Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

12 Ομηρικές Οδηγίες για 300 Σύγχρονους Ψηφοφόρους


ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΟΥΛΗ
12 βήματα στην Ομηρική Άμμο σταθερά  συνδετικά και ευθυγραμμιστικά
ΑΜΟΘΕΝ, άπαξ  παρ΄Ομήρω α Ουσσείας 10
Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Οι ηλίθιοι που ήταν το τρίτο είδος, τελειώνουν.
Το τέταρτο είδος έχει  του ΑΕΤΟΥ ΦΤΕΡΑ
Είναι σημαντικό όχι μόνο να ρίχνουμε μια ματιά στα Ομηρικά Έπη αλλά, να τα μελετούμε επισταμένως και καλώς
για να αντιμετωπίζουμε και να λύνουμε τα προβλήματα της ζωής μας σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο, παγίδες σειρήνες αδιέξοδα διλήμματα αποφασιστικώς.
Εν όψει εκλογών λοιπόν και όλοι οι επίδοξοι μνηστήρες την Πηνελόπη Ψυχή σου  πολιορκούν. Κάθονται ολημερίς στην αυλή σου, στο σπίτι σου,  στη γειτονιά σου, στο προφίλ σου  με τις άθλιες φυλλάδες τους, τα παραπλανητικά σποτ διαφημιστικά τους ,τις άνευ νοήματος παραπληροφοριακές ενημερώσεις τους . Έχουν καταχραστεί πολλά ,έχουν προδώσει ακόμη περισσότερα, έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και εσύ ζητιανεύεις λίγα ψίχουλα αγάπης σε κάποια ουρά, μια συνταξούλα που φυλλορροεί απελπιστικά, περιμένεις να σε θάψουν στα 68 και δεν έχεις καταλάβει  πως έχεις πεθάνει από τα 18. Μερικοί ροκανίζουν μια μπριζόλα ακόμη, ενώ ξέρουν πως είναι πλαστική με το μπλε χαπι της ανύπαρκτης ευτυχίας και αυτό το θεωρούν  ‘ζωή»
Δεν ξέρεις τι να κάνεις και ούτε ποιος είναι ο εχθρός.

Ο ΕΧΘΡΟΣ είναι μέσα σου και είναι τα ελαττώματα σου τα γνωστά, αμετροέπεια, υπερβολή και έλλειψη αυτογνωσίας αρκετή.
Είναι και έξω σου όμως. Είναι πίσω από τους αχυράνθρωπους που διορίζει καθε φορά σαν “κυβέρνηση” για να σε χειραγωγεί και να σε παραπλανά.Μια συμμορία οικονομικών δολοφόνων και τα νήματα πλέον ο κ ΣΜΙΘ ο πολυεθνικός τραπεζίτης χειρίζεται και κινεί.
Κάνεις λάθος αν νομίζεις πως το πρόβλημα είναι μόνο στην Ελλάδα αυτό τον καιρό γιατί οι Έλληνες είναι τόσο κακοί. Είναι παντού , έτσι έχει μεθοδευτεί.
Τι να κάνεις;
Πάρε την ΓΝΩΣΗ και την Ωραία Ελένη πίσω. Τα ΤΕΙΧΗ της ΤΡΟΙΑΣ έχουν γκρεμιστεί.
Το Διαδίκτυο με μια προσεκτική επιλογή και καλό φιλτράρισμα θα σε βοηθήσει πολύ.
1. Φύγε από την βαρβαρότητα, τους  ΚΙΚΟΝΕΣ, μη βρίζεις  χωρίς σοσιαλισμό και αισθητική. Δεν σου προσφέρει τίποτα πέρα από μια εκτόνωση κακή και δείχνει μια στάση νικημένου και  άνθρωπο ηττοπαθή.
2.Παράτησε τους Λωτοφάγους και όλους τους Λωτούς που σου λένε να περνάς  καλά,  να περνάς καλά. Δεν μπορείς πια να περνάς καλά. Το σπίτι σου έχει πάρει φωτιά.
3. Μάζεψε το μυαλό σου στα θέματα τα πιο σημαντικά και τα απαραίτητα. Κλειστό του Αιόλου το Ασκί μαζί με τις τηλεοράσεις των ΜΜ Α αποβλάκωσης. Μη γυρίζεις ανεμοδούρα από εδώ και από εκεί.
4. Από τον Κύκλωπα  που σε καταβροχθίζει σαν ΚΑΝΕΝΑΣ μόνο θα βγεις και ΚΑΝΕΝΑ μη ψηφίσεις παρ όλο που θα ψηφίσεις κάποιον από τους μικρούς για να μη βγει ΚΑΝΕΝΑΣ τους.
5. Κράτησε την αισιοδοξία σαν ΔΥΝΑΜΗ και της Νίκης την χαρά και μη σκοτώνεις τον χρόνο σου  σε ηλίθιες ασχολίες και ανόητες επιδείξεις . Τα ΒΟΔΙΑ  αφήσε τα απείραχτα να κοιτούν τα τρένα που περνούν  χωρίς αυτά.

6. Μη διυλίζεις τον κώνωπα σε υποχόνδριο σχολαστικισμό .Πρώτα τα βασικά.
7. Στα περάσματα της Σκύλλας και της Χάρυβδης μη υποκύψεις σε διλήμματα εκβιαστικά.
Απάντησε με πετάγματα  αετών κβαντικά.
8. Μη εξευτελίζεις την ιερή πράξη του έρωτα σε φθηνή συναλλαγή. Ο έρωτας δεν είναι εμπόρευμα, δεν πωλείται δεν αγοράζεται, μόνο μοιράζεται σε ουσιαστική επαφή.
9. Στις Σειρήνες κλείσε τα αυτιά, όσα να λένε είναι λόγια ψεύτικα και και μόνο λόγια που μένουν απλώς ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
10. Ο κυβερνήτης που θα ψηφίσεις θάχει κάτι από σένα, θα σε εκπροσωπεί και θα σε αντικατοπτρίζει . Να το θυμάσαι αυτό για να μη παραπονείσαι μετά σε ό.τι σε θυμίζει. Είναι δική σου επιλογή. Αν είναι κλέφτης, κλέφτης είσαι και εσύ, αν είναι διεφθαρμένος έτσι είσαι και εσύ, αν είναι άσχημος, έτσι είσαι και εσύ.
11. Η συμμετοχή στα κοινά είναι και πρέπει να είναι υποχρεωτική. Αλλά ξεχώρισε την διαφορά της πολιτικής από την ληστεία την κομματική. Ό, τι και να κάνεις είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ακόμη και η αποχή, αλλά η άθλια κομματοκρατία είναι μια κακή πολιτική που σε  έχει οδηγήσει σε κατάσταση απελπιστική.
12. Μη φοβάσαι. Το χειρότερο σου έχει συμβεί. Δεν έχεις να χάσει τίποτα άλλο. Μη σέρνεσαι εκλιπαρώντας και άλλο δάνειο  με τόκο βαρύ. Έχεις χάσει αξιοπρέπεια, πατρίδα, φίλους , εργασία, ζωή,  τιμή. Στάσου λίγο γενναίος στη ζωή σου μια φορά και δείξε πραγματική ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ και  όρθια ανθρωπιά .
Κάποιοι ποντάρουν σε αυτή σου την ΖΗΤΙΑΝΙΑ.
Δείξε τους πως έχουν κάνει ΛΑΘΟΣ.

Είσαι ο  βασιλιάς της Ιθάκης σου,  της ΧΩΡΑΣ σου,  της Πατρίδος σου.
Ονειρέψου τον Εαυτό σου με μεγαλοπρέπεια και ΣΗΚΩ με της ΨΥΧΗΣ σου τα φαντασμαγορικά ΦΤΕΡΑ.
Πάρε το κέντρο των αποφάσεων στα χέρια σου και στείλε τον ΑΝΤΙΝΟΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΦΙΝΟΜΟ στον ΑΔΗ μαζί με την κατανόηση της ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ του ΕΡΜΗ και του Λόγου του το ραβδί. 
Ο ι υπόλοιποι θα πέσουν ντόμινο και αμέσως γιατί συνδέονται σε συνεργασία αγαστή.
Να θυμάσαι πώς αυτοί που κρατούν τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ είναι 300 και είναι πάντοτε αρκετοί.
Αστραία,  Ιανουάριος 2015, 22
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα