Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Τα πιό δημοφιλή προιόντα γραφείου της Microsoft, Office, Excel και PowerPoint για Android



Είναι πλέον πραγματικότητα, τα τρία πιό δημοφιλή προιόντα γραφείου της Microsoft τώρα δωρεάν και στο κινητό σας Οι δοκιμαστικές εκδόσεις για Word, Excel και Powerpoint είναι πλέον διαθέσιμες δωρεάν στο Google Play  και μπορείτε να τις κατεβάσετε.

Microsoft Word Preview :  Τα έγγραφα του Word έχουν την καλύτερη εμφάνιση που είχαν ποτέ στο tablet σας. Όταν επεξεργάζεστε ή δημιουργείτε έγγραφα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχουν ακριβώς την εμφάνιση που θέλετε τόσο στο PC όσο και στο Mac, στο tablet και στο τηλέφωνό σας. Το Word συνδυάζει τη γνώριμη εμφάνιση και αίσθηση του Office με τη διαισθητική εμπειρία αφής, για να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε στο λεπτό. Τα έγγραφα του Word έχουν εξαιρετική εμφάνιση, όπως όταν εμφανίζονται στον υπολογιστή σας. Προβάλετε συνημμένα  και αποκτήστε πρόσβαση σε έγγραφα του Word από το OneDrive, το Dropbox, το OneDrive για επιχειρήσεις ή το SharePoint.

Microsoft Excel Preview :  Τα υπολογιστικά φύλλα του Excel έχουν την καλύτερη εμφάνιση από ποτέ στο tablet σας. Όταν επεξεργάζεστε ή δημιουργείτε υπολογιστικά φύλλα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχουν ακριβώς την εμφάνιση που θέλετε τόσο στο PC όσο και στο Mac, στο tablet και στο τηλέφωνό σας. Το Excel συνδυάζει τη γνώριμη εμφάνιση και αίσθηση του Office με τη διαισθητική εμπειρία αφής, για να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε στο λεπτό.Υπολογιστικά φύλλα Excel με χρήσιμα στοιχεία επίγνωσης,Τύποι, πίνακες, γραφήματα, σχόλια, συγκεντρωτικοί Πίνακες, γραφήματα sparkline, μορφοποίηση υπό όρους - όλα είναι εκεί, για να μην χάνετε την παραμικρή λεπτομέρεια.

 Microsoft PowerPoint Preview : Οι παρουσιάσεις του PowerPoint έχουν εξαιρετική εμφάνιση στο tablet σας. Όταν επεξεργάζεστε ή δημιουργείτε παρουσιάσεις, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχουν ακριβώς την εμφάνιση που θέλετε τόσο στο PC όσο και στο Mac, στο tablet και στο τηλέφωνό σας. Το PowerPoint συνδυάζει τη γνώριμη εμφάνιση και αίσθηση του Office με τη διαισθητική εμπειρία αφής, για να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε στο λεπτό.


                   Απαιτήσεις:

• Tablet Android με οθόνη μεγαλύτερη ή ίση με 7 ίντσες
• Έκδοση λειτουργικού συστήματος: KitKat (4.4.X)
• Επεξεργαστής με ARM
• 1 GB RAM ή περισσότερη

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Android

 Microsoft Word Preview

Microsoft Excel Preview

Microsoft PowerPoint Preview


 lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα