Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΟΝΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΣΤΟΜΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ!

 popocatepet beings


Το ηφαίστειο Popocatepetl στο Μεξικό αποτελεί από καιρό μία πηγή θεάσεων UFO, αν και είναι πολύ ενεργό. Τώρα μια ομάδα διάσωσης του βουνού ισχυρίζεται ότι είδε γιγαντιαία πλάσματα να σκαρφαλώνουν στις πλαγιές του βουνού ταχύτερα από ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό.


Το Popocatepetl βρίσκεται στις πολιτείες του Μεξικού, Πουέμπλα και Μορέλος στο Κεντρικό Μεξικό. Στα 5.426 μέτρα (17.802 πόδια), είναι η δεύτερη υψηλότερη κορυφή στο Μεξικό.  ΑΤΙΑ έχουν αναφερθεί συχνά στην περιοχή, με ορισμένους μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι τα έχουν δει να εισέρχονται ή να εξέρχονται από το στόμιο του ηφαιστείου.









Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο τηλεόραση Tercermilenio , ο ορειβάτης Guillermo Vidales , επίσης γνωστός ως Huracán Vidales, είπε ότι τα συνεργεία διάσωσης του βουνού στο Popocatepetl είδαν ανθρωποειδή πλάσματα ύψους περίπου 2,5 μέτρων (8,2 πόδια), σε υψόμετρο πάνω από 4.000 μέτρα (13.000 πόδια). Έγιναν αντιληπτά σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Τα όντα φαίνεται να είναι λεπτά και καφέ και δεν φορούσαν ρούχα τουλάχιστον ορατά στο ανθρώπινο μάτι. Παρουσίασαν καταπληκτική ταχύτητα και επιδεξιότητα, σύμφωνα με τον Vidales.
Μόλις είδαμε ένα από αυτά τα άτομα να ανεβαίνει τον παγετώνα σε 10 λεπτά, σε μια έκταση που χρειάζεται περίπου 3-4 ώρες για να καλυφθεί. Έχουν μια καταπληκτική ευκινησία.
Εκτός από τις φωτογραφίες, ο Vidales λέει ότι οι ομάδες έχουν βρει ίχνη που δεν μοιάζουν με ανθρώπινα.
Τα χνάρια τους είναι πολύ μεγάλα, το τμήμα που αντιστοιχεί στη φτέρνα αφήνει μια τρύπα, κάτι που μοιάζει με ένα νύχι που τους εξυπηρετεί προφανώς ως προωθητική υποστήριξη μέσα από το χιόνι και τον πάγο.
Ποια είναι αυτά τα πλάσματα; Είναι εξωγήινοι από ένα από τα ΑΤΙΑ που έχουν στην περιοχή; Συγγενείς του Sasquatch; Ίσως ζουν στο εσωτερικό της γης γύρω από το ηφαίστειο. Ό, τι κι αν είναι, μπορεί να μην είναι ευχαριστημένοι που έχουν ανακαλυφθεί. Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Πρόληψης Καταστροφών του Μεξικού, το ηφαίστειο εξερράγη 28 φορές σε λιγότερο από 24 ώρες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.



Είμαστε αίσθημα της θερμότητας του Popocatepetl επειδή έχουμε δει τους κατοίκους της;
Μήπως αισθανόμαστε τη θερμότητα του Popocatepetl επειδή έχουμε δει τους κατοίκους του;

mysteriousuniverse

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα