Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Majesty Twelve (Οι 12 Μεγαλειότητες)

Veritas News Service – Το παρακάτω είναι γεγονός. Δεν είναι μια θεωρία, είναι μια πραγματική συνωμοσία. Είδα τα Άκρως Απόρρητα έγγραφα, τα αρχεία Majic από τα οποία οι εν λόγω πληροφορίες είναι απόσπασμα, ενώ ένα μέλος του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών συνδέεται με την ομάδα Ενημέρωσης των Μυστικών Υπηρεσιών του ναυάρχου BernardClarey, που είναι Αρχηγός Στόλου του Ειρηνικού των Ηνωμένων Πολιτειών . Βεβαιώνω ότι οι ακόλουθες πληροφορίες είναι αληθείς και ακριβείς στο καλύτερο της μνήμης μου και της έρευνας που έχω πραγματοποιήσει.

Θα ορκιστώ γι αυτό σε οποιοδήποτε δικαστήριο. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 38 αξιωματικών του Ναυτικού των ΗΠΑ και των στρατολογημένων ανδρών που ήταν μάρτυρες αυτών των εγγράφων, ενώ βρισκόταν στην υπηρεσία της χώρας τους. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 8 ατόμων που εμπλέκονται στην απάτη των UFO, που έχουν δει αυτά τα έγγραφα. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 80 άλλων τους οποίους υποπτεύομαι ότι έχουν δει αυτά τα ίδια έγγραφα. Δεν θα αποκαλύψω τα ονόματα, εκτός αν πρόκειται για ένα δικαστήριο που θα είναι πρόθυμο να ασκήσει δίωξη κατά των προσώπων και οργανώσεων που εμπλέκονται στη συνωμοσία για την ανατροπή της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για να προξενήσουν μια σοσιαλιστική ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση.

Τι συμβαίνει στον Άρη; Τα εξαφανισμένα διαστημόπλοια

Μήπως ήλθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα μυστήρια που περιτριγυρίζουν τον κόκκινο πλανήτη (που όλοι ξανά άρχισαν να συζητούν), να τα βάλουμε στη σωστή τους θέση και να συζητήσουμε επιτέλους σοβαρά για αυτά;… 

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ: O Πλανήτης Άρης ως πιθανώς κατοικημένος από ευφυή όντα, ήλθε για πρώτη φορά στο προσκήνιο όταν διάφοροι επιστήμονες του 18ου και 19ου αιώνα προσπαθούσαν να βρουν έναν τρόπο για να επικοινωνήσουν με πιθανούς εξωγήινους που ίσως κατοικούσαν στο ηλιακό μας σύστημα, και η πρώτη τους επιλογή στόχου, στις διάφορες προτάσεις τους μεθόδων επικοινωνίας, ήταν ο πλανήτης Άρης. 

ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
Υπάρχει ένα ζήτημα πολύ σοβαρό.  Κάτι που με τρελλαίνει πιο πολύ από όλα τα άλλα παρανοϊκά που συμβαίνουν γύρω μας, στην μεγάλη πορεία της κατάντιας όλου του λαού μας. Δεν είναι ούτε οι μνημονιακοί δημοσιογράφοι, ούτε η μνημονιακή κυβέρνηση, ούτε οι μνημονιακοί αφεντάδες... τίποτα από όλα αυτά.

Με τρελλαίνουν ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. Είναι μια νέα φάρα ανθρώπων που αν δεν το έχετε καταλάβει είναι οι προστάτες της αθλιότητας σε κάθε κοινωνικό επίπεδο. Είναι οι άνθρωποι που χαίρονται που το παιδί τους βρήκε επί τέλους μια ΔΟΥΛΙΤΣΑ, και θα παίρνει ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΑΚΙ. Το σπούδασαν, έβγαλε τα μάτια του για να το καταφέρει, θυσίασαν τα νιάτα τους για να δώσουν στα παιδιά τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Ξαφνικά έρχεται ένας μ@λάκας και τους ανακοινώνει πως για τα επόμενα 20? 30? 40? χρόνια τα παιδιά τους  ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ.

Το Φυλαχτό της Φωτιάς!



19.9.2014


Πάρε το Φυλαχτό της Φωτιάς 

και Κάνε Ένα Νέο Ξεκίνημα*

Μια Καινούργια Αρχή*


Στον Ουρανό ο Δράκος της Φωτιάς

Καλπάζει πάνω στα Πύρινα Ζώδια*

*~ Γιατί Σήμερα η Σελήνη κι ο Δίας είναι στον Λέοντα,

κι ο Άρης είναι στον Τοξότη

κι ο Ουρανός κι ο Αστεροειδής Τύχη 

είναι στον Κριό

στο Ιερό τους Τρίγωνο,

κι έχουν αναμμένους όλους τους Πυρσούς

και τις Δάδες και τους Δαυλούς

για να σε φέρουνε στον Δρόμο της Φωτιάς ~*

Συγχρονικότητα

Αυτές τις ημέρες μελετούσα επισταμένα το σύμβολο του ψαριού μέσα carl gustav jungστην ανθρώπινη ιστορία.  Κανείς δε γνώριζε για την έρευνά μου ακόμη. Σήμερα για γεύμα είχαμε ψάρι. Ένας φίλος μου ανέφερε το έθιμο με το  απριλιάτικο ψάρι. Το πρωί παρατήρησα τυχαία μια επιγραφή που έλεγε «Est homo totus medius piscis ab imo».

 Το απόγευμα ένας ασθενής μου έδειξε κάποιες πολύ όμορφες εικόνες ψαριών που είχε ζωγραφίσει. Το βράδυ μου έδειξαν ένα κέντημα που απεικόνιζε ιχθυόμορφα τέρατα. Μια ασθενής μου διηγήθηκε ένα όνειρό της, στο οποίο καθόταν στην όχθη μιας λίμνης και ένα ψάρι κολύμπησε μέχρι τα πόδια της. Άκουσα στο ραδιόφωνο μια διαφήμιση για ψαροκονσέρβες, τη στιγμή που έβλεπα την ίδια διαφήμιση σε ένα περιοδικό. 

Γνώρισα έναν κηπουρό, ο οποίος είχε στο μπράτσο του ένα τατουάζ με μια γοργόνα. Ένα αυτοκίνητο με ψάρια, έμεινε από λάστιχο στο δρόμο μπροστά στο σπίτι. Είδα μια γάτα που κρατούσε ένα ψάρι στο στόμα της. Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει... content generic viagra sold on line

Το παραπάνω είναι παρμένο από το προσωπικό ημερολόγιο του Ελβετού ψυχίατρου Carl Gustav Jung (1875-1961), ένα περιστατικό που αποτέλεσε έναυσμα για τις έρευνες που έκανε στο προς το τέλος της ζωής του, των οποίων τα αποτελέσματα τον οδήγησαν τη δημιουργία της έννοιας της συγχρονικότητας (ή συγχρονότητας, ή συγχρονιστικότητας, όπως έχουν αποδοθεί στα ελληνικά). 

Πάνω στην εργασία για την εξάλειψη των εγώ {Η ΧΡΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ}



Στην εργασία για την εξάλειψη των «εγώ», μερικές φορές μπορεί να νομίζουμε ότι τα πάμε καλά ενώ, στην πραγματικότητα, είναι πιθανό να κάνουμε πολύ λάθος.
Α.Δ. Σαμαέλ {Μεγάλη Ανταρσία}

>>> Είναι σχεδόν αδύνατο για αυτόν που κοιμάται να μπορεί να είναι αντικειμενικός. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να καταλάβουμε ότι ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. Η ταύτιση μας ρίχνει στην γοητεία, και η γοητεία στον ύπνο. Ο ύπνος της Συνείδησης, είναι να ξεχνάμε ν’ αναρωτηθούμε ποιοι είμαστε, να ξεχνάμε τι κάνουμε και να κάνουμε τα πράγματα μηχανικά, και να μην συνειδητοποιούμε που βρισκόμαστε την εκάστοτε στιγμή. Η Αφύπνιση, για παράδειγμα το κλειδί ΥΑΤ, είναι ένα ξυπνητήρι, που χτυπάει για να μας θυμίσει να μην ξεχνιόμαστε. Ή να μας υπενθυμίσει να μην ξεχαστούμε. Αλλά πρέπει να προσέξουμε γιατί εμείς νομίζουμε ότι με το να κάνουμε απλώς το κλειδί ΥΑΤ, είμαστε και στην Αφύπνιση. Πρέπει να εξερευνούμε, να εξετάζουμε εις βάθος και το αποτέλεσμα της εργασίας μας σε βάθος χρόνου. Και αυτό φαίνεται στο πως δρούνε τα διάφορα εγώ. Όταν θα καταφέρουμε να βιώσουμε το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ και όχι να το πούμε (λεκτικά ή νοητικά), το εγώ θα μειώνει την δράση του, όλο και πιο λίγο, μέχρι που θα κλειστεί το ίδιο σ’ ένα μπουκάλι. Αυτό το μπουκάλι είναι το όριο της Αυτοενθύμησης. 

Η Φθινοπωρινή Ισημερία και τα Ελευσίνια Μυστήρια

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Η Φθινοπωρινή Ισημερία και τα Ελευσίνια Μυστήρια    
Σύμφωνα με την Μυθολογία μας, ιδρυτής των Ελευσινίων Μυστηρίων πιστεύεται ότι ήταν ο Εύμολπος ή ο Μουσαίος ο οποίος ήταν γιος του Ορφέα
Τα ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τους πιο ιερούς και σεβαστούς θεσμούς, ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού.
Σύμφωνα με την Μυθολογία μας, ιδρυτής των Ελευσινίων Μυστηρίων πιστεύεται ότι ήταν ο Εύμολπος ή ο Μουσαίος ο οποίος ήταν γιος του Ορφέα, υπάρχουν όμως και πλήθος άλλων εκδοχών, έτσι ώστε σήμερα να είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα, ως προς τον λόγο της εμφάνισή τους, τον τρόπο της διεξαγωγής τους αλλά το ακριβές περιεχόμενο των διδασκαλιών και των μυήσεών τους.
Αυτό όμως που γνωρίζουμε σήμερα, με βεβαιότητα, είναι ότι υπήρχαν τα ΜΙΚΡΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ, τα οποία αποτελούσαν την βασική προετοιμασία για την διεξαγωγή των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ που ήταν βεβαίως και τα σημαντικότερα, τα οποία διαρκούσαν 9 Ημέρες, ξεκινώντας από την δέκατη Πέμπτη ημέρα του μήνα Βοηδρομιώνα.
Ωστόσο επειδή δεν υπάρχει πλήρης αντιστοιχία μεταξύ του αρχαίου ημερολογίου και του σημερινού, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ακριβή ημερομηνία, της διεξαγωγής τους και για τον λόγο αυτόν, έχουν κατά καιρούς προταθεί πολλές και διάφορες εκδοχές.
Σήμερα θα επιχειρήσουμε μία νέα προσέγγιση του υπολογισμού της ακριβούς ημερομηνίας της διεξαγωγής των Ελευσινίων Μυστηρίων, βάσει κάποιων ιδιαίτερων αστρονομικών χαρακτηριστικών, τα οποία ποτέ μέχρι τώρα δεν έχουν λάβει υπόψη τους οι σύγχρονοι ερευνητές.

Αποκαλύφθηκαν ολόκληρες οι Καρυάτιδες ύψους 2,27μ. (ΦΩΤΟ)

Με την αφαίρεση τριών σειρών από τους πωρόλιθους του τοίχου σφράγισης, μπροστά από τον δεύτερο διαφραγματικό τοίχο, αποκαλύφθηκαν ολόκληρες οι Καρυάτιδες, οι οποίες έχουν ύψος 2,27μ.



Φορούν ποδήρη χιτώνα και μακρύ κροσσωτό ιμάτιο με πλούσιες πτυχώσεις.Φέρουν κοθόρνους, οι οποίοι είναι διακοσμημένοι με κόκκινο και κίτρινο χρώμα, ενώ τα ακροδάχτυλα των ποδιών τους έχουν αποδοθεί με εξαιρετική λεπτομέρεια.

Τα λάθη που κάνετε σίγουρα στην χρήση του προφυλακτικού

Τα λάθη που κάνετε σίγουρα στην χρήση του προφυλακτικού
Μπορεί να είναι πλέον γνωστό σε κάθε ενήλικα ότι η χρήση προφυλακτικού κατά τη σεξουαλική επαφή είναι απαραίτητη προκειμένου να εκμηδενιστούν οι πιθανότητες για κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα (ΣΜΝ) αλλά και κάποιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, αλλά πολλοί άνθρωποι κάνουν εν αγνοία τους ορισμένα σημαντικά λάθη που μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνα.
Δείτε τα 10 πιο συχνά λάθη που κάνουν τα περισσότερα ζευγάρια στην χρήση του προφυλακτικού, ώστε να μην τα επαναλάβετε:

Οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που...

Οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που...
Τι είναι αυτό που κάνει ορισμένους τύπους άντρα πιο ελκυστικούς στις γυναίκες; Ποια είναι τα στερεότυπα από τα οποία δεν ξεφεύγει η γυναικεία ψυχοσύνθεση;
Τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα που "καίνε" τους άντρες έρχεται να δώσει η επιστήμη.
Δείτε τους τύπους του άντρα που προτιμούν κατά πλειοψηφία οι γυναίκες:

Η συμβουλή!!!



«Ο Τζελαλεντίν Ρούμι (1207-1273) ήταν απ’ τους Μεγάλους Δασκάλους του Σουφισμού. 

Από πολύ μακριά έρχονταν άνθρωποι για ν’ ακούσουν τη συμβουλή του και τον σοφό του λόγο. 

Μια φορά, τον επισκέφτηκε μια γειτόνισσα με το αγοράκι της:
  – Ο γιος μου τρώει πάρα πολύ ζάχαρη. Προσπάθησα με πολλούς τρόπους να τον πείσω ότι βλάπτει την υγεία του, ότι θ’ αρρωστήσει, αλλά αυτός δε μ’ ακούει. Σας παρακαλώ, πέστε του πως κάνει κακό στον εαυτό του. Θα σας ακούσει, γιατί σας σέβεται πολύ.
  Ο Ρούμι κοίταξε το παιδί, είδε την αγάπη και την εμπιστοσύνη στα μάτια του και είπε:
  – Πρέπει να ‘ρθείτε μετά από τρεις βδομάδες.
  Η γυναίκα αμήχανη έφυγε με το παιδί της. Αφού είναι τόσο απλό να πεις… 

Οι σωστές επιλογές...


Κάποιος είπε ότι η μοίρα μας δεν εξαρτάται από την τύχη αλλά είναι αποτέλεσμα των συνεχόμενων επιλογών που κάνουμε στη ζωή μας. Οι ευκαιρίες , δεν είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε σαν αποτέλεσμα τύχης ή συγκυριών. Τις ευκαιρίες στη ζωή μας πρέπει να τις δημιουργούμε ΕΜΕΙΣ για τον εαυτό μας. Το μέλλον μας είναι κάτι που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε και δυστυχώς μόνο όταν αρχίσουμε να λειτουργούμε με αυτή την πεποίθηση και πάψουμε να είμαστε μοιρολάτρες θα δούμε την ζωή μας να αλλάζει δραματικά και να αρχίζει να μοιάζει με εκείνη την ζωή που ονειρευτήκαμε για τον εαυτό μας.
Όλα αυτά που θα θέλαμε να μας συμβούν λοιπόν , δεν μας συμβαίνουν γιατί εμείς δεν τα προκαλούμε για να μας συμβούν – γιατί εμείς δεν έχουμε κάνει τις σωστές επιλογές που θα μας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων μας. Η κάθε επιλογή μας έχει τις επιπτώσεις και τα αποτελέσματα της στην ζωή μας , είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά. Το σύνολο των επιπτώσεων των επιλογών μας είναι αυτό που καθορίζει το ποιοι είμαστε και το τι έχουμε πετύχει.

Πολλοί λένε ότι η ζωή μας είναι αποτέλεσμα του χαρακτήρα μας. Αλλά αν το δείτε πιο προσεκτικά ο ίδιος μας ο χαρακτήρας διαμορφώνεται και αυτός από τις επιλογές μας.

ΔΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ

 

Ψάξε την ευτυχία μέσα σου.

Αγάπα το αγαθό και πράξε το.

Μη κρίνεις τον άλλο ανάλογα τη δύναμη σου και την επιθυμία σου.

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσφορά στη κοινωνία, μην περιμένεις όλοι να προσφέρουν με τον δικό σου τρόπο .

Βοήθα τον πλησίον σου και μαθε τους νόμους του θεού, της κοινωνίας, και του ανθρώπου.

Μην προσπαθείς να σταματήσεις με βία όσους κάνουν λάθος αλλά με τη συμπεριφορά σου σαν παράδειγμα.

Όταν όμως τα λόγια αυτά τα ξένα τα αποπήρα, τότε στη ζωή μου είδα, πως τα όνειρα πραγματικότητα τελικά μπορούνε να γινούνε

 

Κάποτε θυμάμαι, το δεν μπορώ άκουγα στα σχέδια που για τη ζωή μου είχα.
 

Κάποτε, χλευαστικά γελάκια έβρισκα, όταν την προσδοκία του μέλλοντός μου αναφωνούσα.

Κάποτε, τρελό παιδί με βάφτισαν, όταν τον κόσμο τελείως αλλιώτικα από αυτούς τον έβλεπα.


Κάποτε, σα μίλαγα με μάτια πυρωμένα, να σταματήσω μου ‘πανε, γιατί φωτιές θα βάλω.


Κάποτε θυμάμαι, όταν την λάμψη της αγάπης μου έβαλα για οδηγό μου, το φόβο των ματιών τους συνάντησα, και μου ΄παν πως θα μείνω μόνος.

Άραγε τα δικά μου όνειρα ποιος θα τα φωταγωγήσει;

Ένα ντεκόρ φρίκης όλα γύρω μου τώρα που με κλείνει όλο και πιο πολύ σαν ατσάλινη γροθιά… Ολοένα η απόγνωση και το μίσος ανεβαίνουν, αίμα πηχτό στο λαιμό μου. Πού πήγε η ζωή μας; Πού χάθηκε; Σε ποιών καταραμένων ποιητών τους στίχους κρύφτηκε φοβισμένη; Πέστε μου, πού κρύφτηκε λησμονημένη…


Μέσα σ’ ένα μέλλον που είναι γεμάτο συννεφιές εγώ μεσ’ στη νυχτιά το παραθύρι ανοίγω…

Πόση ελπίδα για ΑΛΛΑΓΕΣ επί της ΟΥΣΙΑΣ μπορεί να έχεις κανείς γι’ αυτή τη σημερινή Ελλάδα;

Είναι κλασικό ερώτημα όταν ασκείς κριτική για την ελληνική πραγματικότητα κι αυτούς που την στηρίζουν με νύχια και με δόντια: Τι προτείνεις, έχεις καμιά λύση; Συνήθως μάλιστα αυτοί που σου κάνουν αυτή την ερώτηση, σε κατηγορούν ανοιχτά ή μη -δεν έχει σημασία- για απαισιοδοξία,  Τείνω πλέον στην άποψη ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για νοήμονες ανθρώπους να ασχολούνται με το να αλλάξουν τα μυαλά αυτής της χώρας. Οι προτάσεις και οι λύσεις μπορούν να έχουν νόημα, μόνο όταν μιλάμε για καταρχήν κατεδάφιση του οτιδήποτε έχει σχέση με τον νεοελληνικό πολιτισμό και την μικροαστική του κουλτούρα.


Γιατί να προσπαθήσεις να εκπολιτίσεις ποιους; Αυτούς που τρέχουν να ανάψουν ρεσώ ως κίνηση συναίνεσης και πλέκουν πουλόβερ για δέντρα; Εκείνους που το παίζουν επαναστάτες και παρακαλάνε για μια κρατική επιχορήγηση; Αυτούς που «περνάνε τέλεια» στην Μύκονο και μόνη τους έγνοια είναι το μπουζουξίδικο, ενώ δίπλα πνίγονται άνθρωποι από την μπότα λιμενικών;

Οι ηλίθιοι βρίσκονται ανάμεσα μας και συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων

Κι αν αποδειχθεί ότι είναι αδύνατον να σώσουμε τον εαυτό μας από την ηλιθιότητα που μας περιβάλλει, τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε την εκδίκησή μας περιγελώντας την; Αλλά πώς μπορεί να φτάσουμε σ’ αυτό το ανώτερο επίπεδο αντιμετώπισης των ηλιθίων όταν ο πρώτος και βασικός νόμος της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας υποστηρίζει χωρίς αμφισημίες ότι πάντα και νομοτελειακά όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων ατόμων που κυκλοφορούν στην κοινωνία… [Κάρλο Τσιπόλα]

Όσο πίσω κι αν ανατρέξουμε, οι ανθρώπινες σχέσεις πάντοτε ήταν σε οικτρή κατάσταση… Μετά τον Δαρβίνο γνωρίζουμε πως έχουμε κοινή καταγωγή με τα κατώτερα μέλη του ζωικού βασιλείου… Τα ανθρώπινα όντα όμως έχουν το προνόμιο να είναι υποχρεωμένα να υπομείνουν ένα επιπλέον φορτίο – ένα πλεόνασμα βασάνων που δημιουργούνται καθημερινά από μία ομάδα ατόμων μέσα στο ίδιο το ανθρώπινο είδος. Αυτή η ομάδα είναι μία ανοργάνωτη και αχαρτογράφητη ομάδα που δεν διαθέτει αρχηγό ή πρόεδρο, δε διέπεται από κανονισμούς και ωστόσο κατορθώνει να δρα με άψογο συντονισμό, σαν να κατευθύνεται από κάποιο αόρατο χέρι, κατά τρόπο που η δράση κάθε μέλους συμβάλλει δραματικά στην ενίσχυση και στην αύξηση της αποδοτικότητας των δραστηριοτήτων όλων των άλλων μελών… Οι ακόλουθες σελίδες αποτελούν στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα μιας εποικοδομητικής απόπειρας αναγνώρισης, κατανόησης και συνεπώς πιθανής εξουδετέρωσης μιας απ’ τις πλέον ισχυρές, σκοτεινές δυνάμεις που παρεμποδίζουν την ευημερία του ανθρώπου και την ευτυχία.

Κάρλο Τσιπόλα (Carlo Cipolla), Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας: Α μέρος


Ο Πρώτος Βασικός Νόμος της Ανθρώπινης Ηλιθιότητας υποστηρίζει χωρίς αμφισημίες πως:

ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ: Πάντα και νομοτελειακά όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων ατόμων που κυκλοφορούν στην κοινωνία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα