Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ένα ταξίδι στον χώρο του ονείρου που ονομάζουμε πραγματικότητα και ζωή




Λοιπόν, πάρτε το ποτό που σας ετοίμασα, πιείτε μια γουλιά, και ας ξεκινήσουμε ένα ταξίδι στον χώρο του ονείρου που ονομάζουμε πραγματικότητα και ζωή.
Για να κατανοήσουμε καλύτερα τον μύθο του σπηλαίου του Πλάτωνα, ας υποθέσουμε ότι αφού ζούμε σε έναν χώρο που ονομάζουμε πλανήτη Γη, τον αντιλαμβανόμαστε σύμφωνα με τις πέντε αισθήσεις ως υλικό.
Το υλικό μας σώμα γεννήθηκε από τα στοιχεία που υπάρχουν στον πλανήτη Γη, και με τον ίδιο τρόπο η λογική του σώματος, δημιούργησε τον δικό της τρόπο αντίληψης, μέσα από το δικό της όμοιο με τα ίδια συστατικά της Γης τον εγκέφαλο.

Η αντίληψη τώρα του εγκεφάλου, προέρχεται μέσα από τις χημικές διεργασίες των νευρώνων,  οι οποίοι επεξεργάζονται όλες τις συχνότητες που δέχεται ο εγκέφαλος μας, ως κέντρο υποδοχής των εισερχόμενων πληροφοριών από το περιβάλλον γύρω μας, και τις αποθηκεύει στο σημείο που ονομάζουμε υποσυνείδητο.


Οι πληροφορίες είναι συχνότητες, παραγόμενες από οτιδήποτε  κινείται, άρα τα πάντα παράγουν ενέργεια, αλλά ακόμη και οι σκέψεις είναι ενέργεια, δηλαδή  συχνότητες, και γενικά τα πάντα γύρω μας είναι μια θάλασσα συχνοτήτων, κι εμείς πλέουμε μέσα της, σε μια θάλασσα συχνοτήτων, οι οποίες συχνότητες ενεργούν ως πληροφορίες που αποκωδικοποιεί, μέσα από τις χημικές αντιδράσεις του ο εγκέφαλος,  και ότι αποδεχόμαστε ως πραγματικό και αληθινό,  το αποκωδικοποιούμε με αυτό το δεδομένο, και κατ'αυτόν τον τρόπο αντιλαμβανόμαστε την ζωή μας, και την πραγματικότητα γύρω μας.

Με τον ίδιο τρόπο, παράγονται και τα πάντα, όπως οι αισθήσεις μας και τα συναισθήματα μας, που στην ουσία, οι μεν αισθήσεις είναι ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το υλικό σώμα την πραγματικότητα γύρω της, και τα μεν συναισθήματα το πως αντιδρά το υλικό σώμα απέναντι στην πραγματικότητα που αποδέχτηκε ως δεδομένη...Αυτός είναι και ο υλιστής άνθρωπος, που πιστεύει σε ότι αποδέχεται ως υπαρκτό και αληθινό...

Αλλά και με τον ίδιο τρόπο, το ίδιο συμβαίνει με όσους πιστεύουν στον θεό, αλλά δεν κατανοούν τον θεό, διότι αν δεν κατανοήσουν πρώτα την ψυχή που έχουν μέσα τους, που αντιλαμβάνεται τα πάντα διαφορετικά, αφού ΑΝΉΚΕΙ σε έναν άλλο κόσμο  μη υλικό ανώτερων διαστάσεων, τότε δεν θα μπορέσουν να δουν και νιώσουν την διαφορά του σκέφτομαι και αισθάνομαι, από το νιώθω την αλήθεια.

Και θα συνεχίσουν να ζουν σε έναν κόσμο της ύλης αποκλειστικά και μόνον, δίχως να αντιλαμβάνονται όλο το φάσμα ενός "ραδιοφώνου" αλλά θα παραμένουν σταθεροί και επικεντρωμένοι για πάντα σε μια μπάντα, όπου θα αντιλαμβάνονται αποκλειστικά μόνον την συγκεκριμένη μπάντα συχνοτήτων, δηλαδή τον κόσμο της ύλης.


morfeas sky


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα