Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε 72 ώρες

ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα στους πνεύμονες, ακόμη κι αν δεν έχουν ανάψει ένα τσιγάρο στη ζωή τους, ενώ άλλοι καπνίζουν για 40 χρόνια και οι πνεύμονες τους λειτουργούν τέλεια . Όλα αυτά εξαρτώνται από τον οργανισμό του ατόμου. Επιπλέον, εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε τρεις ημέρες.
Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αποτοξίνωσης θα πρέπει να "πετάξετε" όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, επειδή το σώμα σας χρειάζεται να απαλλαγεί από τις τοξίνες των γαλακτοκομικών προϊόντων ».
  • Την πρώτη μέρα της δίαιτας πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι από βότανα πριν πάτε για ύπνο. Απελευθερώνει τοξίνες στο έντερο που μπορεί να προκαλέσουν δυσκοιλιότητα. Οι πνεύμονες δεν πρέπει να επιβαρύνονται με το δύσκολο έργο οποιουδήποτε άλλου μέρους του σώματος κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.
  • Σφίξτε 2 λεμόνια σε 300 ml νερού πριν από το πρωινό.
  • Πίνετε 300 ml χυμού γκρέιπφρουτ. Αν δεν σας αρέσει η γεύση, μπορείτε πάντα να τον αντικαταστήσετε με χυμό ανανά. Οι χυμοί περιέχουν φυσικά αντιοξειδωτικά που βελτιώνουν το αναπνευστκό σύστημα.
  • Πίνετε 300 ml χυμού καρότου μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού γεύματος. Αυτός ο χυμός θα σας βοηθήσει να αλκαλοποιήσετε το αίμα σας κατά τη διάρκεια του καθαρισμού των τριών ημερών.
  • Κατά τη διάρκεια του γεύματος θα πρέπει να πίνετε 400 ml χυμό πλούσιο σε κάλιο. Το κάλιο δρα ως τονωτικό καθαρισμού. Πριν πάτε στο κρεβάτι πίνετε 400 ml χυμό από μούρο, το οποίο θα βοηθήσει στοην καταπολέμηση των βακτηρίων στους πνεύμονες, που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις.
Περιποίηση του σώματος και ασκήσεις
  • Ένα καθημερινό  ζεστό μπάνιο 20 λεπτών  θα επιτρέψει στο σώμα, μέσω του ιδρώτα, να αποβάλλει περισσότερες τοξίνες.
  • Βάλτε 5 έως 10 σταγόνες ευκάλυπτο σε ένα μπολ με ζεστό νερό. Τοποθετήστε το κεφάλι σας πάνω από το μπολ και καλύψτε τον εαυτό σας με μια πετσέτα. Εισπνεύστε τον ατμό, μέχρι το νερό να κρυώσει.
Πηγές
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα