Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Τρίχα… κόμματα σέρνει!…


trixa... kommata-sernei 

Η αλήθεια είναι ότι, αν απ’ το χέρι σου περνάει χρήμα, μεγαλώνουν οι υποχρεώσεις και οι ανάγκες σου. Θες να πάρεις το ένα, να έχεις το άλλο, καλομαθαίνεις και είναι δύσκολο να μην κάνεις όποια προσπάθεια χρειαστεί, ώστε να μη χάσεις τα ήδη αποκτηθέντα, ή τα μελλοντικά αποκτήματα.

Τώρα, το τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για να μην βρεθείς στη δύσκολη θέση να στερηθείς αυτά που έχεις, ή θες να αποκτήσεις, χαίρε βάθος αμέτρητο.

Σήμερα λοιπόν, θα ασχοληθούμε με μία κυρία η οποία έβαλε πίσω το προσωπικό της συμφέρον και “θυσίασε” την ηρεμία και την μέχρι στιγμής τεράστια πολιτική της καριέρα, για τις ανάγκες της πατρίδας.

Οι υπεύθυνοι άνθρωποι έχουν στόχο μόνο το κοινό συμφέρον και είναι άξιοι θαυμασμού και αγάπης από τον κόσμο.

Μιλάω φυσικά για μια μεγάλη… πολιτικό, που άφησε το τιμημένο – λαϊκό και προοδευτικό ΠΑΣΟΚ, για να κάνει παρέα με τους βασικούς διασώστες αυτής της χώρας. Κι όμως, όσο και να την κατηγορούν για αυτή της την απόφαση, τόσο λάθος κάνουν. Η συμβολή της Άντζελας θα είναι καθοριστική για την ομαλή μας πορεία προς τη γνωστή πλέον ανάπτυξη και ευημερία.


Έχει σχέδια και όνειρα -για την πατρίδα βεβαίως βεβαίως- που θα αλλάξουν πολλά καθημερινά μας πράγματα προς το καλύτερο. Έξω ντέρτια και καημοί, θα μας σώσει το… νινί.

Έχει στις βαλίτσες της όλη τη σοφία και εμπειρία του σοσιαλισμού. Έχει και στην καρδιά της μια μεγάλη αγάπη για εμάς, την Ελλάδα μας! Μαζί με τον Δον Αντωνάκη και την παρέα του, θα κάνει θαύματα.

Οι δηλώσεις που έκανε -μετά το νέο γάμο- είναι χαρακτηριστικές των αξιών που έχει.

«Καλώ τους συμπολίτες μου να με στηρίξουν. Γνωρίζουν ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια, για να διασφαλίσω το συμφέρον του τόπου μου, την ευημερία και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας.»

«Σε στιγμές ανάγκης πρέπει να ακολουθήσουμε τη φωνή της ευθύνης, να αφήσουμε τα προσωπικά συναισθήματα»

Οι ευαισθησίες της που πληγώθηκαν από το χωρισμό της με το σοσιαλισμό, απαλύνθηκαν λόγω της υπευθυνότητας που την διακατέχει. Άτιμη Ελλάδα με τις ανάγκες σου, το πλήγωσες το κορίτσι αλλά αυτή εκεί. Δώστα όλα Άντζελα, «Νυν υπέρ πάντων ο αγών».

Θα παρακαλούσα λοιπόν πάρα πολύ όλους σας στο διαδίκτυο, να μη χτυπάτε άλλο την τρίχα που σέρνει τα σάπια καράβια, καθώς και την κάτοχο της τρίχας.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα