Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Πώς να σώσετε τη ζωή κάποιου ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή σε 60 δευτερόλεπτα!!

μέλι-λεμόνι-tea1

Ο γιατρός John Christopher ισχυρίζεται ότι μπορεί να σώσει τη ζωή ενός ανθρώπου (ο οποίος μόλις έχει υποστεί μια καρδιακή προσβολή), με μόνο μία κίνηση.


''Σε 35 χρόνια πρακτικής, εργασίας και διδασκαλίας, δεν έχω ποτέ χάσει ασθενή από καρδιακή προσβολή, σε περιστατικά σε σπίτι, και ο λόγος είναι ότι κάθε φορά που πάω, σε περίπτωση που ο αθενής εξακολουθεί να αναπνέει-


Του δίνω να πιει ένα φλιτζάνι τσάι καγιέν (ένα 

κουταλάκι του γλυκού καγιέν σε ένα φλιτζάνι ζεστό 

νερό, και μέσα σε λίγα λεπτά είναι όρθιος). 

Είναι ένα από τα ταχύτερα βοηθήματα, με άμεσα αποτελέσματα, που θα μπορούσαμε ποτέ να δώσουμε για την καρδιά, επειδή τροφοδοτεί την καρδιά αμέσως.

 Οι περισσότερες καρδιές υποφέρουν από έλλλειψη κατάλληλης τροφής εξαιτίας των επεξεργασμένων τροφίμων που τρώμε, αλλά σε αυτήν την περίπτωση την τροφοδοτούμε με μια καλή, ισχυρή δόση πραγματικού φαγητού και αυτό είναι κάτι που στην κυριολεξία ανασταίνει τον ασθενή. 

 Είναι κάτι που ο καθένας πρέπει να ξέρει πόσο σημαντικό είναι, διότι η καρδιακή προσβολή μπορεί να συμβεί στους φίλους ή στους αγαπημένους σας οποιαδήποτε στιγμή. Ακόμη και σε εσάς τους ίδιους.

 Το ζεστό τσάι έχει ταχύτερη επίδραση από ό, τι τα χάπια, οι κάψουλες, το κρύο τσάι, επειδή το ζεστό τσάι ανοίγει την δομή των κυτάρων, τα διαστέλλει και δέχονται το Cayenne πολύ πιο γρήγορα, το οποίο και πηγαίνει κατευθείαν στην καρδιά, μέσω των αρτηριών, και την τροφοδοτεί με πανίσχυρη τροφή. [Dr. Christopher¹s Ενημερωτικό Δελτίο 1-12]''

Ο γιατρός ισχυρίζεται ότι θα σώσετε σίγουρα τη ζωή ενός ανθρώπου, αν ασκηθείτε σε αυτόν τον τρόπο.
Πηγές:

naturalhealthcareforyou 
worldtruth

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα