Σούπερ όπλο >> που έγραψε ό Mάττερν και ο Φρίντριχ ( γραμμένο στη Γερμανία τη δεκαετία του 1950, αλλά δημοσιεύτηκε στον Καναδά μόνο το 1960, επειδή δε τολμούσε κανείς Γερμανικός εκδοτικός οίκος να το εκδώσει http://www.amazon.com/UFOS-Secret-Weapons-Mattern-Friedrich/dp/1606111167 ) αναφέρει ότι οι Αμερικανοί ήταν οι πιο έξυπνοι στην σύλληψη πολλών αξιόλογων επιστημόνων, προς μεγάλη οργή των Γάλλων, Βρετανών και ειδικά των Ρώσων όπου και αυτός ήταν ο κύριος σκοπός της έχθρας αναμεταξύ τους με αποκορύφωμα τον ψυχρό πόλεμο!!!!
Η Αμερικανική απαγωγή επιστημόνων του εχθρού ήταν τόσο τέλεια διότι εκτός των επιστημόνων έπρεπε να μαζέψουν και κάθε γραπτό για την τεχνική ορολογία του κλάδου των αεροσκαφών όπου περιελάμβανε πάνω από 75.000 ξεχωριστούς όρους!!!! Ολόκληρων γερμανικών εργοστασίων, συμπεριλαμβανομένου κάθε παξιμάδι και βίδα, μοντέλα, σχέδια και πρωτότυπα απεστάλησαν στην Αμερική, σε μικρότερο βαθμό, ήταν των άλλων συμμάχων, αλλά!!!! Ότι η Αμερική πήρε σε ποιότητα, οι Ρώσοι πήραν σε ποσότητα!!!!
Το βιβλίο ισχυρίζεται ( χωρίς να το έχει διαψεύσει κανείς μέχρι σήμερα ) ότι οι Ρώσοι στις 21 και 22 Οκτώβρη του 1946 ( στη Σοβιετική κατεχόμενη Γερμανία ) έστειλε βαριά οπλισμένους στρατιώτες να μεταφέρουν 275.000 Γερμανούς επιστήμονες ειδικούς, καθώς και τις οικογένειες τους όπου τους μετέφεραν σε περίπου σαράντα άγνωστες τοποθεσίες στη Ρωσία!!!!
Στην αρχή αναγκάστηκαν να υπογράψουν συμβάσεις εργασίας για πέντε χρόνια και εργάζονταν είκοσι ώρες το εικοσιτετράωρο για τρία κύπελλα μπορς σούπας και μια φέτα ψωμί καθημερινά!!!!
Τα σχέδια και οι κατασκευές των Ρώσων με την επιτακτική βοήθεια των Γερμανών επιστημόνων ήταν:
  • 40% επί των αεροσκαφών και τζετ στην μηχανική ανάπτυξη τεχνολογίας!!!!
  • 31% για τον σχεδιασμό των αεροσκαφών τύπου τζετ!!!!
  • 6,5% για τα ραδιόφωνα και τηλέφωνα!!!!
  • 4,5% για τους αγωγούς!!!!
  • 2% για την ατομική έρευνα!!!!
  • 1,5% στην τηλεόραση!!!!
Αλλα ας πάμε όμως κοντά στην αρχή, στο παρελθόν, το 1920 ο Τέσλα είχε δημιουργήσει τις αποκαλούμενες << Ασπίδες Τέσλα –http://www.cheniere.org/books/part1/teslaweapons.htm >> κατά των βαθμωτών κυμάτων που ισχυριζόταν πως μπορούσε να υπερασπιστεί μια ολόκληρη χώρα κατά επίθεση συγχρόνων αεροσκαφών αλλα και ΑΤΙΑ, δημιουργώντας ένα φράγμα που έχει κατασκευαστεί από ενέργεια που δεν μπορούσε να την περάσει τίποτα!!!!
Οι Σοβιετικοί είχαν πρόσβαση σε όλες τις εργασίες του κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους για τα << Υπέρ όπλα >> τέτοια όπλα όπου ταίριαζαν με των ΗΠΑ τις βόμβες όπου έριξαν στην Ιαπωνία, με την μόνη διαφορά ότι δεν ήταν βόμβες αλλα Πύραυλοι πράγμα που κατάφεραν οι Αμερικάνοι μετά από χρόνια!!!! Όλη η δουλειά του Τέσλα απεστάλη στην κομμουνιστική Γιουγκοσλαβία μετά το θάνατό του το 1943, όπου είχαν εύκολη πρόσβαση οι Σοβιετικοί!!!! Μέχρι το 1914, σύμφωνα με το Χάρι Μέησον ( χωρίς κανένας ακόμα μέχρι σήμερα να τον διαψεύσει ), ο Τέσλα προέβλεψε τον ηλεκτρικό έλεγχο της ατμοσφαιρικής υγρασίας και περιγράφει πώς να το κάνουμε αυτό με τον τεράστιο πομπό του και ακόμη πώς να ελέγξουμε το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ήλιου για να τροποποιεί τη δράση του στη γη με τη χρήση του βαθμωτού πομπού!!!! Επίσης, πώς να μετατρέψει τη νύχτα σε μέρα αλλα και στο πως να κάνουν θάλασσα και αέρα να είναι ήπιοι για ασφαλέστερα ταξίδια του ναυτικού και της αεροπορίας!!!! Δήλωσε ότι είναι δυνατό να κατασκευάσει μια EM θωράκιση για να σταματάει τη φθορά από την πυρηνική ακτινοβολία!!!!
Ο Τέσλα είπε ότι είναι δυνατόν να τονώσει τον πυρήνα σε εκρηκτική ή ταχεία γενική μεταστοιχείωση!!!! Περίπου το 1908 ο Τέσλα ανακάλυψε ότι ενέργεια ανυσμάτων, χωρίς απώλεια ενέργειας, χρησιμοποιώντας ένα συμβολόμετρο καταφέρνοντας να υποστούν τήξη από τη διασταύρωση των δύο δοκών βαθμωτού κύματος!!!! Με το συμβολόμετρο ( διέσχισε δέσμη ) μια τεχνική όπου δημιούργησε, από γιγάντια στάσιμα κύματα όπου μπορούν να συνδυαστούν για να παράγουν μια εστιασμένη ακτίνα πολύς μεγάλης ενέργειας μεγαλύτερης του Λέιζερ!!!!
Αυτή την ίδια τεχνική στη συνέχεια χρησιμοποίησε για να παράγουν τεχνητούς σεισμούς που κατάφερε σε μακρινούς στόχους!!!! Σημείωσε ότι αυτό θα μπορούσε εύκολα να βγει εκτός ελέγχου μετά την έναρξή της δόνησης μέσα από τη Γη και θα μπορούσε πραγματικά να προκαλέσει τη Γη να δονείται τόσο ώστε να κάνει την επιφάνεια κομμάτια μετακινώντας κατά πολύ τις τεκτονικές πλάκες!!!!! Το πείραμα του είχε αποδειχθεί τόσο ισχυρό, ώστε κατά τη διάρκεια της φάσης δοκιμών του αυτός κατάστρεψε το μηχάνημα του με μια βαριοπούλα για να σταματήσει τις δονήσεις από την καταστροφή ολόκληρης της γειτονιάς του!!!!
Τα << Δυναμικά Σωματίδια – http://www.physics.ntua.gr/gr/dpms_phys_tech-apl.htm >> είναι τα σωματίδια τα οποία είναι ανοργάνωτα στο υπερδιάστημα, όπου πρόκειται για καθαρή ενέργεια όπου δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει στο φυσικό κόσμο!!!!
Μπορούν να αξιοποιηθούν για να δημιουργήσουμε διαφορετικές συχνότητες των βαθμωτών κυμάτων και μπορούν να κατασκευαστούν τεχνητά!!!! Αυτή η ενέργεια προκύπτει και σταθεροποιείται μόνο αν οι πομποί βρίσκονται σε υψηλότερο δυναμικό σημείο αναφοράς από την παρέμβαση ( ανάμειξη ) ζώνης!!!! Εάν οι πομποί καθορίζονται σε ένα χαμηλότερο δυναμικό, η ενέργεια << φιάλη >> νέου αναδύεται πίσω στους πομπούς που πρέπει να διατεθεί, για να μην καούν οι πομποί!!!!
Αν δύο μονά συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά βαθμωτά ( Ηλεκτρομαγνητισμός ) κύματα, που περιέχουν μηδέν-φορέα και τεχνητές δυνατότητες τέμνονται, έτσι τα πραγματικά όμως παρατηρήσιμα ηλεκτρομαγνητικά αποτελέσματα της ενέργειας των κυμάτων δημιουργούνται ραγδαία, αν και καμία ενέργεια ΕΜ δεν έχει ξεπηδήσει μέσα από τον παρεμβαίνοντα χώρο!!!! Αόρατα κύματα της καθαρής δυναμικής ενέργειας χωρίς άμυλο πεδίο δύναμης, με τη χρήση τεχνητών δυναμικών φαινομενικών παραγόντων όπου δεν υπάρχουν σύμφωνα με τη συμβατική επιστήμη, αλλά αυτό είναι εφικτό επειδή είναι ανιχνεύσιμα με κανονικό εξοπλισμό ανίχνευσης!!!!
Όμως μπορούν να κατασκευαστούν με το πολωτικό τους ή την συμπύκνωση << Δυναμικών Σωματιδίων >> σε μια ροή δύναμης, το οποίο όταν συγχωνευθεί χρησιμοποιώντας δύο ράβδους, παράγει πραγματικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα!!!!
Αν ο πομπός χρησιμοποιεί το δυναμικό πάνω από εκείνη της φιάλης ενέργειας, η ανιχνεύσιμη ενέργεια αναδύεται στην εν λόγω ζώνη και ονομάζεται << εξώθερμη λειτουργία >>!!!! Για την εξαγωγή της ενέργειας πίσω στον πομπό από τη φιάλη της ενέργειας, οι δυνατότητες πρέπει να είναι μικρότερες από εκείνη που παράγεται σε μια ενεργειακή φιάλη!!!! Αυτό είναι και ονομάζεται ενδόθερμη κατάσταση!!!! Εάν δύο πομποί μεταδίδουν ένα χρονομετρημένο παλμό και οι δύο παλμοί συναντώνται, τότε μια εμφάνιση έκρηξης ή εκχύλισης λαμβάνει χώρα στη μακρινή ζώνη παρεμβολής, ανάλογα με το αν εξωθερμική ή ενδοθερμική λειτουργία χρησιμοποιείται!!!! Ωστόσο, δεν υπάρχει ανιχνεύσιμη ροή ενέργειας μεταξύ των πομπών και της τομής των δύο ράβδων όπου υπάρχουν ως κλειδωμένοι στα τεχνητά << Δυναμικά Σωματίδια >>!!!!
Αυτό βέβαια υποτίθεται ότι δεν υπάρχει!!!! Όπως λένε οι βαλτοί που γνωρίζουν την όλη κατάσταση αλλα και οι αδαής:
Η ροή της ενέργειας μεταξύ των πομπών και των διασταυρούμενων δεσμών δεν υπάρχει στα ενδιάμεσα << Δυναμικά Σωματίδια >> ως ένα πεδίο δύναμης ΕΜ, αλλα μόνο ως κλειδωμένο σε τεχνητό δυναμικό!!!! Εάν η μετάδοση κυμάτων είναι συνεχής, η ενέργεια εμφανίζεται φυσικά μεταξύ των ράβδων ως συνεχής!!!! Εάν οι πολλαπλές συχνότητες μεταδίδονται επί των ράβδων, στην πρώτη διασταύρωση των ράβδων τότε εμφανίζεται μια σφαίρα ή σχήμα δίσκου 3 διαστάσεων…..!!!!
Χρησιμοποιώντας την μετάδοση παλμών – http://en.wikipedia.org/wiki/Transmission-line_pulse με μια παρορμητική ή εκρηκτική εμφάνιση αυτής της μορφής ενέργειας φαίνεται, αλλά αν χρησιμοποιείτε με συνεχή τρόπο μια συνεχής μορφής πλάσματος εμφανίζεται λαμπερά και γίνεται ορατό!!!! Η ώθηση της ενδόθερμης λειτουργικής ενέργειας εξάγεται και δημιουργεί μια κρύα έκρηξη ή απότομη ψύξη, και αυτό μπορεί να ακούγεται σαν βροντή!!!! Η εξόρυξη ενέργειας από την μακρινή διασταύρωση των Ράβδων δημιουργεί ποιο ενδόθερμη κατάσταση κάνοντας να επανεμφανιστούν στους πομπούς!!!!
Οι Σοβιετικοί χρησιμοποιούν μια μέθοδο ονόματι << μέθοδος της χωματερής >> όπου πρόκειται για μέθοδο προσωρινής δέσμευσης και αποθήκευσης σε συσσωρευτές θερμότητας επάνω στους πομπούς!!!! Ένα δεύτερο << οβιδοβόλο >> ήταν σε εξώθερμη λειτουργία και χρησιμοποιείτο για να εστιάσει δυναμική ενέργεια σε μία απομακρυσμένη θέση, συχνά το νησί Μπένετ, βόρεια της Σιβηρίας στην Αρκτική Θάλασσα, όπου παράξενες εξατμίσεις << αερίων >> συνεχώς παρατηρούνται από την Αμερικανικούς δορυφόρους που παρακολουθούν τον καιρό!!!!
map
Αρκετά κύματα ανυσμάτων αποστέλλονται από διαφορετικούς πομπούς όπου μπορούν επίσης να κατασκευαστούν για να συνδυάζονται με συμβολομετρία για να παράγουν μια πολύ υψηλή περιπτυγμένη ενέργεια πλάσματος ή να περιέχεται από ενέργεια πλάσματος, με οποιαδήποτε επιθυμητή εκπομπή φωτός, το σχήμα, το χρώμα και την ένταση!!!! Αυτές οι φιάλες γίνεται να τοποθετηθούν σε δορυφόρους ( όπως και έχει γίνει ) γύρω από τον πλανήτη κατά βούληση (ορατές ή αόρατες)!!!! Η εμφιαλώμενη αυτή ενέργεια μπορεί να απελευθερωθεί από μια περαιτέρω συγκεκριμένη μετάδοση!!!! Μπορεί επίσης να μετακινηθεί στη Γη, μέσω του αέρα από ειδικά αεροπλάνα τύπου σαν και αυτά που κάνουν τα υποτιθέμενα << εναέρια ραντίσματα >> είτε από θάλασσα μέσο διαμορφωμένων πολεμικών σκαφών αλλα και υποβρυχίων!!!!
Αν << εκραγεί >> στη γη μια τέτοια ενέργεια δημιουργείτε ένας σεισμός ως αποτέλεσμα, έτσι και γίνεται!!!!! Το αποτέλεσμα είναι ως βίαιη εσωτερική έκρηξη στην γη όπου μπορεί να ισοπεδώσει κτήρια ή μια πόλη ολόκληρη και ισούται με πυρηνική έκρηξη!!!!
Σύμφωνα με τον Bearden ( Μπίρντεν ) ο λειωμένος πυρήνας της ίδιας της γης μπορεί να έχει τεράστια ενέργεια που εξάγεται άμεσα από αυτό, οι Σοβιετικοί μπορεί να το κάνουν αυτό με ελαφρά παραλλαγή, χρησιμοποιώντας όπλα από βαθμωτά κύματα EM!!!! Σήμερα βέβαια και οι Αμερικάνοι, οι Γάλλοι, οι Βρετανοί, οι Κινέζοι, και η Βόρεια Κορέα κάνουν προσπάθειες εδώ και ένα χρόνο για να αποκτήσουν τέτοια όπλα!!!! Για θυμηθείτε το 2004 τον σεισμό στον Ινδικό Ωκεανό με χιλιάδες θύματα αλλα και τον ποιο πρόσφατο στην Ιαπωνία με το καταστροφικό Τσουνάμι!!!! Ε!;! δεν το πιστεύετε!;! Το 2004 η γενική γραμματέας του ΟΗΕ είχε πει δημόσια ότι είχαν υπόνοιες ότι δεν ήταν φυσικός ο σεισμός και ότι κάποιο κράτος ευθυνόταν για αυτό, και ότι θα έκαναν ενέργειες να το έβρισκαν ( σιγά μη το έβρισκαν ) ποιο από όλα αυτά τα κράτη ήταν!!;!! Όσο για τον καταστροφικό σεισμό από το τσουνάμι της Ιαπωνίας θα επανέλθω για τους λόγους που χτύπησαν την Ιαπωνία με τέτοιο όπλο!!!! Και μην πεταχτεί κανένας να πετάξει καμία κοτσάνα από τους έξυπνους φανφαρολόγους διότι ότι πω και αναφέρω θα είναι με τα αποδείξεων και οπότε πάλι θα εκτεθείτε όπως τόσες φορές στο παρελθόν!!!!
Ας συνεχίσω….
Τα << Κλιμακωτά Ζεύγη –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%82   >> συχνότητας -12 kHz εκτός ότι μεταδίδονται από την ίδια τη γη και μπορεί να εξαχθεί ως τεράστια πηγή ηλεκτρικού ρεύματος ( αλλα γιατί να το κάνουνε ), το αξιοποιούν έτσι ώστε να μεταδίδεται σε απίστευτα ισχυρά συστήματα βαθμωτών όπλων!!!!
Οι ενέργειες αυτές των βαθμωτών κυμάτων ως όπλα ονομάζονται οβιδοβόλα (ονομάζονται επίσης και σφαίρες Τέσλα – https://van.physics.illinois.edu/qa/listing.php?id=2282 ) τις έχουν δει πάνω από το Νότιο Ειρηνικό από αεροσκάφη, καθώς και παρατηρητές εδάφους στο Αφγανιστάν και το Ιράν!!!!
Σύμφωνα με τον Μπίρντεν από τον Ιούλιο του 1976, οι Ρωσικοί βαθμωτοί πομποί έχουν στείλει συνεχώς μεταδόσεις που διαταράσσουν τα συστήματα επικοινωνίας του κόσμου στη ζώνη 3-30 ΜΗζ!!!! Για ψάξτε το οι ραδιοερασιτέχνες να δείτε πόσο δίκιο έχει!!!!
Ο θόρυβος που δημιουργεί είναι σαν το χτύπημα ενός δρυοκολάπτη που ραμφίζει ένα κομμάτι ξύλου, έτσι του έχουν δώσει το παρατσούκλι <<  δρυοκολάπτες >>http://www.sourcewatch.org/index.php?title=Project_Woodpecker !!!! Η δύναμη των τεράστιων πομπών ποικίλλουν, αλλά λένε ότι κυμαίνονται τόσο υψηλές όσο αρκετές εκατοντάδες μεγαβάτ, ονομαστικά 100 μεγαβάτ!!!! Πολλά έθνη έχουν διαμαρτυρηθεί, αλλά εξακολουθούν να συνεχίζονται μέχρι σήμερα!!!! Οι Ρώσοι απλά δημιουργούν την εξάπλωση του φάσματος ώστε να στραφούν σε άλλες συχνότητες περιοδικά!!!!
Δύο με τρεις βαθμωτούς πομπούς πάνω από τα ραντάρ στον ορίζοντα από αυτούς τους δρυοκολάπτες μπορεί να τέμνονται μεταξύ τους ασταμάτητα πάνω από τις ΗΠΑ!!!! Ένα πλέγμα τομής επί του συνόλου των ΗΠΑ σχηματίζεται με παρεμβολή ως κυματομορφή των δύο κύριων πομπών δρυοκολαπτών!!!! Αυτά τα δοκάρια ακολουθούν την κυματοδηγό γη-ιονόσφαιρα με καμπύλη γύρω από τον πλανήτη!!!! Αυτό γίνεται για να ανιχνεύσουν πυραύλους και στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα αν απογειωθούν από τις ΗΠΑ!!!!
Ωστόσο, αυτό το μαζικο Ρωσικό δίκτυο που καλύπτει μεγάλες περιοχές των ΗΠΑ έχει και άλλες λειτουργίες πιο σκοτεινές όπως στον ελέγχου του νου, σύμφωνα με Μπίρντεν!!!!
Ένα σήμα διαμόρφωσης ELF ως φάση-κλειδωμένη στα 10 Hz έχει συχνά ανιχνευτεί σε πολλαπλές συχνότητες ως δρυοκολάπτης ταυτόχρονα!!!! Αυτή η διαφοροποίηση εφόσον είναι αρκετά ισχυρότερη από την αντήχηση Schumann – Σκχάμμαν ( η συχνότητα των φυσικών μαγνητικών πεδίων της Γης – http://en.wikipedia.org/wiki/Schumann_resonances ) μπορεί να << υπνωτίζουν >> ανθρώπους ως αναγκαστική μη επιθυμητή ενέργεια με το να κάνουν πράγματα που ούτε τα θυμούνται μετέπειταhttp://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82_%CE%A3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CE%BD!!!!
Τα ανθρώπινα εγκεφαλικά κύματα << συγχρονίζονται >> με τα σήματα του δρυοκολάπτη, έτσι ώστε να γίνονται πολλαπλές συνεκτικές συχνότητες ασφάλισης φάσης σε αυτά!!!! Ο Μπίρντεν γράφει ότι οι πολλαπλές συνεκτικές συχνότητες ΕΜ διοχετεύονται σε αυτούς που κάνουν πράγματα που δεν θέλουν, όπως πολλές δολοφονίες σε σχολεία ή ακόμα και σε άλλες ενέργειες όπου οι δολοφόνοι οι αυτοκτονούν ή τους σκοτώνει η αστυνομία!!!! Λέει, επίσης, ότι αυτό που έχει ονομαστεί << επεκτάσεις Φιουήερ >> μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτεθούν σε συγκεκριμένα τμήματα του εγκεφάλου γεωμετρικά!!!!
Γράφει ο Μπίρντεν:
<< Περίπου το 1950-1952, οι Σοβιετικοί ανέπτυξαν [ βαθμωτό πομπό ] EM μηχανές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα των ανθρώπων άμεσα ( λέτε για αυτό να έχουμε τόσο αδράνεια σε όσα γίνονται σαν λαός εδώ στην Ελλάδα!!;!! ), αυτό περιελάμβανε την θρυλική μηχανή ονόματι Λήδα –http://www.cheniere.org/books/analysis/history.htm , η οποία μπορεί να προκαλέσει μια κατατονική κατάσταση σε ένα θηλαστικό, όπως ένας άνθρωπος, μια γάτα, κτλ. κτλ.!!!! Στις ΗΠΑ οι επιστήμονες, αποκτώντας μία από αυτές τις συσκευές στη δεκαετία του 1980, ανέφερε ότι χρησιμοποίησαν ένα φορέα των 40 MHz, και παρήγαγαν ασυνήθιστες κυματομορφές ( που δείχνει την περιεκτικότητα πολλαπλής συχνότητας )!!!!
Δεδομένου ότι οι επιστήμονες των ΗΠΑ δεν διαθέτουν βαθμωτούς EM ανιχνευτές, δεν έχουν μετρήσεις ή γνώση των πιθανών βαθμωτών συνιστώσεων του σήματος εξόδου της Λήδας!!!! Σύμφωνα με μια Αμερικανή επιστήμονα, η συσκευή χρησιμοποιήθηκε από τη Βόρεια Κορέα ως ανάκριση στην πλύση εγκεφάλου των κρατουμένων των ΗΠΑ στη Βόρεια Κορέα κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας, και ήταν άκρως αποτελεσματική >>!!!!
Φαίνεται ότι η Ρωσία έκανε την πρώτη χρήση στις αρχές της δεκαετίας του 1960 με βαθμωτά κύματα, αλλά σύντομα ΗΠΑ πρόφτασε, την οικοδόμηση βαθμωτών πομπών εκτός Αμερικής με φόβο για τους πολίτες των ΗΠΑ και έτσι τα ανέπτυξαν στην Αυστραλία το 1968, χωρίς οι Αυστραλοί να γνωρίζουν τίποτα!!!!
Ας ξανά γυρίσουμε στο παρελθόν, το 1939, Θ Mόρεϊ στο Σολτ Λέικ Σίτι των ΗΠΑ, αφού έμαθε για την δουλειά του Τέσλα ( το κενό από το υπερδιάστημα ) έχτισε ένα εξειδικευμένο ενισχυτή, στο οποίο εξαγόταν ενέργεια από το κενό!!!!
Λειτούργησε ως ένα μακροσκοπικό πληροφοριόμετρο για τον βαθμωτό πομπό αλλα και ως συλλέκτης και έδειξε ότι παρήγαγε 50kW κλιμακωτής βαθμωτής δύναμης, χωρίς συμβατικό εισόδου!!!! Ο ενισχυτής δημιούργησε 55 καμπύλες τοπικού χωροχρόνου!!!! Μετά από δοκιμές, ένας σοβιετικός πράκτορας κατέστρεψε τη συσκευή, στην οποία Μόρεϊ είχε καταβάλει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για αυτό τότε!!!! Ποτέ δεν είχε την οικονομική θέση να το ξαναδημιουργήσουν!!!! Για λεπτομέρειες της δουλειάς του δείτε την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.cheniere.org/books/excalibur/moray.htm
Προσέξτε τώρα τα παρακάτω ο Μόρεϊ και ο Τέσλα ήταν οι πρώτοι δύο επιστήμονες που κατασκεύασαν τον κλιμακωτό ηλεκτρομαγνητισμό ονόματι ως << electrogravitation –http://thetruthnews.info/wordpress/?tag=electrogravitation – http://en.wikipedia.org/wiki/Electrogravitics >> ( ηλεκτρογκραβιτέσιον ), της τοπικής γενικής σχετικότητας και της θερμοδυναμικής!!!! Ο Τέσλα, μαζί με τον Αϊνστάιν και τον John von Neumann ( Τζων Βον Νιούμαν –http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%BF%CE%BD_%CF%86%CE%BF%CE%BD_%CE%9D%CF%8C%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%BD ) συνεργάστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1930 για να ανακαλύψουν πώς να κάνει ένα πολεμικό πλοίο να φαίνεται στο << ραντάρ αόρατο >> για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!!!! Το πείραμα ωστόσο έγινε, όταν οι πομποί είχαν ενεργοποιηθεί το 1943, το πλοίο βίαια μετά πήδησε στο υπερδιάστημα, αλλα έχασε την ροή του στο χρόνο και αυτό το πείραμα ονομάστηκε <<  Το Πείραμα της Φιλαδέλφεια  >>!!!! Βλέπετε όμως μέχρι και σήμερα παρόλα τα στοιχεία όχι μόνο τα δικά μου αλλα πολλών ερευνητών μετά αποδείξεων το ονομάζουν το << υποτιθέμενο πείραμα της Φιλαδέλφειας >> μια τεχνική υπό όρους ώστε πολλοί να λένε ότι είναι ένα παραμύθι. Μια ψυχολογική τεχνική όπου πιάνει πάντα με το κοινό, <, το Υποτιθέμενο πείραμα της Φιλαδέλφειας >>, το << υποτιθέμενο ατύχημα στο Ρόσγουελ >>, οι << υποτιθέμενοι Εξωγήινοι >> κτλ. κτλ.!!!! Δείτε την παρακάτω διεύθυνση:http://www.crystalinks.com/PhiladelphiaExperiment.html
Όχι που το πείραμα δεν είχε γίνει….όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λένε στο χωριο μου!!!!
Αργότερα όταν οι διαχειριστές του πλοίου επέστρεψαν, οι αδελφοί Κάμερον ( αν και σήμερα λένε ότι δεν έχουν τα ονόματα των ναυτών ή του πληρώματος –http://www.bielek.com/duncan.htm ), καταλήξανε στο περίφημο εργαστήριο του Mάουντακ όπου ανάφερα ποιο πάνω, με την μόνη διαφορά ότι ήταν 40 χρόνια μεγαλύτεροι!!!! Αργότερα είχαν σταλεί πίσω στο χρόνο με τηλεμεταφορά για να συνθλίψει τις γεννήτριες κάποιων γερμανικών πλοίων….για αναζητήστε τα να δείτε είναι έτσι!!;!! Έτσι λοιπόν, σημαντικές ανακαλύψεις έγιναν μετά από αυτό αλλα και με το με το πώς λειτουργούν τα ταξίδια στον χρόνο αυτό αναπτύχθηκε μυστικά από την κυβέρνηση των ΗΠΑ!!!! Όμως έμεινε στα αρχεία η όλη υπόθεση διότι οι αδελφοί Κάμερον δεν ξανά γυρίσαν ποτέ από την δολιοφθορά που επιτυχημένα έκαναν στα Γερμανικά καράβια….χάθηκαν στον γυρισμό σε κάποια παράλληλα σύμπαντα!!!! Αυτό γιατί κανείς με σιγουριά δεν ξέρει ότι μπορεί κάποιος να γυρίσει στον ίδιο χρόνο αλλα και κόσμο πράγμα που αποδείχθηκε με αυτήν την ενέργεια!!!! Αν και νόμιζαν ότι κάτι είχε πάει λάθος έστειλαν 20 εθελοντές πίσω στο χρόνο όπου ποτέ δεν ξανά γύρισε κανένας τους στο τότε παρόν!!!!
Θα μπορούσε η όλη υπόθεση να έχει προχωρήσει στο στάδιο όπου θα μπορούν να δημιουργηθούν χρόνο σήραγγες με εξειδικευμένο << ταξίδι στο χρόνο  >>, όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να πηγαίνουν σε παράλληλους κόσμους, ή το παρελθόν ή και στο μέλλον!!!! Αλλα αυτό ακόμη δεν έχει συμβεί παρόλο ότι η μηχανή του χρόνου έχει φτιαχτεί, δεν μπορούν ακόμα να την εξελίξουν ώστε να πηγαίνουν όπου θέλουν και όποτε το θέλουν χωρίς να χάνονται στους χαώδεις παράλληλους κόσμους των συμπάντων λόγο της χρονικής διαστρέβλωσης όπου δημιουργεί ο χώρος και ο χρόνος καθώς κάποιος ταξιδεύει στον χρόνο!!!! Εάν λυθεί αυτό το πρόβλημα!!;!! Πιστέψτε με ότι θα μπορούσαμε ως άνθρωποι να πάμε σε όποιο μέρος του σύμπαντος θελήσουμε ή ακόμη και στο παρελθόν της γης αλλα και στο μέλλον, έτσι πιστεύετε από πολλούς αλλα και από εμένα ότι οι εξωγήινοι εξελιγμένοι πολιτισμοί μπορούν και κάνουν συμπαντικά ταξίδια τρισεκατομμυρίων ετών φωτός μακριά από την γη, και να βρίσκονται από την μια στιγμή στην άλλη εδώ!!!!
Μα ας συνεχίσω….
Ας ξανά πάμε πίσω στο παρελθόν, όταν Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος έληξε το 1945, οι συγγενείς του Τέσλα υπέβαλαν αίτηση στην Ουάσιγκτον να λάβει δεκαεπτά τόμους εγγράφων και εξοπλισμού που είχαν αποθηκευτεί στην Νέα Υόρκη σε γκαράζ!!!!
Το 1952 αυτά τα έγγραφα είχαν αποσταλεί από τους Ρώσους κατάσκοπους στο Βελιγράδι στο μουσείο, όπου οι Σοβιετικοί τους πήραν όλα τα δεδομένα αφήνοντας τους τα πλαστά!!!!  Μην ξεχνάτε επίσης ότι υπάρχει ο ισχυρισμός ότι οι Ρώσοι βοήθησαν τους Σέρβους στο πόλεμο της Βοσνίας με την βαθμωτή τεχνολογία του Τέσλα έτσι καταρρίφθηκε το Στέλθ το πρώτο που έχει πέσει εν καιρό πολέμου αλλα και ειρήνης και έτσι δεν μπορούσαν να βρουν τα άρματα των σέρβων οι Αμερικάνοι και χτυπούσαν άρματα ανύπαρκτα αν θυμάστε λέγοντας ότι οι Σέρβοι είχαν κατασκευάσει χιλιάδες άρματα μάχης ρέπλικες για να τους ξεγελάνε….!!!! Θα μπορούσαν να είχαν νικήσει οι Σέρβοι αλλα οι Ιλλουμινάτοι – Δρακόντειοι – Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν το ήθελαν αυτό….!!!!
Ας γυρίσουμε όμως και πάλι πίσω για να μπορείτε να καταλάβετε τα πάντα:
Πιο ευνοϊκή επιστημονική τύχη ήρθε για τους Ρώσους μετά την ρίψη των ατομικών βομβών στην Ιαπωνία το 1945!!!! Όταν η Γερμανία ήρθε υπό τον έλεγχό τους, πήραν ραντάρ και όπως είπα μια μεγάλη επιστημονική ομάδα της Γερμανίας στη Σοβιετική Ένωση!!!! Εδώ θέλω να αναφέρω ότι οι Γερμανοί ήδη είχαν φτιάξει την ατομική βόμβα αλλα δεν πρόλαβαν να την χρησιμοποιήσουν – http://www.dailymail.co.uk/news/article-2014146/Nazi-nuclear-waste-Hitlers-secret-A-bomb-programme-mine.html !!!!
Οι Ναζί επιστήμονες είχε ήδη προχωρήσει στη θεωρία της διατομής και απορροφητικότητας των ραντάρ ως υλικό για τα ραντάρ!!!! Οι Γερμανοί με την καθοδήγηση των Γκρίζων ( γεννητικό τροποποιημένο είδος των Δρακονιανών ) όπου νόμιζαν ότι ήταν οι περίφημοι Βρίλ ανέπτυξαν της τεχνολογία της αντί-βαρύτητας και θα τα είχαν καταφέρει στο χρονοδιάγραμμα αυτό των έξι μηνών νωρίτερα και πιθανότατα θα είχαν κερδίσει τον πόλεμο!!!! Θυμάστε την απόπειρα δολοφονίας του Χίτλερ όπου είχαν κανονίσει κάποιοι στρατηγοί του!!;!! Είχαν έρθει σε συνεννόηση με τους Αμερικάνους για αυτό, όπου αυτοί ήταν που έφεραν τους Αμερικάνους σε επαφή με τους Γκρίζους!!!! Έτσι λοιπόν οι Γκρίζοι σταμάτησαν να συνεργάζονται με τους Ναζί και έτσι έμειναν και στην ατέλεια οι ιπτάμενοι δίσκοι που έφτιαξαν ως πολεμικές μηχανές!!!! Αν και είχαν φτιάξει κάμποσες τις εκμεταλλεύτηκαν για να διαφύγουν στην Ανταρκτική…. Διαβάστε τα άρθρα μου για τους Βρίλ ή Βρίηλ όπου σας επισημαίνω ποιο πάνω και θα καταλάβετε πάρα πολλά!!!!
Ακριβώς τα ίδια αυτά ΑΤΙΑ που είχαν κατασκευαστεί στις γερμανικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα κατά τη διάρκεια του πολέμου ήταν αυτά τα οποία είχαν ονομαστεί ΦΟΥ ΦΑΗΤΕΡΣ – http://en.wikipedia.org/wiki/Foo_fighter και ήταν οι μικρές σφαιροειδείς φωτεινές μπάλες όπου χώραγαν μόνο δυο Γκρίζους μέσα τους όπου είναι πολύ μικροκαμωμένοι ώστε να τα δουν οι Αμερικάνοι και να πιστέψουν ότι υπάρχουν όντος!!!! Τα σχέδια των τεχνικών που βρέθηκαν από τους συμμάχους στη Γερμανία έδειξαν επίσης με τι είχαν να κάνουν!!!! Ο Mάττερν και ο Φρίντριχ κατέγραψαν αμέτρητες γερμανικές εφευρέσεις μετά τον πόλεμο, οι Αμερικανοί απείλησαν τους επιστήμονες που είχαν απαγάγει στην αρχή με θάνατο αν δεν αναπαράγουν όλες τις εφευρέσεις τους και τους δόθηκαν μικρές μερίδες τροφίμων ως κίνητρο!!!!
Οι ναζί επιστήμονες εργαζόντουσαν στην περιοχή 51 στην Νεβάδα των ΗΠΑ για να δημιουργήσουν ΑΤΙΑ για την Αμερική αλλα ήταν αυτοί όπου και δημιούργησαν επίσης το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ!!!! Έτσι μετά την συνεργασία τους τους δόθηκε υπηκοότητα και πολύ χρήμα…. Όχι παίζουμε!!!!
area 51 1
area 51 2

area 51 3
area 51 4Παράξενες και μη κατανοητές κατασκευές στην περιοχη 5Ι!!!!!
USGS28 του Αυγούστου 1968  USGS αεροφωτογραφίες!!!!
15-3-199815 Μαρτίου 1998 ….!!!!!
2-4-20002 του Απριλίου 2000……!!!!
Στις ΗΠΑ οι εβραίοι κομμουνιστές κατάσκοποι βοήθησαν τη Ρωσία να παράγει την ατομική βόμβα, λένε κάποιοι, μα δεν είναι σωστό να τα ρίχνουμε όλα σε αυτούς, οι Γκρίζοι ήταν οι αυτοί οι οποίοι έδειξαν τον τρόπο στους Ρώσους ώστε να την ανακτήσουν πρώτοι!!!!
Ας συνεχίσω….
Στην Αυστραλία υπάρχει μια περιοχη που ονομάζεται << Φρούριο της Αυστραλίας  >>, λέγεται ότι οι Αμερικανοί, μαζί με τους εξωγήινους χρησιμοποίησαν από εκεί ένα πομπό HAARP για να αλλάξουν το μαγνητικό πεδίο δηλαδή να φέρουν τον Νότιο Πόλο στον βόρειο και τον βόρειο στον Νότιο Πόλο πράγμα που ευτυχώς δεν κατάφεραν!!!! Πολλά μέντιουμ λέγανε πως οι  Πλειάδιοι έχουν πει ότι Γη θα << ανεβεί >> στην 4η διαστάσεων συχνότητα, ώστε να << βοηθηθούν >>!!!! Αυτά όλα είναι προπαγάνδα των Ιλλουμινάτοι και δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο!!!! Ο Billy Meier ( Μπίλι Μέηγερ ), ένας Ελβετός, ο οποίος ήρθε σε επαφή με μια γυναίκα από τις Πλειάδες που ονομάζεται Semjase ( Σέμτζεηζ ), είπε ότι οι Γερμανικοί κατάγονται από τις Πλειάδες….. http://www.futureofmankind.co.uk/Billy_Meier/Eduard_Albert_Meier !!!! Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι Πλειάδιοι είπαν στο Χίτλερ ότι η γη ήταν υπερβολικά πυκνοκατοικημένη!!!! Προφανώς ο Χίτλερ προσπαθούσε να σώσει τους ανθρώπους με ομάδα αίματος Α, όπου έχουν οι σκανδιναβικές χώρες!!!! Στην Ανταρκτική, μερικοί λένε ότι ο Ναύαρχος Μπέρντ έριξε μια αμερικανική βόμβα τύπου ατομική, αλλά μέσα σε σαράντα οκτώ ώρες, τέσσερα αεροπλάνα του Μπέρντ είχαν χαθεί, και έτσι γύρισαν άπρακτοι στις ΗΠΑ και ηττημένοι από τους ναζί εκεί!!!! Τα εξηγώ όλα στα άρθρα μου για τους Βρίλ με φωτογραφικές αποδείξεις και ντοκουμέντα!!!!
Ο ανιψιός του Ναυάρχου Μπέρντ που ονομάζεται Δρ Harley Byrd ( Χάρλεϊ Μπέρντ – http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A283155%2Cp_27%3ADr.%20Harley%20Byrd ) ισχυρίζεται ότι ο ναύαρχος έγινε δεκτός από μια συνεύρεση των Ναζί, Γκρίζων, Δρακονιανών, απόΑντάρτες Πλειάδιους και ακόμη από κάποιο είδος ανθρωποειδών τύπου όπως οι Μεγαλοπόδαροι!!!!
Απίστευτα πράγματα έτσι!!;!! Μου έχουν σούρει που μου έχουν σούρει έρε τι έχω να ακούσω πάλι!!!! Και όμως ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο ζουμί, συνεχίζω…:
Οι Ρώσοι τώρα όμως έχουν εκατοντάδες να μην πω χιλιάδες ΑΤΙΑ και είναι άγνωστο πόσα οι Ναζί στην Ανταρκτική, αλλά προφανώς υπάρχουν περίπου δύο εκατομμύρια άνθρωποι εκεί τώρα, σύμφωνα με τον Branton ( Μπράντον ποιος είναι!;! Διαβάστε την ηλεκτρονική διεύθυνση αυτή και θα δείτεhttp://reptiliandimension.wordpress.com/2014/09/04/who-is-branton-aka-bruce-alan-dewalton/ )!!!! Ίσως τα Ρωσικά ΑΤΙΑ είναι ακόμα σε αντίθεση με τους Ναζί στην Ανταρκτική, καθώς και στην καταπολέμηση των Αμερικανών – οι οποίοι είχαν επίσης πρώην Ναζί επιστήμονες όπου δημιουργούσαν ΑΤΙΑ στην περιοχή 51 μετά τον πόλεμο όπως είπαμε!!!! Για αυτό ξεκίνησε η όλη κατάσταση στην Κριμαία της Ουκρανίας μετά την υπόδειξη των Ιλλουμινάτοι για τις υπόγειες εξωγήινες πυραμίδες της Κριμαίας στην Ουκρανία!!!! Για αυτό και οι Αμερικανοί έχουν λυσσάξει και θέλουν την Ουκρανία με το μέρος τους!!!! Μπορείτε να διαβάσετε για αυτό στο άρθρο που πρώτοι παγκοσμίως ανεβάσαμε για τις πυραμίδες της Κριμαίας ΕΔΩ!!!!
Για να δείτε πόσο πίσω πάει το όλο θέμα οι Ναζί είχαν επίσης δημιουργήσει αποικίες στη Νότια Αμερική κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου αλλα και την δεκαετία του 1933!!!!
Ο Mάττερν και ο Φρίντριχ λένε ότι στην Αργεντινή και στην Χιλή, καθώς και στην Ανταρκτική ήταν οι τόποι όπου πολλοί ναζί διέφυγαν προς λόγω του μεγάλου πληθυσμού της Γερμανίας!!!!  Στο Ηνωμένο Βασίλειο περιοδικά για ΑΤΙΑ, έκαναν λόγο τον Αύγουστο του 2003 για περίεργα υπόγεια σήματα όπου ανιχνεύθηκαν στην Αργεντινή, με αφύσικες ραδιενεργές υπογραφές, αλλα και για τα πρωτόγνωρα επίπεδα της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας όπως και των ταλαντώσεων που προέρχονταν από τα βάθη της γης!!!!
Θα μπορούσε να είναι οι Ναζί ή εσωγήινοι ή μήπως εξωγήινοι!!;!! Ο Mάττερν και ο Φρίντριχ αναφέρουν έναν Αμερικανό με γερμανικό αίμα και καταγωγή όπου ονομάζεται Reinhold Schmidt ( Ρέηνχολντ Σκχμιντ ) όπου ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε απαχθεί κατ ‘επανάληψη από έναν ιπτάμενο δίσκο μεταφέροντας τον στο πόλο, με το πλήρωμα να μιλάει γερμανικά και ενεργεί όπως οι Γερμανοί Ναζί!!!! Ωστόσο, αρχηγός του πληρώματος ισχυρίστηκε ότι είναι από άλλο πλανήτη!!!! Είχε επίσης μιλήσει με γερμανόφωνους Σατούρνιανς ( Εξωγήινους ), διαβάστε για τον Ρέηνχολντ τα πάντα σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://rune.galactic.to/reinhold.html !!!! Ο  Preston Nichols ( Πρίστον Νίκολς http://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Project_%28book%29 ) ισχυρίζεται ότι ο Χίτλερ είχε έρθει σε επαφή με τους Πλειάδειους εκτός των Γκρίζων και αυτό λέει ότι του το είπαν άνθρωποι όπου δούλευαν για την Ολλανδική αντικατασκοπία στον πόλεμο και είχαν δει τον Χίτλερ σε έναν τομέα στην Ολλανδία κατά τη διάρκεια του πολέμου να συνομιλεί με τους εξωγήινους που είχαν προσγειωθεί εκεί όπου και μια φορά μπήκε σε από τα πλοία τους…..!!!! Βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν Πλειάδιοι αλλα Γκρίζοι!!!!
Άλλοι λένε ότι οι Πλειάδειοι συνετρίβησαν με ένα μεγάλο ΑΤΙΑ στη Γερμανία το 1939 για να τους δώσει μια ώθηση της τεχνολογίας κατά τη διάρκεια του πολέμου με τους Γερμανούς και λένε ότι ήταν η ίδια Σκανδιναβική φυλή με αυτούς!!!!
Όμως, οι Ναζί εξακολουθούν να είναι απειλή για τον σημερινό κόσμο!;!:
Στα πειράματα των χρόνο –ταξιδιών στο εργαστήριο του Mάουντακ στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ που μέχρι και σήμερα διευθύνεται από τους Δρακονιανούς αλλα και τους Ναζί λένε ότι έχουν επιτύχει πολλά πράγματα, σχεδόν όμως αλλόκοτα!!!! Μην ξεχνάμε τα τελευταία χρόνια τα παράξενα πλάσματα που έχουν ξεβραστεί στην περιοχη του Mάουντακ στις ΗΠΑ!!!!
Ο Andy Pero ( Άντι Πέρο http://educate-yourself.org/mc/andyperosagafall00.shtml ) ισχυρίζεται στο << Βολ ένα >> ( Ραδιοφωνική εκπομπή ) για μια σειρά βιβλίων με τίτλο Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ σε συνέντευξη με την Εύα Λόργκεν, ότι είχε σταλεί πίσω στο χρόνο από τους Ναζί που εργάζονται στο Montauk ( Mάουντακ ) εργαστήριο ( μην ξεχνάμε και τα περίεργα πλάσματα τα οποία έχουν βρεθεί εκεί κοντά και έχουν πάρει την ονομασία Mάουντακ – http://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Monster – το όποιο δεν ήταν ένα μόνο – http://www.montauk-monster.com/ ) , τόσο στην Αγγλία και στη Γερμανία ώστε να παραδώσουν τα σχέδια για συσκευές επικοινωνίας και για όπλα ώστε οι Γκρίζοι να επιτρέψουν στην Αμερική για να κερδίσουν τον πόλεμο!!!!
Αυτό βέβαια θα μπορούσε να είναι ένα πολύπλοκο παζλ ώστε να λύσει με διαφορετικά χρονοδιαγράμματα, σε λειτουργία σχετικά με το ποιος πραγματικά κέρδισε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ( στη σημερινή πραγματικότητα ),και αυτό γιατί ένας Αμερικανός με το όνομα Φέητ όπου προέρχεται από ένα άλλο χρονοδιάγραμμα τρέχει είκοσι πέντε χρόνια πίσω από ότι σήμερα, στο οποίο λένε ότι η Γερμανία κέρδισε τον πόλεμο ή κάλεσε εκεχειρία και ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ως χειριστές του τον έχουν ως διακόπτη, χρησιμοποιώντας την ψυχή του, από ένα χρονοδιάγραμμα στο άλλο όπως αυτοί το επιθυμούν!!!!
Λένε ότι υπάρχει μια άλλη εντελώς νέα πραγματικότητα, που τρέχει παράλληλα με αυτήν εδώ, όπου δεν υπήρχε αναβίωση των χίπις και τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά!!!! Οι άνθρωποι αλλα και οι Γκρίζοι στο Mάουντακ τους χειραγωγούν με διαφορετικές προθεσμίες από εκεί, όπου προφανώς πολλοί συγκλίνουν λόγω της θέσης του γραμμών του πλέγματος του κόσμου όπου ανταποκρίνονται στο Mάουντακ!!!! Σε κάθε χρονοδιάγραμμα περιέχει μια διαφορετική << πραγματικότητα >> που προφανώς δεν μπορεί να χειραγωγηθεί από την τεχνολογία, είναι αυτό που έλεγα ποιο πάνω για την μηχανή του χρόνου!!!! Μήπως τελικά τα πλάσματα τύπου όπως το τέρας του Mάουντακ αλλα και άλλων πολλών όπου έχουμε κάνει εκτεταμένη ερευνά με άρθρα πολλά να μην είναι γεννητικά τροποποιημένα αλλα να έρχονται από παράλληλους κόσμους!;! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ύστερα από όλα αυτά!!!!
Το παρόν μας ως << πραγματικότητα >> λειτουργεί στα 435 MHz όπως μας λέει ο Preston Nichols , και η συχνότητα ως << παράθυρο >> στην ανθρώπινη συνείδηση ​​λειτουργεί στα 400-450 MHz!!!!
Αυτό που παρατήρησαν είναι ότι οι παράλληλες πραγματικότητες άλλαζαν τυχαία και ας είχαν βοήθεια από τους υπολογιστές!!!! Αυτό γιατί ο χώρο χρόνος γίνεται βρόχος και είναι << στριμμένος >> και κάμπτεται πέρα ​​από την αναγνώριση την γνωστή σε αυτούς, όμως εδώ έρχεται η βοήθεια των Γκρίζων που χρησιμοποιούν εξωγήινους υπολογιστές που συνδυάζουν με διαδικασίες μαγείας που τροφοδοτούνται από τους χειρισμούς του ,, ξενομορφιστή << Κουντάλ >> όπου συλλέγει πληροφορίες μέσο των διαστρεβλωμένων καταστάσεων του χώρο χρόνου!!!!
Χρησιμοποίησαν την << Μηδενική του χρόνου Γεννήτρια >> όπου κατασκευάστηκε από τον Τέσλα το 1920, από την οποία ο Τέσλα είχε κάνει αναφορά ότι μπορούσε να έχει την << χειραγώγηση του χρόνου >>!!!!
Από την αναφορά του Τέσλα:
<< Ένα άτομο θα πρέπει να σταλεί ανά πάσα στιγμή, στο παρελθόν ή στο μέλλον, καθώς και σε οποιοδήποτε σημείο σε όλο το σύμπαν μέσα από σήραγγες του χρόνου. Ο χρόνος υπολογίζεται με συντεταγμένες και αναφέρεται σε μηδενικό χρόνο για να μπορέσει το άτομο να επιστρέψει στη σωστή γραμμή του χρόνου, διαφορετικά μπορεί να χαθεί σε μια διαφορετική << πραγματικότητα >>.
Το θέμα με τις << Πολλαπλές ή παράλληλες πραγματικότητες >>, όπου τα διαφορετικά χρονοδιαγράμματα λειτουργούν ταυτόχρονα λέγεται ότι υπάρχει στις αμερικανικές στρατιωτικές υπόγειες εγκαταστάσεις:



… Σύμφωνα με το συγγραφέα Μπάρτον, αλλα και τώρα τελευταία συζητιέται έντονα ότι τα πειράματα με την σπηλιά της Πεντέλης εδώ στην Ελλάδα και την Αμερικανική βάση στον Μαραθώνα ήταν μια τέτοια βάση!!!! Οι πληροφορίες μιλάνε όμως ότι η βάση του Μαραθώνα αντικαταστάθηκε με την βάση του ΝΑΤΟ στην Λάρισα!!!! Χμμμμ!!!! Έρε τι έχω να ακούσω πάλι….συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια!!!!!
Ας δούμε όμως τι είδους πειράματα κάνανε, και μιας που δεν έχουμε χειροπιαστά ντοκουμέντα στα χέρια μας θα δουμε ένα παλιό πείραμα:
Σύμφωνα με το Al Bielek ( Αλ Μπιέλεκ – http://www.bielek-debunked.com/ ), ο Τέσλα εφηύρε μια << γεννήτρια αναφοράς μηδενικού χρόνου >> ( Αυτή που ανάφερα ποιο πάνω ) που χρησιμοποιήθηκε στο πλοίο << Eldridge >> ( Έλντριτζ ) για το γνωστό << πείραμα της Φιλαδέλφειας >>, ως ένα σύστημα το οποίο κλειδώνει στην μαγνητική δομή της Γης με την απήχηση της μάζας του, για να ανακαλύψει ένα μηδέν σημείο ή ακόμη ενα σημείο ως χρόνο αναφοράς!!!! Σύμφωνα με Preston Nichols ( Πρίστον Νίκολς ) όπου είχε δηλώσει:
<< Ο Τέσλα ανέπτυξε αυτό την πομπό γεννήτρια το 1920 ως μέρος της FAA Fed Αεροπορίας, και το πολεμικό πλοίο Έλντριτζ που χρησιμοποιήθηκε στο πείραμα της Φιλαδέλφειας για να γίνει αόρατο στα ραντάρ έπρεπε σε αυτό να κλειδώσουν όλα τα συστήματα του μαζί για να έχουν ένα σημείο αναφοράς ώστε να επιστραφεί >>.
Κάτι που πολλοί λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο Τέσλα ήταν αρχικά ο διευθυντής αυτού που αργότερα έγινε γνωστό ως << το Πείραμα της Φιλαδέλφεια >>, που αρχικά δημιουργήθηκε για να κάνουν τα πλοία αόρατα με τη χρήση ισχυρών μαγνητών!!!! Δυστυχώς όμως οι μαγνήτες της πομπού γεννήτριας εκπέμπαν βαθμωτά κύματα ενέργειας με το να διαστρεβλώνουν το υπερδιάστημα με την παραμόρφωση του φάσματος του!!!! Ο Τέσλα παράτησε το 1942 ένα χρόνο πριν πεθάνει και πριν από το τελικό πείραμα που έγινε το 1943, ότι ήδη είχε δημιουργήσει σαράντα χρόνια ένα ρήγμα στο χρόνο!!!!
Ωστόσο, το πλοίο στάλθηκε στο υπερδιάστημα από ατύχημα όταν οι γεννήτριες ήταν ενεργοποιημένες και ο  ΑΙ Μπιέλεκ ξαφνικά μεταφέρονται μέσα στο χρόνο και σαράντα χρόνια στο μέλλον ( που ήταν τότε γνωστός ως Edward Cameron ( Έντουαρντ Κάμερον, γνωστό το όνομα ε!;! – http://www.bielek.com/ab_edcameron.htm )!!!!
Είναι γνωστό ότι Συναντήθηκε με τον Dr John von Neumann ( Τζον βον Νιούμαν – https://www.informs.org/Recognize-Excellence/INFORMS-Prizes-Awards/John-von-Neumann-Theory-Prize/Who-Was-John-von-Neumann ) που ήταν σαράντα χρόνια μεγαλύτερός του, ζούσε το 1983 και δούλευε στο Phoenix Project ( Φοίνιξ Πρότζεκτ –http://en.wikipedia.org/wiki/Pentagon_Renovation_Program#Phoenix_Project ) και ήταν ο ίδιος που είχε έρθει σε συνεργασία με επιστήμονες από αυτό το μέλλον, που τον δίδαξαν πως να χειραγωγήσουν το χρόνο και τα χρονοδιαγράμματα!!!!
Ο Δρ Edward Teller ( Εντουαρντ Τέλλερ – http://www.achievement.org/autodoc/page/tel0bio-1 ) και Stan Τennen ( Σταν Τέννεν – http://www.world-mysteries.com/stan_tenen.htm ), αυτοί δύο ήξεραν περίπου επτά παράλληλες πραγματικότητες, οι οποίες αλληλοσυνδέονται!!!! Πολλά έγιναν γνωστά για το πώς λειτουργεί ο χρόνος από τα αποτελέσματα του Πειράματος της Φιλαδέλφειας!!!!
Όπως όμως είπα ποιο πάνω οι Γκρίζοι μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο βοήθησαν κατά πολύ τους Αμερικανούς σε αυτό το μυστικό της τεχνολογίας αρχίζοντας με τον Τέσλα, ο οποίος είχε κάνει μια ανακοίνωση Τύπου ότι είχε έρθει σε επαφή με << τους ανθρώπους του πλανήτη >> όπου βέβαια ήξερε ότι ήταν εσωγήινοι και όχι εξωγήινοι!!!! Όπου εξακολουθούσε να επιμένει ότι ήταν αλήθεια δύο δεκαετίες αργότερα!!!!
Αφού διαπιστώθηκε ότι ο χρόνος θα μπορούσε να ταξιδέψει μέσα από την φυσική, πολλή έρευνα έγινε σε πολλαπλές αλλα και παράλληλες πραγματικότητες και το τρόπο χειρισμό τους, ειδικά στο πώς να χειριστούν το << χρονοδιάγραμμα >> το οποίο ζούμε στο οποίο βρέθηκε να λειτουργεί στα 435 Mhz!!!!!
Προσέξτε τώρα…:
Σύμφωνα με τον Tom Bearden ( Τομ Μπίρντεν – http://americanloons.blogspot.gr/2013/03/480-tom-bearden.html ) στο τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου η Σοβιετική Ένωση είχε τους καλύτερους επιστήμονες σε ότι είχε να κάνει με ραντάρ και υπερύθρων, επιστήμονες της Γερμανίας όπως είπα και ποιο πάνω, όπου από αυτούς φτιάχτηκε η τεχνολογία των υλικών απορρόφησης ραντάρ ( RAM ) με την εγκάρσια τομή ραντάρ!!!!
Κάποιοι από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες σε ραντάρ πιστεύουν ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν ήδη προηγμένη τεχνολογία όπως διατομή ραντάρ πέρα ​​από τα δυτικά επίπεδα σήμερα!!!!
Ως Γεωμετρικές μορφές ενέργειας μπορούν να δημιουργηθούν χρησιμοποιώντας διασχίσεις τεχνικών διασταυρώσεων όπου βρίσκουν χρόνο να αντιστραφεί σε φορείς κύματος όπου δεν διασκορπίζονται με την απόσταση, ώστε να μπορούν να αποστέλλονται σε μεγάλες αποστάσεις, ακόμη και εκατοντάδες και χιλιάδες μίλια μακριά, περιορίζονται μόνο από το ποσό της ενίσχυσης που διαβιβάζονται στην αρχή!!!! Μπίρντεν λέει ότι πριν το 1960 οι Σοβιετικοί ακτινοβολούσαν την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα μέσο βαθμωτών κυμάτων ( EM ) αλλα και της ενέργειας συζυγούς φάσης, διαμορφωμένες σε αδύναμες ακτίνες φορέα μικροκυμάτων!!!!
Αυτές δημιούργησαν ασθένειες στο αίμα αλλα και σε ψυχολογικές αλλαγές στο προσωπικό!!!!
Οι Αμερικανοί έκαναν πολύ χρόνο για να καταλάβουν τι συνέβαινε και έτσι δεν έλαβαν κάποια αντίμετρα, οι Σοβιετικοί γνώριζαν ότι δεν είχαν την άμυνα ενάντια στην χρόνο-αντίστροφη τεχνολογία κυμάτων και του βαθμωτού ηλεκτρομαγνητισμό που έριχναν αυτές τις ακτίνες προς το προσωπικό της πρεσβείας των ΗΠΑ!!!!

Τον Ιανουάριο του 1960, Ο Νικήτα Χρουστσόφ ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός νέου φανταστικού όπλο στις 10 Απριλίου 1963 (σύμφωνα με τον Tom Bearden) όπου οι Σοβιετικοί το χρησιμοποίησαν για να καταστρέψουν το πυρηνικό υποβρύχιο USS Αλωνιστής στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της ΗΠΑ – http://xbradtc.com/2013/04/10/loss-of-uss-thresher-ssn-593-10-april-1963/ !!!!
Την επόμενη μέρα, το χρησιμοποιούσαν με έναν διαφορετικό τρόπο για να το παράγουν , μια τεράστια υποβρύχια έκρηξη έγινε στον ωκεανό πάνω από το Πουέρτο Ρίκο Τάφρο, 100 μίλια βόρεια του Πουέρτο Ρίκο ( έτσι για να μαθαίνουμε και κάτι – http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtrut ) !!!! Από τότε οι Ρώσοι έχουν καταρρίψει διάφορα αεροσκάφη και οι δοκιμές των όπλων βαθμωτής ακτίνας έγιναν πρώτη φορά σε F-111 s – http://en.wikipedia.org/wiki/General_Dynamics_F-111_Aardvark όπου καταρρίφθηκαν μυστηριωδώς στο Βιετνάμ όταν ένα από αυτά βρέθηκε όλα τα ηλεκτρονικά του συστήματα είχαν λιώσει σαν βούτυρο κάνοντας τους Αμερικάνους να παραμιλάνε…!!!!
Ειδικές Σοβιετικές ομάδες πιστευόταν ότι είχαν μετατρέψει κάπου στο Βόρειο Βιετνάμ τα ραντάρ SA-2 πυραυλικό σύστημα στη λειτουργία ( EM ), το οποίο γίνεται εύκολα, να καταστρέψει το ηλεκτρικό σύστημα του αεροπλάνου!!!!! Ο Μπίρντεν γράφει ότι Τέσλα συνήθιζε ενδόθερμο συμβολόμετρο λειτουργίας του ( ΕΜ ) ώστε να είναι μια απομακρυσμένη προβολή στο ραντάρ!!!!
Οι βαθμωτές ακτίνες ( ΕΜ ) μπορούν να διαπεράσουν τη γη, την θάλασσα, μπορεί κανείς να τι χρησιμοποιήσει ως μια μορφή ακτινών Χ και να μπορεί να δει στο εσωτερικό των κτιρίων ακόμα και υπόγειων βάσεων!!! Στόχοι όπως ζούγκλες μπορούν επίσης να είναι ορατες!!!! Υποβρύχια μπορούν να ανιχνευθούν και να παρακολουθούνται!!!! Όταν οι Σοβιετικοί κατέστρεψαν το υποβρύχιο USS Αλωνιστής το 1963, δημιούργησε μια βαθμωτή κυμάτων παρέμβαση κοντά στο USS Skylark ( Σκάηλαρκ –http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Skylark_%28ASR-20%29 ) , το οποίο ήταν στην << Ο ζώνη >>!!!! Ηλεκτρικά συστήματα του καραβιού χτυπήθηκαν από το Ρωσικό σύστημα << δρυοκολάπτης >> όπου όντος είχαν απενεργοποιηθεί, αυτό συνεχίστηκε για μιάμιση ώρα όπου και σταμάτησε να εκπέμπει στο πεντάγωνο το μήνυμα έκτακτης ανάγκης για το USS Αλωνιστής!!!!
Οι Αμερικανοί είχαν ανακαλύψει τα ρωσικά βαθμωτά όπλα και βάλθηκαν να δημιουργήσουν τις δικές τους εγκαταστάσεις για να αναπτυχθεί το ίδιο σύστημα, μόνο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, στην Αυστραλία, όπου η έρημη Άουτμπλακ – http://en.wikipedia.org/wiki/Outback ήταν ένα καλό πεδίο δοκιμών!!!!
Σύμφωνα με τον Harry Mason , ( Χάρη Μέησον στο έργο του << Μπράητ Σκάης >> – http://www.iraap.org/mason/brightskies.htm ) μετά τη σχολή του Ναυτικού των ΗΠΑ στο Έξμαουθ στο ΒΔ ακρωτήριο, στην Δυτική Αυστραλία χτίστηκε το 1968, ένα αντίγραφο του όπου είχε κατασκευαστεί στο Λόνγκ Άιλαντ στο Κολοράντο!!!!
Ήταν επι το πλείστον από ξύλινη κατασκευή για να μπορούσαν να χειριστούν τις πολύ υψηλές τάσεις και συχνότητες, όπου ήταν πιθανό να ανέλθουν μικροκύματα, τα οποία περιέχουν το επαγόμενο πηνίο ηλεκτροστατικού κύματος από την απαλλαγή!!!! Σε αυτήν την βάση δεν χρειαζόταν να χειριστούν VLF και ELF συχνότητες!!!! Ο Harold Holt ( Χάρολντ Χολτ – http://en.wikipedia.org/wiki/Harold_Holt , ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας 1966-1967 εξαφανίστηκε, ενώ έκανε κολύμπι, αφού λέγοντάς τους στενούς φίλους και στην οικογένεια του ότι την επόμενη μέρα θα θέσει στο κοινοβούλιο κάτι που βαθιά τον πρόσβαλε για τις αμερικανική δραστηριότητες στην Αυστραλία!!!! Από τότε δεν τον ξανά είδε κάνεις… – http://www.harold-holt.net/ ας είναι καλά οι Δρακονιανοί σε αυτό το μυστήριο!!!!
Εδώ αρχίζουν τα ποιο καλά και απίστευτα γεγονότα:
Στο Έξμαουθ δραστηριοποιήθηκε το 1969 για να ολοκληρωθούν οι δοκιμές λίγο πριν από το 1970 στην Μεγάλη Αμμώδης έρημο, όπου τεχνητοί σεισμοί προκλήθηκαν σε γραμμές πλέγματος 10 χιλιόμετρα μεταξύ τους!!!!
Μετά το τότε σούσουρο περί σεισμικών όπλων το 1965 η Μεγάλη Αμμώδης έρημο χαρτογραφήθηκε από μεγάλο υψόμετρο υπό εναέρια φωτογραφία από τις ΗΠΑ!!!! Το 1966 η γαλλική πετρελαϊκή εταιρεία Aquitane ( Ακουιτάν – http://aquitanegroup.com/ ) , η οποία είχε άδεια για έρευνες για πετρέλαιο εκεί, διέξαγε Aέρο -μαγνητικές έρευνες βάση της βαρύτητας του εδάφους, με σεισμική τραβέρσα στο έδαφος με VLF / ELF EM μελέτες, οι οποίες ήταν περίεργες για εξερεύνηση πετρελαίου, αλλά η κυβέρνηση της Αυστραλίας έβαλε το μισό κόστος!!!! Όλοι νόμιζαν ότι πρόκειται για έρευνες πετρελαίου όπου ποτέ δεν έγινε εξόρυξη εκεί αλλα ούτε και τέτοιες δοκιμές αλλα έπρεπε να πείσουν τον κόσμο ότι δεν υπάρχουν σεισμικά όπλα βλέπετε….!!!!
Μα για να δούμε…:
Το 1970, η Ακουήταν η ( μυστική βάση δηλαδή ) έκανε κάποια εργασία πεδίου, αλλά τον Μάρτιο του 1970, η σειρά συμπυκνωμένου μεγέθους 3,0-3,5 σεισμών ξεκίνησε στη Μεγάλη Αμμώδης έρημο, αν και σεισμοί δεν είχαν συμβεί εκεί ποτέ πριν!!!!
Αυτά συνέβησαν κατά μήκος 10 τετραγωνικών χιλιόμετρων σε έκταση δύο γραμμών που σχηματίζουν ένα κεντρικό << σημείο στόχο >> ως σταυρό!!!! Δύο κοπάδια βοοειδών πέθαναν μυστηριωδώς πριν από λίγα χρόνια στις σεισμικές γραμμές πλέγματος, σε << πεδίο δοκιμών για τεχνητούς σεισμούς >>!!!! Υπάρχουν όμως τα τελευταία χρόνια και άλλες περιοχές της Αυστραλίας όπου έχουν επίσης δείξει συστάδες των σεισμών γύρω από κεντρικά σημεία….!!!!
Αρκετά ΑΤΙΑ έχουν δει να προέρχονται από Έξμαουθ κατά τη διάρκεια του 1973-1994, προς τη Μεγάλη Αμμώδη έρημο, τα οποία λένε κάποιοι ότι φαίνεται να έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δοκιμή και την ανάπτυξη ( EM ) όπλων τεράστιας δύναμης!!!! Επίσης υπάρχουν πολλές αναφορές από Αυστραλούς ουφολόγους για την ύπαρξη << Γκρίζων >> στην περιοχη!!!!
Το 1908 ο Τέσλα ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος θα μπορούσε να χτυπήσει οποιαδήποτε αντίποδα – σημείο του πλανήτη με ένα τεράστιο ( ΕΜ ) παλμό ενέργειας σε μικροδευτερόλεπτα, δημιουργώντας αυτό που θα ονομάζαμε σήμερα μια θέρμο-πυρηνική έκρηξη!!!! Το Πουέρτο Ρίκο είναι ένα σχεδόν ο ακριβές αντίποδας του Έξμαουθ της Αυστραλίας και οι δύο περιοχές έχουν κοινές υπέρ θεάσεις σε ΑΤΙΑ, ειδικά στο Αρεσίμπο, κάποιοι όμως λένε ότι μπορεί να είναι οι << μπάλες Τέσλα >> από τις δοκιμές και στις δύο τοποθεσίες για να μειώσουν τις υποψίες για τους Γκρίζους!!!! Το 1970 αμερικανική στρατιωτική βάση στην κεντρική Αυστραλία άρχισε να λειτουργεί με την ονομασία Πάην Γκάπ….. όπου έγιναν και ποιο έντονες οι εμφανίσεις ΑΤΙΑ!!!!
Σύμφωνα με το βιβλίο της << αντί-βαρύτητας και το παγκόσμιο πλέγμα – http://www.goodreads.com/book/show/259498.Anti_Gravity_and_the_World_Grid_Lost_Scienceω >> , η εγκατάσταση αυτή έχει δύο βαθμωτούς πομπούς που έχουν εγκατασταθεί εκεί!!!! Μέσο εξώθερμης λειτουργίας, μια ορατή λάμψη θα συμβεί αν ο ( EM ) ενέργειας στο ορατό φάσμα παράγεται για παράδειγμα, ως αναδυόμενη ενέργεια στο υπέρυθρο ως φασματική ζώνη όπου αυτή θα εμφανιστεί!!!! Ένα από αυτά εντοπίστηκε το 1979 από τους δορυφόρους << Βέλα >> ως μια << Πυρηνική Λάμψη >> πάνω από το νότιο Ατλαντικό στα ανοικτά της νότιας ακτής της Αφρικής!!!! Μια δεύτερη πυρηνική λάμψη στο υπέρυθρο της Αυστραλίας εντοπίστηκε το 1980 και πάλι από τους δορυφόρους << Βέλα >>!!!!
Ο Μπίρντεν πιστεύει ότι αυτό μπορεί να ήταν Ρώσοι, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι το Ισραήλ εξέταζε μυστικά όπλα στη Νότια Αφρική σε κάποιο σημείο και έχουν να κάνουν με βαθμωτά όπλα, όπλα δέσμης σωματιδίων, όπλα κόκκινου υδραργύρου και πιθανά κβαντικά όπλα!!!!
Είναι άγνωστο το πώς το Ισραήλ απόκτησε τα λεγόμενα κλιμακωτά όπλα, αλλά πολλοί Ρώσοι έχουν μεταναστεύσει στο Ισραήλ όπου και είναι γνωστό αυτό με την υπέρ χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων ως μισθό….!!!! Η Γαλλία, έχει επίσης πλέον κλιμακωτά όπλα όπου έδωσε αρχικά το Ισραήλ ως και καλά τεχνολογίας πυρηνικών όπλων!!!! Οι Αμερικανοί Εβραίοι έδωσαν επίσης στη Ρωσία την τεχνολογία της ατομικής βόμβας, σύμφωνα με το βιβλίο UFOs Ναζί μυστικό όπλο αλλα αυτό είναι μη αληθές!!!! Το 1976 ένα βρετανικό πλήρωμα των Ευρωπαϊκών αερογραμμών, επί της Λιθουανίας παρακολούθησαν μια έντονη λαμπερή, σταθερή μπάλα του φωτός πάνω από τα σύννεφα, όπου από τις αναφορές τους έμοιαζε με του Τέσλα την (ΕΜ) Σφαίρα!!!! Οι εντολές των Ρώσων τότε προς τους πιλότους ήταν να το αγνοήσουν και να βγούνε από την εναέρια περιοχή!!!! Το 1978 στις ΗΠΑ στην Μινεσότα μια μπάλα φωτός όπου στην αρχή πίστεψαν ότι ήταν ΑΤΙΑ έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο έδαφος προκαλώντας μεγάλη έκρηξη!!!! Αντί όμως να βρούνε συντρίμμια από ΑΤΙΑ βρήκαν δύο τρύπες περίπου δύο μέτρα βάθος και τρία μέτρα πλάτος!!!! Από την έκρηξη τα γύρω καλώδια της ηλεκτροδότησης της πόλης σε δυο τετράγωνα εξατμίστηκαν στην κυριολεξία!!!! Επίσης η καλωδίωση όπου είχε γίνει επι σκάμματος είχε βγει στην άσφαλτο σαν κάποιος να την ανατίναξε, οι όλες οι τηλεοράσεις σε κοντινή απόσταση, εξερράγη επίσης!!!! Οι Ατμοσφαιρικές συνθήκες ήταν τέλειες και δεν υπήρχαν κεραυνοί ή καταιγίδες!!!! Οι δορυφόροι << Βέλα >> και πάλι κατέγραψαν το γεγονός!!!! Αμέσως εκπρόσωποι από τος Λος Άλαμος στάλθηκαν να ερευνήσουν την περιοχη χωρίς να αναφέρουν τίποτα μέχρι και σήμερα για το γεγονός!!!!
Στις 21, Νοέμβρη του 1977 εμφανίστηκαν στάσιμου κύματος σύννεφα που παρατηρήθηκαν στα ανοικτά των ακτών του Ειρηνικού των ΗΠΑ, φθάνοντας από την Αλάσκα μέχρι τη Χιλή!!!!
Σε αυτά τα σύννεφα υπήρχε μια ευθεία μαύρη γραμμή, όπως ένας χάρακας, εμφανίστηκε στη μάζα από σύννεφο!!!! Ήταν ένα άνοιγμα στα σύννεφα, ένα μίλι πλάτος και 200 ​​μίλια μακριά!!!! Δεν υπήρχε καμία γνωστή εξήγηση, αν όμως ψάξει στην ιστορία του Τέσλα θα ανακαλύψει ότι στις πύρινες σφαίρες του είχαν μια ευθεία μαύρη γραμμή κάτω από το κέντρο τους!!!! Στο 1977-1978, εξάρσεις εκρήξεων σε υψηλό υψόμετρο συνέβη στα ανοικτά της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, με ορισμένες συναφείς να αναβοσβήνουν!!!
Αυτές οι εκρήξεις αντιπροσώπευαν στην προσαρμογή ενός πλέγματος των παρεμβολών που έχουν συσταθεί κατά των ΗΠΑ από τα διαστασταυρωμένα << δρυοκολάπτης >> δοκάρια ως μονοδιάστατη ύπαρξη, και ως πυροβολικό τύπου εγγραφής υψηλή εκπομπή τα βαθμωτά οβιδοβόλα ( EM )!!!!  Το πλέγμα μπορεί να ανιχνεύσει κάτι που περνά μέσα από αυτό στο διάστημα!!!! Είναι η δημιουργία ενός πλέγματος ως παρέμβαση των βαθμωτών κυμάτων που αποστέλλονται μονόδρομα με ένα άλλο σύνολο που διέρχονται από ένα άλλο πομπό και αυτό εμφανίζεται ως ένα πλέγμα στις οθόνες των υπολογιστών τους!!!!
Το 1984, έγιναν σημαντικές προσαρμογές του πλέγματος παρέμβασης επί των Αμερικανών!!!! Πάνω από το Λος Άντζελες και το Σαν Ντιέγκο ανώμαλα εναέρια φαινόμενα έγιναν όπως εκρήξεις, τα κτίρια και τα παράθυρα τραντάχτηκαν έντονα χωρίς σημειωθούν σεισμικές διαταραχές!!!! Ένα απότομο και απρόσμενο καιρικό μέτωπο εμφανίστηκε στην περιοχή με ισχυρούς ανέμους, τη νύχτα της 12ης Δεκεμβρίου, όπου έγινε ευρεία διάδοση ζημιών και διακοπών ρεύματος!!!! Η νεοσυσταθείσα δύναμη είχε βάλει εμπρός, κατευθύνεται από τους δυναμικούς << δρυοκολάπτες >> όπου προχώρησαν στην παραγωγή σημαντικών χιονοθυελλών σε όλους τους τομείς, ακόμη και το Τούκσον έλαβε χιόνι στο πρωτοφανές 2 μέτρων ύψος!!!! Βέβαια τώρα η Αμερική διαθέτει και αυτή οπλικά συστήματα για το κλίμα όπου μπορείτε να διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ!!!! 
Ακούγονται απίστευτα ε!;! Που να δείτε παρακάτω:
Στο Αφγανιστάν το 1979, ο Nick Downie ( Νικ Ντόουνι – http://www.cyberspaceorbit.com/teshield.txt παρακολούθησαν μια γιγαντιαία, επέκταση σφαίρας του φωτός βαθιά μέσα στη Σοβιετική Ένωση, προς την κατεύθυνση της Saryshagan ( Σαρισάγκαν – http://en.wikipedia.org/wiki/Sary_Shagan ) έδαφος πυραυλικών δοκιμών, το οποίο περιέχει τουλάχιστον μία κατευθυνόμενη ενέργεια!!!! Ο Ντόουνι λέει ότι ήταν πολλαπλές οι εκδηλώσεις του φαινομένου σε αυτό το μέρος κατά τη διάρκεια του μήνα!!!!
Σε μια πιο εσωτερική γνώση, φαίνεται ότι << υπερδιάστατη φυσική >> του Τέσλα έχει χρησιμοποιηθεί έτσι για να μπούμε στη σφαίρα του άγνωστου, με την μόνη διαφορά ότι σε αυτήν την εσωτερική γνώση έχουν παίξει σημαντικό ρόλο οι καταραμένοι από τον Άραλου Δρακονιανοί Σαυρήτες…..!!!!
Ο Richard Hoagland ( Ρίτσαρντ Χόγκλαντ – http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_C._Hoagland ) σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη του το 1995 είπε ενός φίλου, ο οποίος ήταν μέρος της ασφάλειας, στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ στη δεκαετία του 1970 στην Κεντρική Αμερική!!!! Ήταν σε ένα μεγάλο τάγμα του σώματος του μηχανικού, σε μια Χ τοποθεσία!!!! Στην ρυμούλκα κουβαλούσαν μεγάλες φορητές γεννήτριες, κάθε μια από τις οποίες ήταν ικανές για τον φωτισμό μιας πόλης!!!! Υπήρχε μια μεγάλη ποσότητα καλωδίων χαλκού και ο εξοπλισμός αυτός τοποθετήθηκε πάνω σε μια αρχαίο Μέσο -αμερικανική θέση στη ζούγκλα στη μέση του πουθενά κοντά στο 19,5 λατ…!!!!
Οι γεννήτριες είχαν τοποθετηθεί ξεχωριστά σε γεωμετρικά εξαγωνικό μοτίβο με ενεργοποιημένα τα πηνία!!!!
Ο Χόγκλαντ υποστηρίζει από ό, τι γνωρίζει ότι πρόκειται για υπερδιαστατικούς κόμβους στο δίκτυο της γης όπου μπορεί κανείς να αλλάξει την απήχηση, με αντικείμενο τη δημιουργία γεωλογικών αλλαγών στην γη!!!! Ο ίδιος λέει κατά τη γνώμη του, θα χειραγωγούνται σε ένα σύστημα πεποιθήσεων, η οποία έχει φθάσει σε κρίσιμο σημείο!!!! Κάποιοι ( Δρακονιανοί ) θέλουν να σκέφτονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο, και τα πράγματα που στέλνονται να ακολουθήσουν αυτή την αντίληψη, ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αυτό δεν ακολουθεί την αλήθεια!!!! (Αμερικανοί και Ρώσοι και οι δύο χρησιμοποιούν ( ΕΜ ) για να κατασκευαστεί ένα συγκεκριμένο επίπεδο είδος της πραγματικότητας που δονείται σε διαφορετική συχνότητα με εκείνη που έχουμε σήμερα και αλλάζοντας την έκφραση των εγκεφαλικών κυμάτων μας, τα οποία λειτουργούν σε ( ΕΜ )!!!!
Διάφορες συχνότητες είναι ίσες με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη ζωή, ανάλογα με το ποια τμήματα του εγκεφάλου ενεργοποιούνται από αυτή τη συχνότητα) Ο Χόγκλαντ λέει σε υπέρ φυσικές συχνότητες σταθερές της φυσικής αλλάζει, και αυτό φαίνεται να συμβαίνει ως πραγματικότητα!!!!
Σύμφωνα με τον Bruce Cathie ( Μπρους Κάθι – http://en.wikipedia.org/wiki/Bruce_Cathie ), αυτό μπορεί να είναι κάτι να κάνει με την ενεργοποίηση του δικτύου-κόμβους ή δίνες, στα σημεία τομής στις διεθνείς γραμμές πλέγματος, στο οποίο αποδείχθηκε σε πολλά βιβλία του, που φυσικοί υπερδιαστατικών είναι σε μια μυστική επιχείρηση με εξωγήινη βοήθεια στο να δημιουργήσουν ένα νέο σύνολο << γραμμών πλέγματος >> στον κόσμο, παράλληλα με το παρόν αυτά συνδέονται με το βόρειο και νότιο πόλο!!!!
Διάφορα παράξενα φαινόμενα εμφανίζονται, μαζί με θεάσεις ΑΤΙΑ κατά μήκος των γραμμών πλέγματος με τις κύριες γραμμές του πλέγματος που λειτουργεί σε 30 ναυτικά μίλια χώρια!!!!
Ψάξτε το εσείς οι ουφολόγοι γιατί εγώ δεν γνωρίζω πολλά για τα ΑΤΙΑ!!!!
Φαίνεται να είναι ένας τρόπος μέσα και έξω από το υπερδιάστημα σε άλλα μέρη του σύμπαντος, όταν ορισμένες πλανητικές επιρροές επηρεάζουν τη βαρύτητα χρησιμοποιώντας κανονικούς κύκλους και τον κόσμο των βιορυθμών, από άστρο – σήραγγες όπου φυσικός χρόνος ανοίγει εκεί!!!!
Κάποιοι ( Δρακονιανοί ) πρέπει να χρησιμοποιούν πολύ λεπτά ηλεκτρομαγνητικά κύματα που λειτουργούν στο υπερδιάστημα ως αυτό!!!! Είναι άγνωστο αν ένα κύμα πιο λεπτό από το βαθμωτό χρησιμοποιείται για αυτό, αλλά από των τότε εγκεφαλικών εκπορεύσεων του 1950 ήταν σε θέση να ελέγχεται με τη χρήση βαθμωτών κυμάτων, έτσι αυτό που χρησιμοποιείται εδώ για τις τελευταίες δεκαετίες είναι αυτό που ονομάζεται << συνθετική τηλεπάθεια >>, η οποία είναι τεχνητή σκέψη που παράγεται στο ίδιο είδος << λεπτών κυμάτων >> που έχει πραγματική σκέψη!!!!
Οι Ρώσοι το ανέπτυξαν πρώτα αυτό!!!! Οι Πυρηνικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής για να οικοδομήσουν συνειδητά στα ευαίσθητα σημεία, χρησιμοποιώντας αρμονικές, ( υπερδιαστατικών φυσική ), ώστε << να χειριστούν την πραγματικότητά μας >>, όπως κατέχουν τα χρονοδιαγράμματα, τα οποία ρέουν μέσα από τις γραμμές πλέγματος, τοποθετημένα εκεί από τη βαρύτητα!!!!
Ο Μπρους Κάθι έχει ζητηθεί να εξηγήσει την χρήση του τύπου συγκεκαλυμμένων επιστήμων που χρησιμοποιούν για τον υπολογισμό της γωνίας του ήλιου και των πλανητών, η οποία με χρόνο ως την καλύτερη μέρα για να πυροδοτήσουν μια πυρηνική βόμβα προκειμένου να επηρεάσει υπερδιάστημα, ΠΡΟΣΕΞΤΕ κάτι που δεν ξέρατε, όταν συνέβη το ατύχημα του Τσέρνομπιλ ήταν πάντα στη σωστή θέση αστρονομικά όπως και για τις άλλες πυρηνικές εκρήξεις που έγιναν στο παρελθόν αλλα ακόμα και την τελευταία με το πυρινοκίνητο ήλεκτρο- εργοστάσιο στην Ιαπωνία…..!!!!! Αυτό το πετυχαίνουν με συγκεκαλυμμένη μίκρο αλλαγή μιας νέας σειράς των κόμβων γραμμών πλέγματος!!!!

Οι Ρώσοι αγόρασαν ( !;! ) το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το παγκόσμιο σύστημα Gridline Buckminster Fuller ( Γκρίντλαην Μπάκμινστερ Φέλλερ – http://www.crystalinks.com/grids.html!!!! Όπου είναι γνωστό ότι οι Ρώσοι είχαν μια εξωγήινη συμμαχία από το 1950….!!!!
Δεν τελείωσα με το άρθρο αυτό έχω ακόμα πολλά μα πάρα πολλά να πω!!!! Πράγματα που δεν γνωρίζατε, εσείς κύριοι που χλευάζετε και λέτε ότι δεν υπάρχει αυτό ή το άλλο διότι αν τα ξέρατε θα τα γράφετε πριν από εμένα!!!! Στο επόμενο άρθρο μου η συνέχεια, το κάνω σε Part διότι έχω πάρα πολλά να σας πω που θα εκπλαγείτε…. Και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα