Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Το Θεϊκό Σχέδιο για την Ανθρωπότητα



Ήθελα να πω τόσα πολλά... Υπάρχουν μηνύματα των Προπατόρων για τους Έλληνες.  Πώς μπορούν οι Έλληνες του σήμερα να έλξουν - αξίζουν τη βοήθεια αυτών που εργάστηκαν πολύ σκληρά ώστε να αναστήσουν το ανθρώπινο είδος; Τους Έλληνες και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ο Προμηθέας ως Φωτεινός παρά το Δημιουργό Πατέρας  κι Αρχιγενετιστής αγάπησε πολύ τα Δημιουργήματα - στων οποίων τον Πυρήνα της Ψυχής εμφυτεύτηκε ο Πυρήνας του Πνεύματος. Όλα τα Φωτεινά Όντα, οι Ολύμπιοι, εργάστηκαν για το Σχέδιο της Ανθρωπότητας σε άγνωστους σήμερα χρόνους.
Ο Προμηθέας αγάπησε τόσο τους ανθρώπους που τους έδωσε τους έδωσε τη "Φωτιά" Η Φωτιά είναι τα Πνευματικά Όπλα - ενός Πνευματικού Όντος το οποίο λειτουργεί στη δόνηση των Υψηλών Ηθών. Οι άνθρωποι όμως σε εκείνη τη φάση της εξέλιξής τους δεν ήσαν έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν το Πνεύμα εν Σοφία.
Απόσπασμα από το βιβλίο μου: "Κοσμική Μύηση της Γης στην 5η Διάσταση": "Ο ζωωδότης και Πνευματοδότης Τιτάνας Προμηθέας έδωσε τη «Φωτιά» στους ανθρώπους - δηλαδή Ανώτερα Πνευματικά Δώρα. Κάτι που ίσως δεν μπορούσε να υποστηριχτεί εκείνη την εποχή από τους ανθρώπους οι οποίοι - όχι μόνο μία φορά - παρελήφθησαν σε ζωώδη κατάσταση με σκοπό να εξευγενιστούν μέσα από τις γενετικές βελτιώσεις, τις ανώτερες επιστήμες και τις τέχνες. Η επίτευξη τέτοιων σχεδίων απαιτούσε βραχύβια προγράμματα εξέλιξης. Προφανώς αυτή η «βιαστική» παρέμβαση είχε κάποιες σοβαρές επιπτώσεις. Το «ατόπημα» του Προμηθέα  έχει πολλές ομοιότητες με αυτό του Αδάμ και της Εύας" 


Ο Αδάμ και η Εύα δεν ήταν φυσικά οι πρωτόπλαστοι. Ήταν 5Διάστατα Όντα που αφίχθηκαν σε ένα 5διάστατο παράδεισο στη Γη. Με σκοπό και πάλι να αναστήσουν τα εκπεσόντα ανθρώπινα όντα. Υπήρχαν 17 φυλές τότε στον Πλανήτη - σε ζωώδη κατάσταση - οι οποίες είχαν ως και ζωόμορφα χαρακτηριστικά. Ως γνωστό οι "Αντι-δημιουργοί" είχαν επέμβει και σε αυτή την περίπτωση [με γενετικές μεταλλάξεις του είδους].
Η παρουσία του Θεϊκού ζευγαριού δεν είναι τόσο αρχέγονη όσο αφέθηκε η ανθρωπότητα να νομίζει. Η Λεμουρία αναληφθήσα φυλή η οποία απαρτιζόταν από ενσαρκωμένους Αγγέλους μεσουράνησε πριν 50.000 έτη [πριν από 2 Ουράνια Έτη 26.000χ2=52.000. Με την εισαγωγή και ολοκλήρωση της νεοεπερχόμενης Χρυσής Εποχής του Υδροχόου +/-2.000 ετών συμπληρώνεται το 2ο Ουράνιο Έτος 24.000+2.000=26.000 έτη].  Η ανθρωπότητα ωστόσο δε βρισκόταν σε Ολική Ανάληψη.
Η Εύα πείστηκε από τον Εοσφορικό τότε Διοικητή να προσφέρει το Θεϊκό της DNA ώστε αυτό να συμειχθεί με το ανθρώπινο. Αυτό για τις ίδιες ρήτρες που ίσχυαν για τον Προμηθέα, απαγορευόταν από τον Πανδημιουργό, καθώς κάθε εξελικτική κατάσταση έπρεπε και πρέπει να κερδηθεί από το Ίδιο το Δημιούργημα μέσα από τα μαθήματά του  σε αυτό τον Πλανήτη. 
Όταν συνέβη αυτό το Θεϊκό Ζευγάρι έπαψε να κάνει "Κοινωνία Θεού - να λαμβάνει Ενέργεια Αθανασίας από το "Δέντρο της Ζωής". Έχασε το Φωτεινό Σώμα και κοινώνησε αναγκαστικά τους Καρπούς από το "Δέντρο του Καλού & του Κακού" - έγιναν 3διάστατοι!
Όλα τα ατοπήματα έγιναν από αγάπη για τον Άνθρωπο ο οποίος στο τέλος της σημερινής Σιδηράς Εποχής έχει επίσης χάσει τον Πνευματικό του Ορίζοντα και τη σύνδεση με το Όλον Φως ως και το "Δέντρο της Ζωής" στη Φωτισμένη περίπτωση.


 

Και για αυτό το σημερινό Σχέδιο περιλαμβάνει την Επανενσάρκωση Φωτεινών Όντων τα οποία εργάζονται για την Πνευματική Αφύπνιση των Ανθρώπων για πολλοστή φορά, εν όψει της Ανάληψης της Γης στο τέλος του Κύκλου των +/-26.000 ετών [Χρυσή Εποχή Υδροχόου].
Βρισκόμαστε εδώ, άνθρωποι μεταξύ ανθρώπων ώστε να εκτίσουμε την αποστολή μας υπέρ του Θεϊκού Σχεδίου. Αυτή τη φορά και μετά την τελευταία χαμένη μάχη της Ατλαντίδας πριν από +/-13.000 έτη, το Φως έχει επιστρέψει όπως υποσχέθηκε. 
Η δοτή διορία των 13.000 ετών για το Σκότος μόλις έλαβε τέλος, νομοτελειακά. Η Γη εισέρχεται ήδη στη Ζώνη Φωτονίων η οποία φωτίζει, καθαρίζει, εξαγνίζει τις Ψυχές που δέχονται το Φως της Κάθαρσης και δεν αντιστέκονται. Όσοι αντιστέκονται στο Φως αρρωσταίνουν, τρελαίνονται. Είναι οι θιασώτες της Ύλης [Σκότος]. Ο κόσμος μας καθαρίζει.
Απαγορεύεται να ενσαρκωθούν ξανά οι Μετεξετασταίες και οι Κακούργες Ψυχές! Θα συνεχίσουν τα μαθήματά τους σε άλλους πανομοιότυπους πλανήτες της 3ης Διάστασης ή αν το θέλετε, σε μία ίδια Γη, όπως την έφτιαξαν...
Το Σκότος δεν παραδίνεται εύκολα και η προσπάθειά τους - με τους υπαλλήλους τους σε Εκκλησία και Κυβερνήσεις -  για τη μεγάλη υποδούλωση της ανθρωπότητας δύναται να γίνει ως και απροκάλυπτα, όταν θα χάνουν εμφανώς έδαφος. Ήδη το Βατικανό κλονίζεται και ετοιμάζει τους πιστούς για τους 'καλούς εξωγήινους' - καθώς τώρα παραδέχεται ότι υπάρχει ζωή στο Σύμπαν και δεν είμαστε τα μοναδικά Δημιουργήματα του Κυρίου. Τον οποίο φυσικά δεν υπηρετούν στα αλήθεια. Όσο χάνουν έδαφος, τότε δύνανται να γίνουν τα μεγάλα έκτροπα. Ως και Μεσσίες θα παρουσιάσουν.
Και για αυτό μόνο οι Έχοντες Καθαρή και Καλή Καρδιά θα καταλάβουν τι είναι Ψέμα και τι Αλήθεια.
Επειδή απαγορεύεται η Άμεση Επέμβαση στη Θεόδοτη Ελεύθερη Βούληση των Ανθρώπων προσπαθούν να μετατρέψουν με κάθε τρόπο τους ανθρώπους σε ζόμπι ώστε οι ίδιοι να αποζητούν την αυτοκαταστροφή τους... Η πρόκληση του Φόβου [πλαστές οικονομικές κρίσεις] είναι η αγαπημένη τους αιθερική τροφή όπως τη συλλέγουν σε Αιθερικές Δεξαμενές στην 3η Διάσταση. 
Όσο οι άνθρωποι ξαφνικά αφυπνίζονται από την επέλαση των Φωτονίων, τόσο λιγοστεύει η τροφή τους, καθώς ο Φωτισμένος περνά από το Σκοτάδι στο Φως, από το Φόβο στην Εμπιστοσύνη στη Θεία Πρόνοια. Οραματίζεται και Εφελκύει αυτό που θέλει να ζήσει: Ζητά και του Δίνεται!!!
Είμαστε εδώ σήμερα για να θυμήσουμε στους Ανθρώπους ότι δεν είμαστε ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Σας έπεισαν οι Αντι-δημιουργοί μέσα από τις αλλοιωμένες γραφές, αυτοί που δολοφόνησαν το Χριστό και διέσπασαν τους Έλληνες μεταξύ τους. 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ! ΕΤΣΙ ΔΕΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ. ΟΧΙ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΙ! ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΪΚΟ ΜΑΣ ΕΣΩ ΣΠΙΝΘΗΡΑ.
ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ - ΟΛΟΕΝΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ! ΧΡΙΣΤΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΕΜΕΙΣ... 
ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΩΝ ΕΠΑΝΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ. ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΓΙΝΕΙ ΟΛΗ ΦΩΣ, ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΚΑΡΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ, ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΞΑΝΑ. ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΦΘΗΣΑ ΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. 
ΤΩΡΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΑΘΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ: ΤΟ ΖΩΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΞΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΓΕΛΟ.
ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΓΓΕΛΟΣ. ΑΓΓΕΛΟΙ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ...ΑΓΓΕΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΛΗ... 
Δε φταίνε τα παιδιά κανενός 'θεού'. Τα παιδιά των Ανουνάκι ή αυτά των Ολύμπιων. Οι μεν είναι απλά οργανωμένοι, οι δε διασπασμένοι. Όμως τώρα καλούνται όλοι να επαναπατριστούν στις Πατρίδες όλων των Ψυχών, ακόμη και αυτών που αποστάτησαν. Καλούνται ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ να επιστρέψουν στο Φως. 
Εφόσον τα 4διάστατα Σκοτεινά Όντα γνωρίζουν για τη ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ και το ότι οι κόσμοι τους δεν αντέχουν στην Επέλαση των Φωτονίων, αντί να μάχονται τόσο αδιέξοδα το Φως, μπορούν να το Ενστερνιστούν... 
Είναι τόσο μεγάλη η Αγάπη του Πανδημιουργού που καλεί τον Άσωτο Υιό να επιστρέψει στο Σπίτι του Πατέρα του...
Και για αυτούς τους λόγους δε μισούμε αυτούς που προσπαθούν να βλάψουν όσους βρίσκονται στο Φως. Γιατί όλοι Παιδιά του ίδιου Πατέρα είμαστε. Και περιμένουμε τον Άσωτο Υιό να γυρίσει στο Σπίτι.....


Με Αγάπη για όλα τα Πλάσματα της Πανδημιουργίας  - και για αυτά που 'ξέχασαν'...


Για τους φίλους από το εξωτερικό που διαβάζετε τα θέματά μου, δείτε και αυτή την εκπομπή. Ελπίζω να σας αρέσει. Τα θέματα αυτά δεν μπορούν να ολοκληρωθούν φυσικά σε μία εκπομπή.





Για αυτό το βιβλίο μου: "Κοσμική Μύηση της Γης στην 5η Διάσταση" http://andromeda-book.blogspot.gr/ σύντομα θα βρίσκεται μεταφρασμένο και σε διεθνείς ιστοσελίδες όπου θα μπορείτε να το προμηθευτείτε.




Φίλις Χρυσού

[Αndromeda Galactica]

andromeda-ires

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα