Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

...Εδώ Αμφίπολη ...Εδώ ΑμφιΠΩΛΕΙΤΑΙ

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ στις 15/11/2014. Έχει προστεθεί Υστερόγραφο)
...Εδώ Αμφίπολη ...Εδώ ΑμφιΠΩΛΕΙΤΑΙ.
Η τελευταία προβοκάτσια της Μεταπολίτευσης.
Επιτέλους η Ρώμη και οι γνωστές πρεσβείες ησύχασαν.
Λήξη συναγερμού για τις Τοπικές Αρχαιολογικές Σχολές των ιμπεριαλιστών.
Τα ρεμάλια της αρχαιολογίας τούς έδωσαν τον χρόνο που ήθελαν για να μπορέσουν να λεηλατήσουν μόνοι τους τον τάφο.
Η Γενιά του Πολυτεχνείου σε νέα "εποποιία" ...προδοσίας.

Αν η επιβίωση κάποιου εξαρτιόταν από το να μαντέψει για το ποιος ανάμεσα στους αρχαίους Μακεδόνες και στους σύγχρονους αρχαιολόγους είναι ο πιο έξυπνος, σε ποιον θα "πόνταρε" τη ζωή του; Αν οι αρχαίοι Μακεδόνες ήθελαν να αποκρύψουν κάτι πολύ σημαντικό γι' αυτούς και "απέναντί" τους οι Περιστέρες, οι Παλαγγιάδες και οι Φακλάρηδες προσπαθούσαν να το αποκαλύψουν, σε ποιον θα πόνταρε κάποιος τη ζωή του με βάση τη λογική; ...Στην εξυπνάδα αυτών που απέκρυπταν ή σε αυτήν εκείνων που προσπαθούσαν να αποκαλύψουν; Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί από την πρώτη στιγμή της ανασκαφής της Αμφίπολης έγινε φανερό ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες επιχείρησαν να κρύψουν κάτι εκεί. Κάτι πολύ σημαντικό γι' αυτούς, αν κρίνουμε από τον κόπο και το κόστος όχι τόσο του μνημείου, όσο της ίδιας της μεθόδου τής απόκρυψης.
Άρα; ...Άρα, ξεκινάμε με δεδομένο ότι πάνω σε αυτόν τον τάφο θα γίνει μια "μάχη" ευφυΐας ...Μια μάχη μεταξύ αυτού που θέλει κάτι να αποκρύψει και εκείνου που θέλει να κάνει το αντίθετο. Εκ των δεδομένων, δηλαδή, τα πράγματα - ειδικά στον τάφο αυτόν - δεν θα πρέπει να είναι σε καμία περίπτωση όπως φαίνονται ...Δεν είναι ένας απλός τάφος, ο οποίος απλά ανακαλύφθηκε ...Είναι ένας τάφος, που, και να ανακαλυφθεί, θα "αντισταθεί" στην αποκάλυψη, εφόσον εξ’ αρχής δέχθηκε πάνω του έναν πολυδάπανο σχεδιασμό προστασίας και απόκρυψης. Δεν σταματάς λοιπόν την ανασκαφή εκεί όπου "φαίνεται" ένα όχι και τόσο σίγουρο "τέλος". Δεν σταματάς την ανασκαφή εκεί όπου σου "υποδεικνύει" εκείνος, που είναι φανερό ότι επεδίωξε την απόλυτη απόκρυψη.

Σκοτεινή Διαφήμιση

Σκοτεινή Διαφήμιση
H Σκοτεινή πλευρά της Διαφήμισης: Όταν εμφανίστηκαν οι πρώτες διαφημίσεις στον ελληνικό ημερήσιο τύπο, υπήρξαν αναγνώστες που προσβλήθηκαν, αφενός διότι θεώρησαν τις καταχωρήσεις ανήθικες καθώς εκείνη την εποχή που οι αναγνώστες ήταν ανυποψίαστοι το διαφημιστικό μήνυμα ήταν δύσκολο να διαχωριστεί από τις ειδησεογραφικές καταχωρήσεις, και αφετέρου διότι υποπτεύθηκαν το μήνυμα ως απάτη.
Προσέτρεξαν λοιπόν στη δικαιοσύνη με μηνύσεις για να αποκαταστήσουν την ηθική τάξη των πραγμάτων. Φυσικά έχασαν τις δίκες. Η νέα εποχή της κατανάλωσης, της προώθησης των προϊόντων, του marketing και της εξαδέλφης του Προπαγάνδας, είχε αρχίσει.
Είναι αδιαμφισβήτητο ότι σκοπός της σκοτεινής όσο και κακής διαφήμισης είναι εκτός των άλλων και να εξουσιάσει το ανθρώπινο υποσυνείδητο, αλλά και να ιδιοποιηθεί τις σκέψεις του, την προσοχή και τις αποφάσεις του. Κύριος σκοπός της “Σκοτεινής Διαφήμισης” είναι να δημιουργεί σχέσεις εξάρτησης μεταξύ των ανθρώπων και του προϊόντος ή της υπηρεσίας που διαφημίζει – προωθεί.

Ποιος Έμπολα;



Που πήγε άραγε ο Έμπολα; Γιατί εξαφανίστηκε από τις ειδήσεις;

Μήπως σταμάτησε η επιδημία;


Μήπως έπαψαν να πεθαίνουν άχρηστοι Αφρικανοί;


Μήπως δεν είναι πλέον απειλή για ξέσπασμα παγκόσμιας πανδημίας;


Μήπως εμφανίστηκε κάτι σημαντικότερο που «σκέπασε» το τρομερό αυτό πρόβλημα;


Τίποτε από όλα αυτά.


Πρόκειται για την απλή διαδικασία κατανάλωσης ειδήσεων. Και μία είδηση δεν φέρνει ακροαματικότητα όταν είναι συνέχεια η ίδια.


Ο ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟΣ ανθρώπινος ψυχισμός ΒΑΡΙΕΤΑΙ τα ίδια και τα ίδια όσο σημαντικά και αν είναι αυτά. Χρειάζεται, ή μάλλον απαιτεί, «νέες και φρέσκιες» ειδήσεις που να του τσιγκλάνε και λίγο το σεξουαλικό ένστικτο ή την επιθυμία για λαμπρή ζωή.

Κυκλοφοριακό Ρόδου: Σαράντα χρόνια … μελέτες χωρίς αποτέλεσμα

- Έλλειψη σαφούς προσανατολισμού και πολιτικής βούλησης οδηγεί σε αποσπασματικά μέτρα
- Εκπόνηση μελετών χωρίς αντίστοιχες πρακτικές δράσεις
- Δαπάνη μεγάλων ποσών χωρίς αποτέλεσμα
- Η έλλειψη αστυνόμευσης και η αδυναμία επιβολής της τάξης
επιδεινώνει την κατάσταση
- Έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος από το Δημοτικό Συμβούλιο
- Τίποτα δεν αλλάζει στη Μεσαιωνική Πόλη
Έχουμε αναφερθεί όχι και λίγες φορές στο κυκλοφοριακό πρόβλημα και γενικότερα στη βιώσιμη κινητικότητα στο νησί μας και ιδίως στην πόλη της Ρόδου. Η ανάδειξη για μια ακόμα φορά του θέματος γίνεται γιατί πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι η λύση του θα συνεισφέρει τα μέγιστα στη βελτίωση του περιβάλλοντος της πόλης αλλά και της κοινωνικής και της οικονομικής ζωής που τώρα δοκιμάζονται.
Τι θέλουμε επιτέλους;
Δικαστήρια, το καλό παράδειγμα. Μόνο στην αίθουσα του Εφετείου δεν έχουν παρκάρει.
Δικαστήρια, το καλό παράδειγμα. Μόνο στην αίθουσα του Εφετείου δεν έχουν παρκάρει.

Αλεξάνδρειες: Όλες οι πόλεις τις οποίες έχτισε ο Αλέξανδρος



Όλες οι πόλεις τις οποίες έχτισε ο Αλέξανδρος αποτελούσαν μέρος στρατηγικού σχεδίου, που στόχο είχε την ανάμειξη του πληθυσμού και τον εξελληνισμό των κατακτημένων περιοχών.

 Εκτός από την ίδρυση αυτών των πόλεων, μια σειρά από οχυρώσεις και άλλου είδους έργα κατασκευάστηκαν με σκοπό να υποβοηθήσουν την αύξηση της παραγωγής, τη δημιουργία χερσαίων και υδάτινων εμπορικών δρόμων, και τη διατήρηση της ηρεμίας στις κατακτημένες περιοχές. 

Η πρώτη Αλεξάνδρεια που ιδρύθηκε, και συγχρόνως η πιο φημισμένη από όλες, ήταν η Αλεξάνδρεια η εν Αιγύπτω ( 331 π.Χ.). Ο Αλέξανδρος αντιλήφθηκε την αναγκαιότητα για την ίδρυση μιας πόλης στο Δέλτα του Νείλου που θα έδινε στις μεσόγειες πόλεις της Αιγύπτου μια διέξοδο στη θάλασσα, με πρόσθετο σκοπό η καινούργια πόλη να αντικαταστήσει στην οικονομική ζώνη της ανατολικής Μεσογείου την Τύρο της Φοινίκης. 

Ο Αλέξανδρος επέλεξε ο ίδιος το σημείο στο οποίο θα χτιζόταν η πόλη, ενώ επέβλεψε και τη σχεδίαση της. Η Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπως ακριβώς την οραματίστηκε ο Αλέξανδρος, εξελίχτηκε σε σημαντικότατο λιμάνι και μεγάλο εμπορικό σταθμό, ενώ σύντομα αναδείχθηκε σε λίκνο του ελληνικού πολιτισμού. 

“Το Ταξίδι της Ζωής”

Ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις ξανά στην ζωή σου.
Για αυτό φρόντισε να αφήνεις στους ανθρώπους κάτι καλό να θυμούνται από εσένα…
Στο τέλος του επίγειου Ταξιδιού του,

Οι “Αυτόχθονες”

autocthonΓράφει ο Χείλων
Στην αρχαία μυθολογία Αυτόχθονες καλούνταν εκείνοι οι οποίοι σύμφωνα με την παράδοση προέρχονταν από την γη (έδαφος). Οι εκφράσεις «απόγονοι της γης» και «απόγονοι της Γαίας» διαφέρουν, διότι οι απόγονοι της γης δεν έχουν γονείς, εν αντιθέσει με τους απογόνους της Γαίας οι οποίοι εντάσσονται στο αντίστοιχο γενεαλογικό δένδρο. Προς τούτο υπήρχε ο όροςγηγενήςπροκειμένου να υπάρχει διάκριση από τον αντίστοιχο όρο αυτόχθων, αλλά με την πάροδο των ετών οι εν λόγω όροι ταυτίσθηκαν εννοιολογικά.
Χρονική εμφάνιση
Σύμφωνα με την μυθολογία, αυτή η ασυνήθιστη μορφή ύπαρξης εμφανίζεται, κατά τη διάρκεια των περιόδων εκείνων στις οποίες αντιστρέφεται η κίνηση του σύμπαντος. Όσο η θεία και αμετάβλητος αιτία της κίνησης του σύμπαντος ταυτίζεται με αυτήν, το σύμπαν περιστρέφεται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά όταν η θεϊκή παρέμβαση παύσει να υφίσταται, ξεκινά αυτοβούλως στροφή προς τα πίσω προς την αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι ορισμένες περιόδους το σύμπαν καθοδηγούμενο από θεϊκές δυνάμεις κινείται προς τα εμπρός και άλλες περιόδους, χωρίς θεϊκή παρέμβαση κινείται προς τα πίσω.

35 πράγματα για τα οποία θα χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο μεγαλώνοντας

35 πράγματα για τα οποία θα χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο μεγαλώνοντας

Μετά από χρόνια και όσο μεγαλώνεις, το μόνο πράγμα που δεν θα πρέπει να κάνεις είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Ξεκίνα τις αλλαγές πριν τα χρόνια περάσουν και μετανιώνεις...
1) Που δεν ταξίδεψες όσο περισσότερο γίνεται, όταν σού δόθηκε η ευκαιρία Mεγαλώνοντας θα αντιληφθείς πως τα ταξίδια είναι πολύ πιο εύκολα όσο είσαι νέος και πολύ πιο οικονομικά, ειδικά αν αποκτήσεις οικογένεια και πρέπει να πληρώνεις για τρία ή και τέσσερα επιπλέον άτομα.
2) Που δεν έμαθες μια ξένη γλώσσα. Ειδικά αν έχεις φάει άπειρες σχολικές ώρες για να μάθεις κάποια που έχεις εντελώς ξεχάσει -π.χ. λατινικά ή αρχαία ελληνικά
3) Που παρέμεινες σε μια προβληματική σχέση. To μοναδικό πράγμα για το οποίο μπορεί να μετανοιώσει όποιος εγκαταλείψει μια κακή σχέση, είναι που δεν το είχε κάνει νωρίτερα.
4) Που ξέχναγες και δεν έβαζες αντηλιακό. Οι ρυτίδες, οι πανάδες και το μελάνωμα θα σου θυμίζουν τι μεγάλη χαζομάρα ήταν το εξωτικό μαύρισμα.
5) Οι ευκαιρίες που έχασες να δείς από κοντά τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες. Θυμήσου όταν το 1993 είπες πως θα πας στην επόμενη συναυλία των Νιρβάνα, γιατί εκείνη τη χρονιά βαριόσουν.

6) Όταν φοβόσουν να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Θα έρθει η ώρα που θα αναρωτηθείς τι ήταν αυτό που φοβόσουν και πώς ήταν δυνατόν να πέσεις σε τέτοια λούμπα.
7) Τις φορές που παραμέλησες το γυμναστήριο και την φυσική σου κατάσταση. Όταν μπορούσες, ήσουν ξάπλα στον καναπέ, τώρα που ίσως μπορείς, είναι δύσκολο να σηκωθείς από αυτόν.
8) Το ότι σε περιόρισαν τα στερεότυπα του φύλου σου. Μεγαλώνοντας θα καταλάβεις πως ένα από τα πιο θλιβερά πράγματα είναι να λες πως "κάθε πράγμα στο καιρό του" και να έχεις χάσει τη μισή σου ζωή για να δείχνεις macho ή καλή νοικοκυρά.

ΚΟΛΛΗΤΟΣ; ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ο ΗΦΑΙΣΤΙΩΝ!



Παίζει Ηφαιστίων στην Αμφίπολη. Ότι ο σκελετός του πιο αγαπημένου συντρόφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι θαμμένος στο μεγαλειώδη τάφο που αποκαλύφθηκε. Έχουν γράψει ένα κάρο πράματα πέραν και από τα όρια της χυδαιότητας και της ιστορικής πραγματικότητας για τις σχέσεις των δυο ανδρών. Των συνομίλικων Αλέξανδρου και Ηφαιστίωνα, κολλητάρια από παιδιά, και οι δυο μαθητές του μέγιστου των μέγιστων δασκάλου Αριστοτέλη.
Επειδή, λοιπόν, ο Ηφαιστίων ήταν απ’ όλους τους Μακεδόνες στρατηγούς ο πιο αφοσιωμένος στον Αλέξανδρο, μάλιστα κοιμόντουσαν στη ίδια σκηνή, έχει δώσει τροφή σε μια παραφιλολογία περί ομοφυλοφιλικής σχέσης. Η χοντρομαλακία. Αν ο Αλέξανδρος πήγαινε και με άνδρες τότε αυτός που πρώτος θα έπρεπε να αποκλειστεί από τη λίστα είναι ο Ηφαιστίων.

Ανακαλύψτε αν παρακολουθούν τον υπολογιστή σας

Με μία δωρεάν εφαρμογή της Nirsoft μπορείτε να εξακριβώσετε εάν ο υπολογιστής σας παρακολουθείτε.
Η εφαρμογή  CurrPorts είναι ένα λογισμικό παρακολούθησης δικτύου που εμφανίζει μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που άνοιξαν το πρωτόκολλο TCP/IP και τις θύρες UDP στον υπολογιστή σας. Τα ενδιαφέροντα όμως χαρακτηριστικά περιγράφονται παρακάτω.

ΚΕΡΔΙΣΕ 2.000 ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ



Τόφαλος. Όνομα θρυλικό. Ακούγεται σα ψευδώνυμο. Έχει εξελιχθεί και σε βρισιά. Ειρωνεία. Πώς είσαι έτσι, ρε, τόφαλος έχεις γίνει. Λέμε γι' αυτόν που έχει πάρει κιλά. Τόφαλος είναι κι αυτός που είναι μεγαλόσωμος, μια αρκούδα, σκέτη ντουλάπα. Έτσι ήταν ο Δημήτρης Τόφαλος, πρόσωπο υπαρκτό, με απίστευτη φυσική δύναμη. Φιγούρα γραφική στα μάτια τα σημερινά, φάτσα ανατολίτικη, μουστάκι εντυπωσιακό, ορεσίβιο.
Τα 'φερε έτσι η τύχη και σταυρώθηκαν οι δρόμοι, μάλιστα εκτός Ελλάδος, των δύο πιο δυνατών Ελλήνων. Ο Τόφαλος πασίγνωστος ήδη και στο εξωτερικό συναντά τον βοηθό σερβιτόρου σε ρεστωράν της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, τον Χρήστο Θεοφίλου από το Κουτσοπόδι Άργους, τον μετέπειτα Τζιμ Λόντο. Ο Πατρινός έγινε δάσκαλος και μάνατζερ του συμπατριώτη του.

Επιστολή προς τους Τρώες!


θέα τη ρώμης απο το βατικανό

Μια σύντομη ανοικτή συμβουλευτική επιστολή
…προς στους Τρώες,
τους έχοντες και κατέχοντες 
και σε όσους διακατέχονται από την …Τρωαδίτικη  παλαιομοδίτικη  συσσώρευσης πλούτου.
Την   αστική και μικροαστική νοοτροπία
μαζί με  μια αχόρταγη  απληστία.

.Προς Τρώες

Μη συσσωρεύετε υπερβολικά πλούτη και αγαθά μαζί με την γνώση για την απόκτηση τους υφαρπάζοντας ότι όμορφο υπάρχει και ανήκει σε όλους και τον πλανήτη.

Μη κλείνεστε και υψώνετε τείχη νομίζοντας ότι θα είστε ασφαλείς.

Δεν υπάρχουν τείχη, κάμερες ασφαλείας και φρουροί που θα μπορούσαν να σας προστατεύσουν από εξοργισμένους απελπισμένους Αχαιούς.

Μη χρησιμοποιείτε  τον θεό σαν άλλοθι
για να αυξάνετε περιουσίες και να γεμίζετε τα θησαυροφυλάκια σας.

Μη εμφανίζεστε με χρυσοποίκιλτα ρούχα ακριβά.

Εθνική προβάτων


11 σκελετοί ξεθάβονται αυτήν την ώρα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" από την αρχαιολογική ομάδα της Κατερίνας Περιστέρη, λίγα λεπτά μετά την ηρωική ήττα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από τα νησιά Φερόε, ενώ ολόκληρη η υφήλιος βρίσκεται σε αναμονή δηλώσεων της Υπεύθυνης Σωβρακοφανέλας Άννας Παναγιωταρέα.

Οι σκελετοί των Ελλήνων παικτών και του προπονητή θα οδηγηθούν σε επιστημονικά εργαστήρια, αφού υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι είναι όλοι αλλοδαποί και μας κορόιδευαν τόσα χρόνια ότι έχουν αθάνατο ελληνικό DNA.

Μετά τη σημερινή ήττα, η Εθνική βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με ένα βαθμό αλλά παραμένει πρώτη στην καρδιά μας, αφού απέδειξε ότι είναι ικανή να χάσει ακόμα κι από ψαράδες που παίζουν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, σε αντίθεση με τους διεθνείς μας που είναι επαγγελματίες ερασιτέχνες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΣΤΥΣΗ



Η έλλειψη αυτοπεποίθησης λειτουργεί στη γυναίκα όπως τα κάγκελα ενός κλουβιού για μια τίγρη: καταπιέζει την άγρια πλευρά της. Διάβασε πώς θα απελευθερώσεις το ζώο που κρύβει μέσα της, για να κάνετε το καλύτερο σεξ της σχέσης σας.
1. Φέρ’ τη σε Εύκολη Θέση
Εάν τα ραντεβού σας είναι αμήχανα, βοήθησέ τη να ρίξει τις αναστολές της. «Οι άνθρωποι φοβούνται πως θα τους λογοκρίνουν, γι’ αυτό κλείνονται στον εαυτό τους και δεν εκφράζονται ελεύθερα» εξηγεί η εκπαιδεύτρια δημόσιων ομιλιών, Sarah Lloyd-Hughes. «Χαλαρώνουν αμέσως, όμως, όταν αισθάνονται ότι έχουν καλοπροαίρετο ακροατήριο». Ετσι θα σε φλερτάρει πιο άνετα όταν αισθανθεί ότι έχει το ελεύθερο. Αν φοράει τακούνια, χαριτολογώντας θαύμασε την ικανότητά της να περπατάει με αυτά. Αν κάθεστε όρθιοι στο μπαρ, στήριξε το βάρος του σώματός σου στο πίσω πόδι. «Αν η γωνία του σώματός σου κλίνει μακριά της, αυτή ενστικτωδώς θα γείρει προς το μέρος σου» λέει η Lloyd-Hughes. «Η απομάκρυνσή σου δημιουργεί υποσυνείδητα την αίσθηση ότι την ενθαρρύνεις να ανοιχτεί».

Τα 9 μυστικά ενός ευτυχισμένου ζευγαριού


anapnoes.gr : xx Τα 9 μυστικά ενός ευτυχισμένου ζευγαριού
Υπάρχουν γύρω μας ζευγάρια που είναι ευτυχισμένα μετά από 20 και 30 χρόνια γάμου. Μπορεί να σκεφτείτε πως τα ζευγάρια αυτά είναι παλιάς κοπής και πιστεύουν σ΄άλλες αξίες και αρχές, η ευτυχία όμως δεν υπακούει σε συμβιβασμούς. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθούν οι δεσμοί.Παρατηρώντας λοιπόν τα ζευγάρια αυτά διακρίνει κανείς μερικά βασικά συστατικά που αποτελούν τη μυστική συνταγή μιας επιτυχημένης και μακροχρόνιας σχέσης. 

10 μύθοι για τους εσωστρεφείς ανθρώπους

anapnoes.gr : 7843188bb9673ebb741666d38b521d52 L 10 μύθοι για τους εσωστρεφείς ανθρώπους
Μύθος  1 – Οι εσωστρεφείς δεν θέλουν να μιλάνε πολύ. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι εσωστρεφείςαπλώς δεν μιλάνε, εκτός εάν έχουν κάτι να πουν. Μισούν την ψιλοκουβέντα. Αν ένας εσωστρεφής μπει σε μία κουβέντα για κάτι που τον ενδιαφέρει, δεν θα σταματήσει να μιλάει.
Μύθος 2 – Οι εσωστρεφείς είναι ντροπαλοί.
Η συστολή δεν έχει να κάνει με το αν είναι εσωστρεφής. Οι εσωστρεφείς δεν φοβούνται τους ανθρώπους. Αυτό που χρειάζονται όμως είναι ένας λόγος για να αλληλεπιδράσουν. Δεν συζητούν απλώς για χάρη της συζήτησης. Αν θέλετε να μιλήσετε σε ένα εσωστρεφές άτομο, απλά αρχίστε να μιλάτε.
Μύθος 3 – Οι εσωστρεφείς είναι αγενείς.
Οι εσωστρεφείς συχνά δεν βλέπουν τον λόγο για να είναι υπερβολικά τυπικοί στις κοινωνικές τους συναναστροφές. Θέλουν απλώς να είναι αυθεντικοί και ειλικρινείς.Δυστυχώς, αυτό δεν είναι αποδεκτό στις περισσότερες καταστάσεις, έτσι ώστε οι εσωστρεφείς μπορεί να αισθάνονται μεγάλη πίεση για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε μία τόσο κουραστική συνθήκη.

"Αξίζω το καλύτερο και δέχομαι το καλύτερο τώρα"


.
Στην απεραντοσύνη της ζωής που βρίσκομαι όλα είναι τέλεια, ακέραια και πλήρη.
Είμαι ένα με τη Δύναμη που με δημιούργησε. Έχω μέσα μου όλα τα συστατικά της επιτυχίας. Επιτρέπω τώρα στη "φόρμουλα" της επιτυχίας να γεμίσει τον εαυτό μου και να εκδηλωθεί στον κόσμο μου.
Όπου και αν με οδηγήσει θα είναι μια επιτυχία.
Βαδίζω από επιτυχία σε επιτυχία και από δόξα σε δόξα.
Ο δρόμος μου είναι μια σειρά από βήματα που με οδηγούν σε όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες. Στον κόσμο μου όλα πηγαίνουν καλά.

"Αξίζω το καλύτερο και δέχομαι το καλύτερο τώρα" 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα