Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ!


πηγή: Fosphotos
του Ανειδίκευτου Συνεργάτη
H ανακοίνωση των Exit Poll προκάλεσε πανικό στη Νέα Δημοκρατία και ήδη άρχισαν οι συζητήσεις για αλλαγή ηγεσίας, κάτι που μέχρι πρότινος ούτε να τα ακούσει ήθελε ο Αντώνης Σαμαράς.
Ίσως γιατί δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της ήττας. Ακόμη και σήμερα το πρωί, ημέρα των εκλογών και με ορατό το δυσμενές για τη ΝΔ αποτέλεσμα, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού διέψευδαν τα σενάρια περί παραίτησης Σαμαρά.
Ανέφεραν μάλιστα ότι και ο Κ. Καραμανλής αντιτίθεται στο ενδεχόμενο αλλαγών στην κομματική ηγεσία. Το καζάνι, όμως βράζει από καιρό. Βάση της κριτικής τα λάθη της προεκλογικής εκστρατείας, με αιχμή τις ακροδεξιές νότες, λάθη που ήρθαν να προστεθούν στα πεπραγμένα της κυβέρνησης με αποκορύφωμα τον ΕΝΦΙΑ.

Ενδεικτική ήταν η δήλωση του Αρη Σπηλιωτόπουλου ότι δεν πήρε μέρος στις εκλογές λόγω της ακραίας και φοβικής ρητορείας αλλά και της απομάκρυνσης του κόμματος από το μεσαίο χώρο. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του κλίματος είναι τα όσα έγραψε στο διαδίκτυο ο στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή, Ευ.Αντώναρος ..
«ΜΑΥΡΙΣΤΕ αποφασιστικά (...) τους γυρολόγους, τους νιόφερτους με περισσή αυταρέσκεια, τους περιφερόμενους από κόμμα σε κόμμα, τους αλεξιπτωτιστές. Τους τηλεμαϊντανούς. Όσους χρησιμοποιούν αδίστακτα διχαστικό λόγο αγνοώντας ότι είναι στην παράταξη της εθνικής συμφιλίωσης (...) Οσους καπηλεύονται - χωρίς να έχουν ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ - τα ονόματα ιστορικών μας ηγετών».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα