Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ο Νόμος της Έλξης




Θυμάστε εκείνο το τραγούδι που έλεγε…… «όνειρα …πουλά μου ταξιδιάρικα»….. κι εσείς λοιπόν βρίσκεστε σε μια αναμονή-παρακαλώ περιμένετε στο ακουστικό σας-….για την καινούρια σας πραγματικότητα και ψάχνεστε για εκείνα τα σημάδια που σας στέλνει το άπειρο Σύμπαν μέσα στ’ όνειρά σας που βρίσκονται καθ’ οδόν….και σας δίνει εκείνα τα στοιχεία για να ξέρετε ότι πλέον κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα σημάδια που θα σας δείξουν το δρόμο για την Συνπαντική σας Έλξη;

Σημάδι 1ον ) Τελευταία έχετε μια ισχυρή διαίσθηση….σχετικά με παλαιότερα.

Αυτό δείχνει ότι η διαίσθησή σας ενδυναμώθηκε αρκετά….που σημαίνει ότι είσαστε σε μια άμεση συνάρτηση με την καθοδήγηση που σας στέλνει το ίδιο το Σύμπαν….κι αυτό το καταλαβαίνετε διότι είσαστε πλέον περισσότερο ευαίσθητοι στη ροή της ενέργειας που έρχεται προς εσάς και σας δροσίζει και δράτε πιο ενεργητικά. Σας έχει τύχει αρκετές φορές που κάποιον σκέφτεστε…κι αμέσως μετά εκείνος σας παίρνει τηλέφωνο και ομιλείτε...και του λέτε…μα λίγο πιο πριν εσένα σκεφτόμουν…..

Σημάδι 2ον ) Πολλές φορές συνειδητοποιείτε ότι όλα αυτά που βιώνετε στο άμεσο παρόν, αποτελούσαν τελικά επιθυμίες του παρελθόντος σας.

Ο Νόμο της Έλξης…σας δίνει την δυνατότητα να γίνεστε ολοένα και πιο συνειδητοί άνθρωποι στον παρόν. Όλα αυτά που βιώνετε στο παρόν σας, είναι οι ιδιαίτερες στιγμές σας…της τωρινής σας ζωής και αποτελούν τα πράγματα εκείνα που τα επιθυμούσατε στο παρελθόν.


Σημάδι 3ον) Διαπιστώνετε μέρα με τη μέρα ότι η ζωή σας έχει μια συνεχόμενη ροή πραγμάτων.

Αυτό οφείλετε στο ότι η αίσθηση της ροής αυτής είναι εξαιρετικά και πολύ σημαντική για εσάς και αποτελεί ίσως την πιο ισχυρή απόδειξη ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο που έχετε επιλέξει. Η αίσθηση της ροής προέρχεται από το γεγονός ότι όλα τα προβλήματα που σας ανακύπτουν, φαίνεται πλέον να επιλύονται πιο εύκολα. Όμως πάντα την κατάλληλη στιγμή, συναντάτε τους κατάλληλους ανθρώπους ή διαβάζετε την κατάλληλη εκείνη πληροφορία που θα σας βοηθήσει να λύσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ότι σκέφτεστε, φαίνεται να υλοποιείται.

Σημάδι 4ον ) Συνήθως παίρνετε διάφορες φιλοφρονήσεις και έχετε την θετική αποδοχή και προσοχή από τους άλλους συνανθρώπους σας.

Ότι δίνεις….το παίρνεις πίσω….σ’ αυτό τον κόσμο και προβάλλετε η αγάπη αυτή του κόσμου και επιστρέφει πίσω σε εσάς. Τα πράγματα φαίνεται ότι πηγαίνουν καλύτερα ….όπως ακριβώς εσείς θα θέλετε και είναι πιθανό να λαμβάνετε περισσότερες φιλοφρονήσεις από πριν. Όταν το νιώσετε αυτό αφιερώστε λίγο χρόνο για να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας προς το Σύμπαν….που σας έφερε πιο κοντά στα όνειρά σας. Αυτή η ευγνωμοσύνη….σας θα εντείνει ακόμα πιο πολύ τον Νόμο της Έλξης. Έτσι όσο περισσότερο εκτιμήσετε αυτά τα σημάδια, τόσο συχνότερα θα εμφανίζονται και τόσο πιο γρήγορα θα φέρει αποτελέσματα ο Νόμος της Έλξης.

Σημάδι 5ον ) Παρατηρείτε συχνά και γύρω σας κάποιους επαναλαμβανόμενους αριθμούς.

Κι αυτό γίνεται διότι ορισμένοι από τους πιο συνηθισμένους αριθμούς που βλέπετε είναι συνήθως οι αριθμοί: το 000, το 111, το 333 και το 444 κλπ. και συμβολικά ο καθένας από αυτούς αντιπροσωπεύει έναν αριθμό ενέργειας υψηλής δόνησης. Μπορείτε να τους αναζητήσετε όταν οδηγείτε σε πινακίδες αυτοκινήτων, σε αριθμούς τηλεφώνου, σε ψηφιακά ρολόγια, σε έγγραφα κλπ. Μόνον μην το παρακάνετε…..

Σημάδι 6ον ) Σηκώνετε ψηλά το κεφάλι σας και βλέπετε τα σύννεφα να σχηματίζουν διάφορα συμβολικά σχέδια….εκτός των εξαιρέσεων όταν μας ψεκάζουν βέβαια…

Τα σύννεφα αυτά παίρνουν διάφορα σχήματα καρδιάς και διαφόρων προσώπων και αποτελούν κάποιους συμβολικούς δείκτες ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Όταν  βρεθείτε έξω στη φύση, ίσως δείτε ιδιαίτερα σχήματα να εμφανίζονται σε κλαδιά ή σε δέντρα ή σε βράχους και μπορεί να παρατηρήσετε ότι κάτι στην πραγματική σας ζωή μοιάζει πολύ με κάτι που συνέβη σε ένα όνειρο σας.

Σημάδι 7ον ) Ανοίγετε το ραδιόφωνο κι ακούτε  τα αγαπημένα σας τραγούδια να τα παίζουν εκείνη ακριβώς την στιγμή….όπως κι άλλες συμπτώσεις …που γενικά επαναλαμβάνονται…μπροστά στην νοητική σας οθόνη….

Τα όποια συναισθήματα της υψηλής δόνησης που δέχεστε από το Σύμπαν σας φέρνει μπροστά σας όχι μόνον τα τραγούδια που σας αρέσουν ή αντικατοπτρίζουν την υψηλή συναισθηματική σας κατάσταση….αλλά δυναμώνουν και την μουσική αίσθηση και νιώθετε μέσα σας μια απέραντη ευγνωμοσύνη.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν την δυνατότητα να έλκουν σαν μαγνήτες αυτό που σκέφτονται. Αυτά που έχουμε σκεφτεί ακόμη και εν αγνοία μας, έλκονται από εμάς, ως εκ τούτου αλλάζουν την ζωή μας και καθοδηγούν τα συναισθήματα μας. 

Η όποια αρνητική σκέψη προσελκύει αρνητικά γεγονότα και δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα όπως: τον φόβο, την ενοχή, την ανησυχία, το άγχος, την αγωνία, την απόγνωση, το μίσος, τη δυσαρέσκεια κλπ και μέσω των αρνητικών μας συναισθημάτων προσελκύουμε ακόμη περισσότερα συναισθήματα αυτού του είδους.

Θετική σκέψη λοιπόν….

Αυτός είναι με λίγα λόγια ο νόμος της έλξης… αν θέλεις κάτι πολύ όλο το Σύμπαν θα σου το δώσει… κι αν σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά το Σύμπαν θα σου φέρει αρνητικά γεγονότα στο δρόμο σου.

 Οι αγνές σου προθέσεις θα πρέπει να είναι καθαρές κι αμόλυντες….γι’ αυτό δημιούργησε την δική σου πραγματικότητα.

Ο Νόμος της Έλξης ΑΔΕΛΦΙΑ…είναι εδώ πάντα το ίδιο αποτελεσματικός για εσάς…με πολλά  παραδείγματα….και δεν έχετε παρά να προσπαθήσετε να τα ανακαλύψετε γρήγορα.

Καλή παρατήρηση….(Ε.Ι.)

 
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα