Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ρούνες και Ετήσιες προβλέψεις 2015


ρούνες ετήσιες προβλέψεις 2015 Λίλιαν Σίμου astrolife.gr

Ρούνες και Ετήσιες προβλέψεις 2015

από την Σοφία του Βορρά

Από την Λίλιαν Σίμου

Η κεντρική εικόνα του έτους, αναδεικνύει την ανάγκη αναζήτησης της χαμένης μας αφθονίας.
Ίσως εδώ πρέπει να σταθούμε και να αναζητήσει ο καθένας αυτό που εννοεί ως αφθονία…  Αφθονία αγαθών είναι το ίδιο με επάρκεια; Ίσως όχι, αυτό είναι ένα πρόβλημα που για χρόνια προφανώς μας απασχόλησε.
Υπήρχε εξ αρχής η ανάγκη για περισσότερα αγαθά στην ανθρώπινη φύση… Αλλά δίχως ποιότητα ή κριτήριο επάρκειας, φθάνουμε στην υπερκατανάλωση και στην απληστία.
Η σημερινή στέρηση αγαθών (ως κοινωνία) είναι απόρροια λανθασμένων επιλογών του χθες.
Η χρονιά μας καλεί να αναθεωρήσουμε αυτό που εννοούμε ως αγαθό και ως πολύτιμο. Μέσα από τις απώλειες που έχουμε υποστεί, ανθρώπων ή υλικών αγαθών, την αλόγιστη ή ανεύθυνη χρήση των δώρων της ζωής, είμαστε σε ένα αδιέξοδο.
Όπως φαίνεται και αστρολογικά στην πορεία του 2015, είναι σημαντικό να αλλάξουμε στάση και σκέψη και να ξαναβρούμε την φλόγα της δημιουργίας. Η πεπατημένη οδός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος.
Η αλλαγή θα ξεκινήσει από εμάς τους ίδιους.
Η ταλαιπωρία, συναισθηματική και οικονομική, ας τελειώσει εδώ και τώρα, από την δική μας αποφασιστικότητα να αλλάξουμε σελίδα!
 ρούνες ετήσιες προβλέψεις 2015 Λίλιαν Σίμου astrolife.gr
Ας έρθουμε τώρα στην κεντρική εικόνα για κάθε μήνα του νέου χρόνου 2015

Ιανουάριος 2015

Αναζητώντας την ευημερία και ευλπιστώντας σε ένα νέο κεφάλαιο ζωής πλέον, θα είναι σημαντικό να αναζητήσουμε την πρόοδο στα όνειρά μας, με αντοχή και επιμονή στους στόχους μας.
Ο μήνας ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και θεωρείται ελπιδοφόρος. Θα πρέπει να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από κακοτοπιές και προφανώς από ανθρώπους που επιδιώκουν να μας προκαλούν δυσκολίες. Ένα νέο σχέδιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, στηρίζεται αυτή την περίοδο, ενώ ένα μπόνους ή μία αναβάθμιση μπορεί να φέρει ικανοποίηση σε άλλους εργαζόμενους.
Στην προσωπική μας ζωή, είναι η κατάλληλη περίοδος προκειμένου να ξεκινήσουμε μία ερωτική σχέση ή να δώσουμε έμφαση στην υπάρχουσα, αλλά προσθέτοντας φλόγα και λάμψη.

Φεβρουάριος 2015

Ο δεύτερος μήνας του έτους, απαιτεί την επιμονή μας και την ανάληψη ευθυνών. Ίσως είναι ένας μήνας με ρίσκο και κάποιες παράτολμες κινήσεις. Επειδή δεν θα ευνοήσει και δεν θα ωφεληθούμε αν ριψοκινδυνεύσουμε, ας είμαστε αποφασισμένοι να ακολουθήσουμε τον δρόμο που είναι περισσότερο κοπιαστικός, αλλά και στέρεος, ή δίκαιος.
Θα είναι απαραίτητο να μην μας αποθαρρύνουν εμπόδια ή καθυστερήσεις και να μην έχουμε απαισιόδοξη στάση ζωής.
Στα οικονομικά ζητήματα, η έλλειψη αγωνιστικότητας μπορεί να μας οδηγήσει να χάσουμε μία σημαντική ευκαιρία. Ή έλλειψη σθένους, ίσως μας οδηγήσει σε διλήμματα και αναλάβουμε λιγότερα από όσα μπορούμε να φέρουμε εις πέρας.
Στην προσωπική μας ζωή, ας αποφύγουμε τις διενέξεις με τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν. Οι διαφωνίες οξύνονται και ενδέχεται οι παρεξηγήσεις να οδηγήσουν σε χωρισμό.

Μάρτιος 2015

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης είναι σημαντικός καθώς απαιτεί ένα προσεκτική ξεκίνημα στο έργο της ζωής μας, με δημιουργική διάθεση και θωράκιση του έργου μας.
Ένα μυστικό πρόκειται να αποκαλυφθεί. Αν έχουμε στην ζωή μας «ένοχα μυστικά» θα είναι απαραίτητο να είμαστε προσεκτικοί. Διαφορετικά, η αποκάλυψη θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε πολλά που δεν βλέπαμε ως τότε καθαρά. Ας μην έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε κανένα αυτή την εποχή.
Στην επαγγελματική μας ζωή, προβλήματα μπορεί να ενσκύψουν, από συνεργάτες που δεν είναι καθαροί και δεν ήταν ως τώρα ειλικρινείς στις προθέσεις τους. Ας αποφύγουμε να δανείσουμε χρήματα ή να επενδύσουμε σε ένα έργο δίχως έρευνα και περίσκεψη.
Στην προσωπική μας ζωή, η περίοδος ξεσκεπάζει την εικόνα που είναι επίπλαστη και ενδέχεται να αλλάξει την διάθεση που είχαμε ως προς το ταίρι μας.

Απρίλιος 2015

Μήνας που απαιτεί επίγνωση και σωστή πληροφόρηση, προτού εξελίξουμε το έργο μας. Θα έχουμε ήδη μία καλύτερη εικόνα μετά τον Μάρτιο για τις προοπτικές και τις δυνατότητές μας. Το ζήτημα τώρα είναι να πιστέψουμε στα ταλέντα και στην εκπαίδευσή μας. Να προβάλλουμε τις γνώσεις μας και να προωθήσουμε την εικόνα μας, με σωστά δεδομένα.
Για τον λόγο αυτό, θα υπάρξει η πρόκληση μίας σημαντικής αλλαγής στη ζωή μας. Μία στροφή φαίνεται στον ορίζοντα και είναι στο χέρι μας η επιλογή… Θα αναλάβουμε τα ηνία της νέας αυτής ευκαιρίας; Ή θα προτιμήσουμε να μείνουμε στα γνωστά μας δεδομένα, δίχως να τολμήσουμε περισσότερες ευθύνες;
Κι όμως, θα παρουσιαστεί με κάποιο τρόπο η υλοποίηση της προσδοκίας μας. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να παραμείνουμε αμέτοχοι και αδρανείς. Θα είναι απαραίτητο να αναδείξουμε την αξία μας ή την αυτοπεποίθησή μας.
Στην προσωπική μας ζωή, μία σχέση με πάθος μας παρασύρει σε νέες εμπειρίες ή αισθήσεις. Ίσως μάλιστα έχουμε την ανάγκη να αφήσουμε την υπάρχουσα σχέση κατά μέρος και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα μίας νέας συναρπαστικής περιπέτειας.

Μάιος 2015

Ένα μήνυμα είναι σημαντικό και αλλάζει την διάθεσή μας. Είναι το μήνυμα για δράση ή αντίδραση. Δράση και αντίδραση εναλλάσσονται αυτή την εποχή. Οι παρεξηγήσεις όμως μπορεί να δημιουργηθούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Δεν χρειάζεται οξύτητα ή προκλητική συμπεριφορά.  Αντίθετα, η δύναμη προκύπτει μέσα από την νοητική διαδικασία, την σκέψη, τον σωστό σχεδιασμό, τον προγραμματισμό.
Και είναι απαραίτητο να αναγνωρίσουμε πως το μονοπάτι πρέπει να είναι προς το φως, τις ειλικρινείς και διαυγείς προθέσεις. Μία αλλαγή προς το καλύτερο προοιωνίζεται και μπορεί να θυσιάσουμε κάτι για την εξέλιξή μας. Ένα έργο, χρήματα, χρόνο… κάποια θυσία εκ μέρους μας, θα μας οδηγήσει πιο σύντομα στον στόχο.
Υπάρχει προστασία για κάθε αντιξοότητα. Ίσως όμως και νοσταλγία για περίοδο λιγότερο έντονη και δραστήρια, καθώς είμαστε σε διαρκή απασχόληση.
Στην προσωπική μας ζωή, ένα πιο ευχάριστο κλίμα βοηθά τις σχέσεις, τις γνωριμίες και φέρνει χαρούμενα πρόσωπα κοντά μας. Η θετική αίσθηση της ζωής, μας ενδυναμώνει και μας ενθαρρύνει.

Ιούνιος 2015

Ένας μήνας όπου απαιτείται περισσότερος χρόνος για την οικογένεια ή τους «οικείους και αγαπημένους μας». Η ροή των εξελίξεων στα πρακτικά ζητήματα μπαίνει σε πιο αργούς ρυθμούς, ίσως μάλιστα περιορίζεται σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Κι αυτό γιατί αναζητάμε την θαλπωρή, την ζεστασιά, την ολοκλήρωση, μέσα από την ανθρώπινη επαφή.
Θα έχουμε αίσια αποτελέσματα στις προσδοκίες, αν λειτουργήσουμε με τον τρόπο που περιγράφω. Η δύναμη της εγκράτειας μας προσδίδει σοφία, στωικότητα, υπομονή, προσμονή και το κριτήριο της κατάλληλης στιγμής. Η χαρά και η ευτυχία είναι ο μέσος δρόμος πάντα, όχι αυτός των άκρων.
Η κατάληξη θα είναι ευχάριστη, αν συμπεριφρεθούμε με σύνεση και με ένα λογικό τρόπο. Δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτα στην τύχη. Αντίθετα, κάθε τι που δημιουργούμε με κέφι, μεράκι και γνώση, δικαιώνει την προσπάθεια.
Στην προσωπική μας ζωή, η αμοιβαιότητα και ο σεβασμός κυριαρχούν και εφ’ όσον λειτουργήσουμε με τον τρόπο αυτό, θα έχουμε καλή εξέλιξη στις σχέσεις .Ευχάριστες ειδήσεις, συναντήσεις ή συζητήσεις κυριαρχούν,

Ιούλιος 2015

Δραστήριος μήνας και με διάθεση να ενωθούμε με άλλους, είτε σε συντροφικό πεδίο, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε κοινωνικό. Ο μήνας αυτός μας επιτρέπει να ξεφύγουμε από τον κλειστό μας περίγυρο και να ανοίξουμε τα φτερά μας προς άλλες κατευθύνσεις. Η αναζήτηση αυτή μοιάζει με ένα ταξίδι, που ανοίγει ορίζοντες πνευματικούς και συναισθηματικούς. Γι αυτό και ας το αποφασίσουμε… Τα σύνορα και τα όρια δεν μας ικανοποιούν πλέον.
Η διαίσθησή μας ή η αίσθηση που έχουμε για τα προσωπικά μας ζητήματα, θα μας οδηγήσουν αρχικά. Πρέπει να αφουγκραστούμε την «εσωτερική μας φωνή». Η εστίαση τις ανάγκες μας είναι απαραίτητη.
Θα γίνουμε παραγωγικοί ή θα ανακαλύψουμε πόσο παραγωγικοί μπορούμε να είμαστε. Είναι η ώρα της δημιουργίας, ιδεών, έργου, σχέσεων… Η δική μας ανάπτυξη και το δικό μας έργο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βρούμε τον σπόρο της ανάπτυξης σε ό,τι μας ενδιαφέρει και να ασχοληθούμε με την καλλιέργειά του.
Στην προσωπική μας ζωή, μία γυναίκα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στις επιλογές μας. Ή η ανάγκη της πληρότητας που θέλουμε να νοιώσουμε στην ψυχή.

Αύγουστος 2015

Η στροφή σε παραδόσεις και αξίες αναλλοίωτες μας δίνει το έναυσμα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Η χαρά τελικά δεν είναι παρά μία διαρκής προσπάθεια σεβασμού αξιών και ιδεών. Πόσο τις έχουμε παραμελήσει; Πόσο ξεφύγαμε από ό,τι είναι γερό θεμέλιο; Δύσκολα να διακρίνουμε, καθώς έχουμε κουραστεί από τα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις. Κι όμως, υπάρχουν χορδές με το παρελθόν που μας βοηθούν και μας στηρίζουν. Ας διατηρήσουμε όσες μας ικανοποιούν.
Μία ανασκόπηση του χθες, θα γίνει πηγή γνώσης και μάθημα για μας. Αυτή η ανασκόπηση είναι απαραίτητη τελειώνοντας το καλοκαίρι. Αυτός ο μήνας δεν ευνοεί τα επαγγελματικά μας σχέδια για ένα νέο έργο. Αλλά στηρίζει την διόρθωση λεπτομερειών στο ήδη υπάρχον. Αν δεν έχουμε ένα έργο, ας μελετήσουμε τι χρειάζεται για να βάλουμε σε εφαρμογή σχέδια και στόχους.
Σε προσωπικό επίπεδο, ας αποφύγουμε διαφωνίες και παράπονα. Αν και θα προκύψουν αφορμές, τα σχόλια και τα λόγια αυτή την εποχή είναι περιττά και οδηγούν σε διαφωνίες ή σημαντικές ρήξεις. Ας σκεφθούμε, ας αναλογιστούμε, ας κάνουμε ένα απολογισμό στην αισθηματική μας ζωή για να ανακαλύψουμε τα λάθη από κάθε πλευρά.

Σεπτέμβριος 2015

Απότομη στροφή και εκπλήξεις κρύβει αυτός ο μήνας. Μήνας ανατροπών, ή απρόβλεπτων ειδήσεων, ταράζει τα λιμνάζοντα νερά. Η αίσθηση για την ζωή αλλάζει, ανατρέπεται και διαλύονται κάποια σταθερά στοιχεία (που θεωρήσαμε απαραίτητα ή μόνιμα στη ζωή μας). Κι όμως, δεν είναι δυνατόν να σταματήσουμε την ροή των γεγονότων. Είναι αντίθετα σημαντικό να αποδεχτούμε τις διακυμάνσεις, αφού θα μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια.
Βασική ανάγκη είναι η διατήρηση του δημιουργικού μας έργου και η διασφάλισή του. Σαν ένα απαραίτητο στοιχείο είναι η ολοκλήρωση. Μήπως καθυστερήσαμε να τελειώσουμε και να παρουσιάσουμε το έργο μας; Μήπως δεν πιστέψαμε αρκετά σ’ αυτό και χάσαμε πολύτιμο χρόνο;
Τώρα πλέον οφείλουμε να προοδεύσουμε και να το φθάσουμε στο τέλος. Η επιτυχία θα είναι το αποτέλεσμα αν είχαμε αρκετά εστιαστεί στη δουλειά που απαιτούσε. Αν όχι, ας βιαστούμε!
Στην προσωπική μας ζωή, σημείο αναφοράς είναι η ζεστασιά, η τρυφερότητα και η κατανόηση. Τα άλλα, θα έρθουν!

Οκτώβριος 2015

Ένας μήνας που μας βοηθά να απολαύσουμε ό,τι έχουμε δημιουργήσει και προφανώς να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας να το επεξεργαστούμε, ως έργο. Είναι και η ώρα της αποτίμησης προφανώς, της κρίσης και της κριτικής.
Με αγάπη και υπομονή, ας δοκιμάσουμε να διακρίνουμε τα θετικά και τα αρνητικά στους τομείς που μας απασχολούν αυτή την εποχή. Όχι με αυστηρότητα και απαισιοδοξία. Είναι σαν να κάνουμε μία στάση, είτε για να χαρούμε λίγο ό,τι πετύχαμε, είτε για να κατανοήσουμε αυτό που πήγε και αυτό που δεν πήγε καλά.
Αγκαλιάζουμε το έργο μας, τους ανθρώπους που είναι πλάι μας, με ζεστασιά.
Στα επαγγελματικά μας «εγκυμονούνται» ιδέες και μπορούμε να προοδεύσουμε σε περισσότερα θέματα, στο εξής. Οι καρποί του κόπου θα μας αποζημιώσουν και θα έχουμε έμπνευση και ανάπτυξη.
Στην προσωπική μας ζωή, η σύνδεση με τους οικείους μας εξελίσσεται σε μία πολύ γόνιμη ένωση και τα όνειρά μας εισακούγονται.

Νοέμβριος 2015

Ο μήνας αυτός είναι η αρχή της παύσης της μεγάλης δραστηριότητας και των μεγάλων εντάσεων. Προφανώς, είναι ο μήνας που μας βοηθά να κατανοήσουμε και τις δύο πλευρές κάθε σημαντικού ζητήματος. Φωτιά και πάγος μαζί, είναι πηγή της Δημιουργίας. Κίνηση και ακινησία, ας συνδυαστούν σωστά λοιπόν. Κι αυτό γιατί είναι σημαντικό να έχουμε μία οπτική κάθε πτυχής σε σχέσεις, συνεργασίες, προοπτικές, ιδέες.
Μήνας απολογισμού σε ένα βαθμό, και μικρής δυσκολίας στις ανθρώπινες σχέσεις.
Ίσως αισθανθούμε «ξένοι προς το περιβάλλον» ή στη φιλοσοφία ζωής με όσους είναι κοντά μας. Το διαφορετικό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, συχνά μας εμπλουτίζει και μας διευρύνει. Αλλά χρειάζεται προσοχή στην γεφύρωση του διαφορετικού της αντίληψης. Δεν χρειάζεται βιασύνη, ή εγωιστική συμπεριφορά.
«Οι άλλοι» δεν είναι απαραίτητα αντίπαλοι, ανταγωνιστές, επιθετικοί. Μπορεί απλά… να είναι ξεχωριστοί! Στην τελική, ο καθένας μας είναι διαφορετικός και αυτό κάνει τη ζωή πιο όμορφη. Ας αποφύγουμε τις βιαστικές αποφάσεις και τα παρορμητικά συμπεράσματα λοιπόν αυτές τις μέρες. Η αλλαγή νοοτροπίας από κάθε πλευρά, βοηθά.
Στην προσωπική μας ζωή, αν μας γοητεύσει ένας άνθρωπος που έχει «ξένες ιδέες», ας προσπαθήσουμε να αντλήσουμε τα δώρα τους και να ανοίξουμε ορίζοντες, με την προϋπόθεση της καλής προαίρεσης από κάθε πλευρά.

Δεκέμβριος 2015

Ένας μήνας που θα τον έλεγα καρμικό ή με καρμικά συμπεράσματα. Απαιτεί κριτήριο και αίσθηση του δικαίου. Μοιάζει με ένα μήνα αποκομιδής των αγαθών, του σπόρου, του μόχθου, του κόπου όλης της χρονιάς. Είναι και μήνας απολογισμού.
Είναι η ένωση του Χάους με την ελεύθερη βούληση του Ανθρώπου.
Θα πάρουμε την δίκαιη ανταμοιβή των κόπων μας. Αν ως τώρα το έργο μας ήταν βασισμένο στην προσπάθεια και στη γνώση, θα υπάρχει μία θετική έκβαση. Αν όμως έχουμε κάνει σημαντικά λάθη, ή παραλείψεις, θα έχουμε προβλήματα.
Μοιάζει με ένα υπολογιστικό σύστημα, όπου όλα μπαίνουν σε μία ζυγαριά και αντικειμενικά, αποστασιοποιημένα, ζυγίζονται.
Ένα ταξίδι ζωής φθάνει στο τέλος και φαίνεται πιο μεγάλο από όσο το υπολογίζαμε. Τα σχέδια που δεν προχώρησαν μας πικραίνουν. Ωστόσο, ας εστιαστούμε σε όσα έχουμε επιτύχει. Και ας μην είμαστε αχάριστοι ή ανικανοποίητοι για τα δώρα που μας παρείχαν. Εξ άλλου, λίγο μετά, μία νέα χρονιά ξεκινά την δική της διαδρομή… νέες προκλήσεις… νέες δυνατότητες ξεδιπλώνονται!

ρούνες ετήσιες προβλέψεις 2015 Λίλιαν Σίμου astrolife.gr


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα