Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Αυτό που γίνεται κι εκείνο που δεν γίνεται

Λουλούδια στο τσιμέντο
Πολύ της μόδας έχει γίνει τελευταία η φράση «αυτό δεν γίνεται». Πολύ, πολύ της μόδας, ρε παιδί μου…
Υπάρχουν, ομολογουμένως, πράγματα που γίνονται και πράγματα που δεν γίνονται. Η διαφορά ανάμεσά τους όμως δεν είναι ότι τα μεν γίνονται, ενώ τα άλλα δεν γίνονται. Όχι. Η διαφορά ανάμεσά τους είναι ότι απλώς τα πράγματα που γίνονται είναι πράγματα που λέγαμε ότι δεν γίνονται, μέχρι να δούμε τελικά ότι γίνονται.
Τούτο το τελευταίο το καταλαβαίνουμε όλοι. Όσοι όμως κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν κι εξακολουθούν να λένε ότι μερικά πράγματα δεν γίνονται, την ώρα μάλιστα που αυτά ακριβώς τα πράγματα πρέπει να γίνουν διότι διαφορετικά πεθαίνει κόσμος, αυτοί, λοιπόν, ονομάζονται ασυνείδητοι.

Και ονομάζονται ασυνείδητοι, διότι ίσως το μοναδικό πράγμα που δεν γίνεται είναι η μεταμόσχευση συνείδησης.
Προσωπικά εύχομαι να γίνεται κάποτε και μεταμόσχευση συνείδησης. Θα είναι ό,τι ωραιότερο έγινε από εκείνα που δεν γίνονται.
Και μια συμβουλή:
Μην πολυλέτε τη φράση «αυτό δεν γίνεται», διότι ενώ νομίζετε ότι λέτε κάτι άλλο, στην πραγματικότητα κάνετε ένα συνοπτικό, πικρό απολογισμό του πόσα πολλά δεν καταφέρατε στη ζωή σας. Και τελικά, λέγοντας «αυτό δεν γίνεται», δεν καταφέρνετε τίποτε περισσότερο από το να προδίδετε την ηλικία σας. Αν δεν βιάζεστε, θα έρθει μια μέρα που θα γίνεται να μειώσετε την ηλικία σας, οπότε θα πάψετε οριστικά να λέτε «αυτό δεν γίνεται» για ό,τι και αν πρόκειται.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα