Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ;;;

Fvto1 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Επί τεσσεράμισι σχεδόν χρόνια αυτή η χώρα έζησε ένα πρωτοφανές ολοκαύτωμα των πάντων, μια ιστορική ανθρωπιστική καταστροφή που δεν έχει κανένα προηγούμενο στην σύγχρονη ιστορία της. Χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν ή πτώχευσαν πετώντας στον δρόμο δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, οικογένειες διαλύθηκαν ένεκα οικονομικών προβλημάτων, νέοι επιστήμονες, η ελπίδα του έθνους, εξοριστήκαν για να βρουν αλλού καλύτερη τύχη, νοσοκομεία έκλεισαν ή κυριολεκτικά διαλύθηκαν αφήνοντας ξεκρέμαστους και χωρίς φάρμακα χιλιάδες ασθενείς, σχολές και σχολεία καταργηθήκαν ή υπολειτουργούν με άθλιες συνθήκες, πανεπιστήμια βούλιαξαν στην βρωμιά και στις ακαθαρσίες, σπίτια που κτιστήκαν με δάνεια δημοπρατηθήκαν και κυριολεκτικά πέταξαν έξω ιδιοκτήτες που δεν φαντάζονταν όταν πήραν τα δάνεια την σημερινή εξέλιξη και τέλος, τα εθνικά θέματα εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους και η χώρα έγινε το κλοτσοσκούφι των γειτόνων της ενώ φτάσαμε στο σημείο οι τουρκικές φρεγάτες να κάνουν κρουαζιέρες έξω από το Σούνιο.


Fvto2

Μέσα σε όλα αυτά κορυφώθηκε η εγκληματικότητα, η πορνεία σε όλα της τα είδη, η αναλγησία για τον πόνο του διπλανού, η εξοντωτική διάθεση της καθημερινότητας, οι εν ψυχρώ δολοφονίες υπερηλίκων μόλις έπαιρναν την σύνταξη τους έξω από τα ίδια τους τα σπίτια, οι διαρρήξεις έγιναν καθημερινή ρουτίνα ενώ άνθησαν κάθε είδους τυχερά παιχνίδια που έγιναν το όραμα του νεοέλληνα να ξεπεράσει το μαρτύριο της επιβίωσης του, έτσι όπως τον κατάντησαν. 

Παράλληλα συνεχίστηκε και κορυφώθηκε η ανεξέλεγκτη ροη των λαθρομεταναστών από τα ανατολικά μέσω οργανωμένων γκρουπ που καθοδηγούνται από την τουρκική μαφία και όταν τους έριχναν στην θάλασσα, βαφτίζονταν ναυαγοί για να φορτωθούν στον ήδη λεηλατημένο κρατικό κορβανά, πάλι σε βάρος όσων προσπαθούσαν ακόμα να ορθοποδήσουν.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να περιγράψει κάνεις σε όλο της το μεγαλείο την θεομηνία που επέβαλε σε αυτή την χώρα το προδοτικό πολιτικό σύστημα που κερδοσκόπησε ασυνείδητα σε βάρος της εθνικής υπόστασης. Μαζί του επιχειρηματίες λαμόγια που ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς και οι ξένοι σύμμαχοι του ανθέλληνες τοκογλύφοι, που το μόνο που τους ενδιέφερε είναι να δανείζουν για να επωφελούνται κερδοσκοπικά με την ουσιαστική υποδούλωση της χώρας.

Για όλα αυτά και ενώ φτάνουμε υποτίθεται στο τέλος της μνημονιακής καταστροφής, το ερώτημα που μπαίνει αμείλικτο είναι το πώς θα κλείσουν όλες αυτές οι πληγές που αιμορραγούν ασταμάτητα, πως θα ορθοποδήσει ένας κόσμος απελπισμένος που φαντάζει χωρίς ελπίδα, χωρίς προοπτική, χωρίς μέλλον, πως θα σωθεί μια χώρα που χτυπήθηκε τόσο έντονα από τους «σύμμαχους» και ετέρους της ;;

Αλλά το ουσιαστικό ερώτημα είναι ποιοι θα πληρώσουν για όλα αυτά ; Η προδοσία έχει και όνομα έχει και ταυτότητα. Όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της μεγαλύτερης εθνικής συμφοράς πρέπει να πληρώσουν, να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα, (αλήθεια αυτό το ξεχάσαμε ;), να κατάσχουν ότι έχουν και δεν έχουν, να εθνικοποιήσουν τα τραπεζιτικά ληστρικά ιδρύματα, να μπει χέρι σε όλες τις λίστες (λαγκάρτν κλπ), και για τους υψηλά ιστάμενους το τίμημα να είναι πιο βαρύ και πιο παραδειγματικό. Η δικαιοσύνη για πρώτη φορά να είναι αμείλικτη σε όσους σκύλεψαν επί τόσα χρόνια σε βάρος του λαού αυτής της χώρας.
Μόνο έτσι αυτή η χώρα θα μπορέσει κάπως να ξαναβρεί τον ρυθμό της και να σταθεί ξανά στα πόδια της. Τα ωραία λογία να μην μείνουν ωραία λόγια άλλα να ξαναφέρουν τον χαμένο ήλιο στην πιο ηλιόλουστη χώρα στον κόσμο!

Αν θέλουμε η Ελλάδα να ξαναζήσει !

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 

nikosxeiladakis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα