Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ανοιχτείτε στους πνευματικούς οδηγούς σας

Οι πνευματικοί οδηγοί βρίσκονται κοντά στους ανθρώπους από την εμφάνισή τους στη Γη. Κάποιοι άνθρωποι νιώθουν τους πνευματικούς τους οδηγούς και κάποιοι όχι, ούτε κατανοούν ακριβώς τι είναι οι πνευματικοί οδηγοί.
Οι πνευματικοί οδηγοί εδράζονται σε διαφορετική διάσταση στο αστρικό πεδίο. Λειτουργούν σε μια υψηλότερη συχνότητα δόνησης και είναι προσβάσιμοι μέσω διαλογισμού, ύπνωσης ή άλλου είδους διαδικασία εξύψωσης της ενέργειας. Οι οδηγοί είναι κοντά μας για να μας βοηθήσουν στη ζωή μας. Δεν είναι εδώ για να μας υπηρετήσουν ούτε για να τους υπηρετήσουμε εμείς. Πρόκειται για μια συμβιωτική σχέση / συνεργασία. Αν τους ζητήσουμε ευγενικά απαντήσεις, συνήθως μας τις δίνουν. Σε τελική ανάλυση, μιλάμε με τον ανώτερο εαυτό μας.
Πολλά παιδιά βιώνουν τους ανώτερους εαυτούς μέσω φανταστικών φίλων, ή αυτό που οι γονείς ονομάζουν φανταστικούς φίλους. Οι περισσότεροι ψυχολόγοι λένε πως οι φανταστικοί φίλοι οφείλονται στη μοναξιά που νιώθουν τα παιδιά ή αποτελούν μέρος παιχνιδιού.
Λένε όμως επίσης πως τα παιδιά με φανταστικούς φίλους, μερικές φορές τους δίνουν την προσωπικότητα που τους λείπει ή μιλούν στους φίλους αυτούς για πράγματα που τα ανησυχούν και τα αναστατώνουν. Μόλις τα παιδιά ενηλικιωθούν, οι φανταστικοί τους φίλοι γίνονται όλο και λιγότερο σημαντικοί, αν και μερικά εξακολουθούν να τους διατηρούν αλλά μαθαίνουν να τους καταστέλλουν λόγω της κοινωνικής πίεσης.
Οι πνευματικοί οδηγοί βρίσκονται μαζί μας σχεδόν πάντα, ακόμα κι αν επιλέξουμε να τους αγνοήσουμε ή δεν τους σκεφτόμαστε καν. Έχουν την τάση να μας πλησιάζουν με τρόπο που μας είναι οικείος, όπως τα όνειρα, ο διαλογισμός, η ύπνωση και σε ανθρώπινη μορφή ή μορφή ζώων. Μερικοί πιστεύουν πως οι πνευματικοί οδηγοί είναι ψυχές που βρίσκονται εδώ πριν πάρουν την επόμενη ανθρώπινη μορφή τους. Επειδή ήταν κάποτε άνθρωποι, η κάθε μια έχει τις δικές της ιδιότητες και τον δικό της τρόπο να ενεργεί.
Κατά κάποιες θρησκευτικές πεποιθήσεις οι πνευματικοί οδηγοί ονομάζονται φύλακες άγγελοι αλλά οι φύλακες άγγελοι είναι ίδιοι με τους πνευματικούς οδηγούς. Μπορεί να έχουμε πολλούς πνευματικούς οδηγούς ανάλογα με την κατάσταση της ζωής μας και μπορεί να έχουμε έναν κυρίαρχο πνευματικό οδηγό όπως έναν αρχάγγελο ο οποίος μας βοηθάει όποτε χρειάζεται και που ενώνεται μαζί μας με τη γέννησή μας και μένει μαζί μας σε όλη μας τη ζωή.
Για να επικοινωνήσετε με τον πνευματικό οδηγό σας, πρέπει να καθίστε κάπου ήσυχα χωρίς περισπασμούς, να χαλαρώσετε, να καθαρίσετε το μυαλό σας και να εστιαστείτε. Αυτό μπορεί να γίνει όταν πέφτετε για ύπνο το βράδυ. Δεν είναι απαραίτητο να μιλάτε δυνατά. Οι πνευματικοί οδηγοί γενικά χρησιμοποιούν τηλεπάθεια για να επικοινωνήσουν, επειδή η σκέψη έχει τη δική της ενέργεια. Χαιρετίστε τον νοητικά. Περιμένετε για μια απάντηση ή έναν χαιρετισμό αλλά μην περιμένετε αυτό να γίνει άμεσα. Όπως όλα τα πράγματα που αξίζει να κάνετε, χρειάζεται κι αυτό χρόνο και υπομονή. Χαλαρώστε. Συνεχίστε με τις ερωτήσεις σας. Θα είναι πιο εύκολο αν περιορίσετε τις ερωτήσεις σας σε απαντήσεις τύπου «ναι» ή «όχι». Όταν αρχίσετε να επικοινωνείτε με τους οδηγούς σας, κάντε το απλά.
_______________
Μετάφραση κειμένου: Νίκος Πνευματικός για την Εστία της Θεραπείας, www.healinghome.gr
Πηγή: http://www.the-open-mind.com

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα